ابهامات تفتان 2
-

سلام بچه ها
خوب من باز اومدم با سری دوم ابهامات تست ها :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تو سوال 25 جواب گزینه ی دو هست مشکلی سر جواب ندارم فقط علت درستی سه رو میخوام
چجوری اینا باهم تماس دارن ؟طبق کدوم شکل کتاب ؟
بچه-های-همخوانی -

سلام بچه ها
خوب من باز اومدم با سری دوم ابهامات تست ها :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بچه-های-همخوانیدریا دریایی
خوب عدسی به وسیله تار های اویزی به مشیمیه وصل میشه و مشیمیه هم به شبکیه که داخلی ترین لایه چشمه چسبیده و باهاش تماس داره به عبارتی -
دریا دریایی
خوب عدسی به وسیله تار های اویزی به مشیمیه وصل میشه و مشیمیه هم به شبکیه که داخلی ترین لایه چشمه چسبیده و باهاش تماس داره به عبارتیsallar savadkoohi در ابهامات تفتان 2 گفته است:
دریا دریایی
خوب عدسی به وسیله تار های اویزی به مشیمیه وصل میشه و مشیمیه هم به شبکیه که داخلی ترین لایه چشمه چسبیده و باهاش تماس داره به عبارتیاینجوری که میشه غیر مستقیم !
ولی جمله بندی سوال انگار داره مستقیم وصله -
sallar savadkoohi در ابهامات تفتان 2 گفته است:
دریا دریایی
خوب عدسی به وسیله تار های اویزی به مشیمیه وصل میشه و مشیمیه هم به شبکیه که داخلی ترین لایه چشمه چسبیده و باهاش تماس داره به عبارتیاینجوری که میشه غیر مستقیم !
ولی جمله بندی سوال انگار داره مستقیم وصلهدریا دریایی
نه دیگه چرا غیر مستقیم
داره میگه عدسی با تار های اویزی به بخشی متصل شده ( مشیمیه) که حالا این بخشه تماس داره با شبکیه
کاملا جوره ادبیاتش -
دریا دریایی
نه دیگه چرا غیر مستقیم
داره میگه عدسی با تار های اویزی به بخشی متصل شده ( مشیمیه) که حالا این بخشه تماس داره با شبکیه
کاملا جوره ادبیاتشsallar savadkoohi در ابهامات تفتان 2 گفته است:
دریا دریایی
نه دیگه چرا غیر مستقیم
کاملا جوره ادبیاتشفک کنم ایراد کار اینجا باشه که شما بخش رو مشیمیه گرفتید من ماهیچه ی مژگانی
در هر صورت ممنون
-
-

سلام بچه ها
بچه-های-همخوانیدریا دریایی سلام
صورت سوال میگه عدسی با ماهیچه های مژگانی وصله به بخشی که......
یعنی با این ماهیچه ها وصله به مشیمیه
گ۳ میگه حالا اون مشمیه در تماس با شبکیه هستش که درسته -
دریا دریایی سلام
صورت سوال میگه عدسی با ماهیچه های مژگانی وصله به بخشی که......
یعنی با این ماهیچه ها وصله به مشیمیه
گ۳ میگه حالا اون مشمیه در تماس با شبکیه هستش که درسته@kosar-mottaghi
ممنونم 🌷 -
@kosar-mottaghi
ممنونم 🌷دریا دریایی خواهش 💜
-
sallar savadkoohi در ابهامات تفتان 2 گفته است:
دریا دریایی
ولی جمله بندی سوال انگار داره مستقیم وصلهدریا دریایی
سلام.
ببین وقتی که تستی میگه جوابه نادرست رو پیدا کن یعنی آن جواب همواره نادرست باشه. که گزینه ۲ همیشه غلطه