خواب...
-
سلام به همه
همه میدونن که خواب خیلی مهمه و میتونه تو سال کنکور یا سال های پایه یکی از چالش ها باشه
در این تایپیک جواب سوال هایی از مورد چقدر به خواب نیاز داریم؟کم خوابی چه آسیب هایی رو داره؟ حداقل و حداکثر ساعت خوب برای یک دانش آموز چقدره؟ خواب در طول روز؟ ساعت مناسب برای خواب چه زمانیه؟ و توصیه های مهم برای بهتر کردن خواب.........................................................................................................................
چرا باید مشکلات خوابمون رو حل کنیم؟
خواب بد میتونه به درس خواندن ما در سال کنکور لطمه بزنه :
آدمی رو در نظر بگیرید که تو روزای مختلف ساعت خواب های مختلف داره :مثلا یه شب ساعت ۱۱ میخوابه یه شب ۱ یه شب ۴! و صبحا تو ساعات مختلفی از خواب بیدار میشه یبار ۶ صبح بزور ، یبار ۸ راحت و یبار ۱۲ ظهر!
حجم خوابش هم مشخص نیست. مثلا یبار ۴ ساعت میخوابه و یروز خوابش به ۱۲ ساعت هم میرسه تمام طول روز چشماش پر خوابه و احساس خستگی میکنه . خواب خوبی نداره و وسط خواب هی بیدار میشه. در طول روز یبار خیلی زیاد میخوابه و یبار نمیخوابه
بنظرتون میتونه اوقات پربازده و زندگی موفقی داشته باشه؟
ما انسان ها حدودا یک سوم از زندگیمون رو در خواب به سر میبریم
یعنی اگر 90 سال عمر کنیم حدودا 30 سالشو در خواب به سر میبریم
پس موضوع مهم اینه که هم یک سوم از عمرمون رو خوابیم و هم بقیه عمرمون متاثر از کیفیت خوابمونه!
چرا میخوابیم؟!- نظریه جبران و ترمیم
2)نظریه تکاملی - نظریه تحکیم اطلاعات
(( خواب برای سلامتیمون و بازسازی سیستم اعصاب سیستم ایمنی و سیستم عضلانی اسکلتی ما اهمیت داره))
چقدر به خواب نیاز داریم؟
نوجوانان(14 تا 17 سال)
محدوده ساعت خواب:8 تا 10 ساعت
کمتر از 7 ساعت و بیشتر از 11 ساعت برای این رده ی سنی توصیه نمیشه.
............................
جوانان(18 تا 25 سال)
محدوده ساعت خواب: 7 ساعت
حد پایینی 6 و حد بالایی 11 ساعت برای این رده از سنی
بی خوابی و کم خوابی چه آسیب هایی رو به همراه داره؟
1)سر درد
2)ناتوانی در یادگیری
3)عدم تمرکز و...رتبه برتر ها چیکار میکردن؟
- سال کنکورتون چه ساعتی میخوابیدین و چه ساعت از خواب بیدار میشدین؟
2)// // چند ساعت در شبانه روز میخوابیدین؟ - آیا ظهر یا طول روز می خوابیدین؟
خشیار فرشیدی رتبه 17 کنکور تجربی 96
1: 2 میخوابیدم و 9 بیدار میشدم
2:میشد حدودا 7 ساعت
3: نه
کلا همیشه اکی بودم به جزتوی عید که تا 4 صبح بیدار موندم و ترازم 700 تا افت کردمهسا نیک فرجام رتبه 95 کنکور سراسری تجربی 97
1: ساعت 2 حدودا میخوابیدم. روز های تعطیل حدود ساعت 8ونیم یا 9 بیدار میشدم ولی روز های مدرسه ساعت 7.
2:میزان خواب شبانه روزم 7 ساعت بود
3: بعد از مدرسه حدود یک و نیم الی 2 ساعت میخوابیدمهمنطور که میبینید:
همه ی رتبه برتر ها حداقل خواب مناسب داشتند
ساعت خواب و بیداریشون غیر عادی نبوده
پس لطفا انجام کار های غیر معقول رو به خیال گرفتن نتیجه بیخیال بشید
و تا اونجایی که میشه منطقی عمل کنید
و نتیجه خودشو به مرور زمان و با تداوم به شما نشون میده.در مورد خواب ظهر مقالات زیادی در مورد خوب یا بد بودنش و جود داره ولی باید حواسمون باشه که:
1{ برای رفع خواب آلودگی و خستگی از یک پارت کوتاه خواب استفاده کنیم}
2{ یادمون نره بهترین زمان خواب چه موقعه و خواب شبمون رو بهم نریزیم}بعضیا و خیلیا برای اینکه بهشون گفته شده زودتر بخوابن یکدفعه ای میان ساعت 12 شب میخوابن و بعد اصلا خوابشون نمیبره و تازه ساعت 3 صبح خوابشون میبره و ساعت 11 صبح از خواب بیدار میشن و نامید میشن که چرا زود بیدار نشدم و به کلی روحیه اشونو از دست میدن و کل اون روزو از دست میدن
باید اینو بدونیم که وقتی خوابمون نمیاد به زور نخوابیم و به جاش درس بخونیم و هر وقت خسته شدیم بریم بخوابیم و قطعا وقتی خسته ایم خوابمون میبره.یواش یواش به خودمون عادت بدیم کی بخوابیم کی بیدار شیم یکدفعه ای و جوگیرانه خواهشا عمل نکنیم.
بدنمون رو اگه به یک رتیم خاص تبدیل و عادت کنیم مثل قرقی ساعت 8 صبح یا هر ساعتی از خواب بیدار میشیم چون عادت کردیم.
امیدوارم از این مقاله راضی باشین...
@دهم @یازدهم @دوازدهم
@تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا - نظریه جبران و ترمیم
-
سلام به همه
همه میدونن که خواب خیلی مهمه و میتونه تو سال کنکور یا سال های پایه یکی از چالش ها باشه
در این تایپیک جواب سوال هایی از مورد چقدر به خواب نیاز داریم؟کم خوابی چه آسیب هایی رو داره؟ حداقل و حداکثر ساعت خوب برای یک دانش آموز چقدره؟ خواب در طول روز؟ ساعت مناسب برای خواب چه زمانیه؟ و توصیه های مهم برای بهتر کردن خواب.........................................................................................................................
چرا باید مشکلات خوابمون رو حل کنیم؟
خواب بد میتونه به درس خواندن ما در سال کنکور لطمه بزنه :
آدمی رو در نظر بگیرید که تو روزای مختلف ساعت خواب های مختلف داره :مثلا یه شب ساعت ۱۱ میخوابه یه شب ۱ یه شب ۴! و صبحا تو ساعات مختلفی از خواب بیدار میشه یبار ۶ صبح بزور ، یبار ۸ راحت و یبار ۱۲ ظهر!
حجم خوابش هم مشخص نیست. مثلا یبار ۴ ساعت میخوابه و یروز خوابش به ۱۲ ساعت هم میرسه تمام طول روز چشماش پر خوابه و احساس خستگی میکنه . خواب خوبی نداره و وسط خواب هی بیدار میشه. در طول روز یبار خیلی زیاد میخوابه و یبار نمیخوابه
بنظرتون میتونه اوقات پربازده و زندگی موفقی داشته باشه؟
ما انسان ها حدودا یک سوم از زندگیمون رو در خواب به سر میبریم
یعنی اگر 90 سال عمر کنیم حدودا 30 سالشو در خواب به سر میبریم
پس موضوع مهم اینه که هم یک سوم از عمرمون رو خوابیم و هم بقیه عمرمون متاثر از کیفیت خوابمونه!
چرا میخوابیم؟!- نظریه جبران و ترمیم
2)نظریه تکاملی - نظریه تحکیم اطلاعات
(( خواب برای سلامتیمون و بازسازی سیستم اعصاب سیستم ایمنی و سیستم عضلانی اسکلتی ما اهمیت داره))
چقدر به خواب نیاز داریم؟
نوجوانان(14 تا 17 سال)
محدوده ساعت خواب:8 تا 10 ساعت
کمتر از 7 ساعت و بیشتر از 11 ساعت برای این رده ی سنی توصیه نمیشه.
............................
جوانان(18 تا 25 سال)
محدوده ساعت خواب: 7 ساعت
حد پایینی 6 و حد بالایی 11 ساعت برای این رده از سنی
بی خوابی و کم خوابی چه آسیب هایی رو به همراه داره؟
1)سر درد
2)ناتوانی در یادگیری
3)عدم تمرکز و...رتبه برتر ها چیکار میکردن؟
- سال کنکورتون چه ساعتی میخوابیدین و چه ساعت از خواب بیدار میشدین؟
2)// // چند ساعت در شبانه روز میخوابیدین؟ - آیا ظهر یا طول روز می خوابیدین؟
خشیار فرشیدی رتبه 17 کنکور تجربی 96
1: 2 میخوابیدم و 9 بیدار میشدم
2:میشد حدودا 7 ساعت
3: نه
کلا همیشه اکی بودم به جزتوی عید که تا 4 صبح بیدار موندم و ترازم 700 تا افت کردمهسا نیک فرجام رتبه 95 کنکور سراسری تجربی 97
1: ساعت 2 حدودا میخوابیدم. روز های تعطیل حدود ساعت 8ونیم یا 9 بیدار میشدم ولی روز های مدرسه ساعت 7.
2:میزان خواب شبانه روزم 7 ساعت بود
3: بعد از مدرسه حدود یک و نیم الی 2 ساعت میخوابیدمهمنطور که میبینید:
همه ی رتبه برتر ها حداقل خواب مناسب داشتند
ساعت خواب و بیداریشون غیر عادی نبوده
پس لطفا انجام کار های غیر معقول رو به خیال گرفتن نتیجه بیخیال بشید
و تا اونجایی که میشه منطقی عمل کنید
و نتیجه خودشو به مرور زمان و با تداوم به شما نشون میده.در مورد خواب ظهر مقالات زیادی در مورد خوب یا بد بودنش و جود داره ولی باید حواسمون باشه که:
1{ برای رفع خواب آلودگی و خستگی از یک پارت کوتاه خواب استفاده کنیم}
2{ یادمون نره بهترین زمان خواب چه موقعه و خواب شبمون رو بهم نریزیم}بعضیا و خیلیا برای اینکه بهشون گفته شده زودتر بخوابن یکدفعه ای میان ساعت 12 شب میخوابن و بعد اصلا خوابشون نمیبره و تازه ساعت 3 صبح خوابشون میبره و ساعت 11 صبح از خواب بیدار میشن و نامید میشن که چرا زود بیدار نشدم و به کلی روحیه اشونو از دست میدن و کل اون روزو از دست میدن
باید اینو بدونیم که وقتی خوابمون نمیاد به زور نخوابیم و به جاش درس بخونیم و هر وقت خسته شدیم بریم بخوابیم و قطعا وقتی خسته ایم خوابمون میبره.یواش یواش به خودمون عادت بدیم کی بخوابیم کی بیدار شیم یکدفعه ای و جوگیرانه خواهشا عمل نکنیم.
بدنمون رو اگه به یک رتیم خاص تبدیل و عادت کنیم مثل قرقی ساعت 8 صبح یا هر ساعتی از خواب بیدار میشیم چون عادت کردیم.
امیدوارم از این مقاله راضی باشین...
@دهم @یازدهم @دوازدهم
@تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلامنبع این مقاله: سایت آیدی نوین
- نظریه جبران و ترمیم
-
سلام
میخوساتم یک چیزی رو بگم در مورد خواب ظهر
پیج ریچ مایند تو اینستاگرام یک پستی داره برای خواب های ظهر به اسم چرت قهوه
اینجوریه که میگه شما یه کاپ قهوه درست میکنی و تا اخر میخوریش بعد میری میخوابی بین 30 تا 40 دقیقه. بیشتر ازین نباید بشه که از خواب پا نمیشی یا اگر پاشی خوابالودی به شدت
من اینو خودم چن وقته تستش میکنم و روزایی که ظهراش خوابم میاد این روش رو انجام میدم و خیلی برام مفید بوده
گفتم اینو بگم خواستین انجام بدین
پ.ن : زیاد قهوه بخورین بدن به کافئین معتاد میشه و بد بختیای خودشو داره. پس به اندازه بخورین چایی و قهوه رو
-
سلام
اینجوریه که میگه شما یه کاپ قهوه درست میکنی و تا اخر میخوریش بعد میری میخوابی بین 30 تا 40 دقیقه. بیشتر ازین نباید بشه که از خواب پا نمیشی یا اگر پاشی خوابالودی به شدت
من اینو خودم چن وقته تستش میکنم و روزایی که ظهراش خوابم میاد این روش رو انجام میدم و خیلی برام مفید بوده
پ.ن : زیاد قهوه بخورین بدن به کافئین معتاد میشه و بد بختیای خودشو داره. پس به اندازه بخورین چایی و قهوه رو
amirmohammad shakeri دیدم یادم رفته بود منشن بکنمتون حالا این کارو کردم
-
سلام
amirmohammad shakeri اره امسال داشتیم درسشو
-
سلام
خوب قبل از ناهار بخوابین خیلی هم مفیده.
ولی بعد ناهار کسی بخوابه الله اعلم ...!
اگه اینو که شما میگین قهوه هر روز بخوریم دیگه معایب قهوه چی میشه؟!
اونم بعد قهوه بخوابیم ! یجورایی ما قهوه رو میخوریم که خوابمون نیاد...
-
خوب قبل از ناهار بخوابین خیلی هم مفیده.
ولی بعد ناهار کسی بخوابه الله اعلم ...!
اگه اینو که شما میگین قهوه هر روز بخوریم دیگه معایب قهوه چی میشه؟!
اونم بعد قهوه بخوابیم ! یجورایی ما قهوه رو میخوریم که خوابمون نیاد...
ali mohamadi 0 خب دیگه
قهوه یه بازه 30-40 دقیقه ای داره که کافئینش جذب بدن شه و اون حس شادابی رو به ادم بده
واسه همین شما تو این مدت 30-40 دقیقه تا جذب بشه میری دراز میکشی و بعد از 40 دقیقه باید پاشی. اینجوری هم از خواب انرژی گرفتی هم از قهوه
و اینکه قهوه مسلما زیادش تخریب کنندس و همه میدونن. دیگه این کنترلش باید باید دست داشن اموز باشه که چرخه خوابش اوکی باشه که مدام خوابش نگیره در طول روز و در مواقعی که این اتفاق میوفته این کارو کنه