دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
فصل7 یازدهم زیست
-
درست یا غلط؟
الف) پسران ژن های بیشتری را از مادر خود نسبت به دختران میگیرند.
ب) برای تهیه کاریوتایپ مرحله پروفاز از بقیه مراحل مناسب تره.
ج) در یاخته های هاپلوئید، کروموزوم همتا وجود ندارد
د) در سلول های جنسی ممکن است کروموزوم همتا دیده شود
-
@hamed-shakouri
الف) غ
ب) غ، مرحله متافاز بهترینه چون بیشترین فشردگی رو داریم
ج) د
د) شک دارم ولی فکر کنم درسته -
الف غلط از مادر زن های برابر میگیرن از پدر که x وy میشه تفاوت داره تعدادش
-
ب غلط بهترین زمان برای تهیه کاریوتیپ مرحله متافاز است
-
به نظرم الف غلطه
ب هم غلط تو متافاز هست
ج در حالت طبیعی درسته
د اگه باهم ماندن کروموزوم ها رخ بده دررست میشه -
ج درست نمیتونه تشکیل تتراد بده
-
در اسپرم و اهنگ کرومزوم حتما نیست در مراحل اولیه تخمک سازی و اسپرم سازی وجود داره
-
@hamed-shakouri
-
ممنون از پاسخ همگی تون
نتیجه نهایی:
غ
غ
ص
ص -
Fateme Radseresht
بسیار متشکرم -
@hamed-shakouri
-
ولی این فصل هفت نبود فصل ۶ بود
-
Leila Rostamy
بله اشتباه تایپی رخ داده بود.
ببخشید -
الف) غلطه . چونکه پسران از مادر خود کروموزوم x رو می گیرن و از پدر خود کروموزوم y. و کروموزوم y اصلا ژن ندارد یا مقدار خیلی کمی دارد . ودختران هم همانند پسران همان مقدار ژن را از مادر خود میگیرند.
ب)غلط. بهترین مرحله متافاز است.
ج) درسته.
د)غلطه -
sallar savadkoohi
سلول های جنسی در بدن انسان به صورت هاپلویید هستند. اما همه جانذاران به این شکل نیستند. مثاا در گیاه گل مغربی سلول های جنسی میتوانند دیپلویید باشند . -
sallar savadkoohi
پس چونکه سلول جنسی انسان به صورت هاپلوییده، و فقط یک مجموعه کروموزمی داره، پس کرکموزوم همتا نداره. -
امید کرمی در فصل7 یازدهم زیست گفته است:
sallar savadkoohi
پس چونکه سلول جنسی انسان به صورت هاپلوییده، و فقط یک مجموعه کروموزمی داره، پس کرکموزوم همتا نداره.اخه صورت سوال که نگفته انسان
-
فقط ج درست هست
الف: میشه گفت پسران ژن های کمتری نسب به دختران از والدین خود به ارث میبرند:چون کروموزوم وای از ایکس خیلی کوچک تر هست و ژن های خیلی کمتری داره اما این جمله که سوال گفته غلطه
ب:متافاز
ج: هاپلوئید یعنی یک مجموعه کروموزوم بیشتر نداریم و کروموزوم های یک مجموعه نسبت به هم همتا نیستن
د:اگر میگفت در سلول جنسی انسان درست بود چون سلول جنسی انسان هالوئید هست اما چون نگفته سلول جنسی چه جانداری پس غلطه چون ممکنه یک جاندار 4nباشه و سلول جنسی اش 2nمیشه که یعنی یکn مجموعه دوتایی کرموزوم همتا داره یا مثلا ممکنه حتی سلول جنسی یک جاندار 4n باشه(از والد 8n) و تو این حالت حتی یکn مجموعه چهارتایی کروموزوم همتا دارهامیدوارم واضح بوده باشه