چاره ای دیگر
-
-
zoohre hocini سلام
قاعده که دارن ولی مثال زدن راحتر چون قاعده حفظیه هیچوقت تو ذهن نمیمونه -
zoohre hocini سلام
قاعده که دارن ولی مثال زدن راحتر چون قاعده حفظیه هیچوقت تو ذهن نمیمونه@kosar-mottaghi خوب آخه باید خیلی کار بلد باشی که مثالی بزنی که شانسی ی چی دیگ درنیاری
-
zoohre hocini سلام
قاعده که دارن ولی مثال زدن راحتر چون قاعده حفظیه هیچوقت تو ذهن نمیمونه@kosar-mottaghi امکانش هست اگه دارید برام ارسال کنید ممنون میشم
-
@kosar-mottaghi خوب آخه باید خیلی کار بلد باشی که مثالی بزنی که شانسی ی چی دیگ درنیاری
zoohre hocini بله ولی چاره ای نیس
مثلا بخوای حفظ کنی یادت میره من امتحان کردم شک میکنم که قاعده اینجوری بود یا نه -
zoohre hocini
اگه گزینۀ صحیحش فقط گزینۀ دو میشه، بگید تا بهتون بگم چیزی که میدونم درسته یا خیر -
zoohre hocini
سلامی دوباره
ببینید برای اینجور سوالای مفهومی طور توی ریاضی، چند تا مثال مادر بیشتر وجود نداره
حالا برای حدش هم قاعده وجود داره
که من چیزی که دارم رو براتون میفرستم
پ.ن:هرکاری کردم عکسا برعکس نشدن
-
zoohre hocini
سلامی دوباره
ببینید برای اینجور سوالای مفهومی طور توی ریاضی، چند تا مثال مادر بیشتر وجود نداره
حالا برای حدش هم قاعده وجود داره
که من چیزی که دارم رو براتون میفرستم
پ.ن:هرکاری کردم عکسا برعکس نشدن
@infinitie-a مرسی واقعا لطف کردید
-
zoohre hocini
اگه گزینۀ صحیحش فقط گزینۀ دو میشه، بگید تا بهتون بگم چیزی که میدونم درسته یا خیر@danial-hosseiny بله دو میشه
-
@infinitie-a مرسی واقعا لطف کردید
zoohre hocini خواهش میکنم
-
@danial-hosseiny بله دو میشه
zoohre hocini
خب طبق این سوال، آقا ثابتی یه قانونی یاد دادن
اینکه اگه ما دوتا تابع داشته باشیم به نام های f و g ، و این دو تا تابع حد داشته باشن، حتما تابع f+g هم حد داره.
حالا عکس این درست درنمیاد!
یعنی ممکنه که تابع f+g حد داشته باشه اما تابع های f و g به تنهایی حد نداشته باشن!
خب طبق سوالی که شما فرستادین، داره دقیقا همین نتیجه گیری رو میکنه!
میگه این توابعی که ما داریم حد ندارن پس حتما جمع یا تقسیم یا ضربشون هم حد نداره!
که درواقع این غلطه و نمیشه بر این اساس به یه همچین منطقی رسید
شاید f و g حد نداشته باشن اما حد f+g وجود داشته باشه
صرفا هم مختص به جمع نیست
برای جمع و تفریق و ضرب و تقسیم برقراره -
zoohre hocini
خب طبق این سوال، آقا ثابتی یه قانونی یاد دادن
اینکه اگه ما دوتا تابع داشته باشیم به نام های f و g ، و این دو تا تابع حد داشته باشن، حتما تابع f+g هم حد داره.
حالا عکس این درست درنمیاد!
یعنی ممکنه که تابع f+g حد داشته باشه اما تابع های f و g به تنهایی حد نداشته باشن!
خب طبق سوالی که شما فرستادین، داره دقیقا همین نتیجه گیری رو میکنه!
میگه این توابعی که ما داریم حد ندارن پس حتما جمع یا تقسیم یا ضربشون هم حد نداره!
که درواقع این غلطه و نمیشه بر این اساس به یه همچین منطقی رسید
شاید f و g حد نداشته باشن اما حد f+g وجود داشته باشه
صرفا هم مختص به جمع نیست
برای جمع و تفریق و ضرب و تقسیم برقراره@danial-hosseiny اوکی ممنونم لطف کردید