سوال آنتالپی سخت!
-
من بدستش آوردم!!!!!! جوابش میشه گزینه ی 2؟؟؟!!!!!
فقط نپرس چجوری ک 3 ص کاغذ حروم کردم!!!
خیلی خفن بود
فقط بهت بگم ک باید با قانون هس و جا ب جا کردن معادله ها پیوند c__h رو پیدا کنی
پیوند h__h هم که از روی معادله 4 معلوم میشه آنتالپی پیوندش 432 هستش
حالا ک هم آنتالپی پیوند c__h رو داری هم آنتالپی پیوند h__h ، با استفاده از فرمول:
انتالپی واکنش= انتالپی واکنش دهنده _ فراورده
توی واکنش اولیه جاگذاری کن ، جواب بدست میاد
این سوال واسه چه کتابیه؟؟!! -
mohammad kebryia
منظورم این بود سوال رو یه جوری ناپدید میکنم اخه خیلی محاسبات داره
حالا اصن فهمیدی؟؟:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:alireza hoseyni آره بابا انقدر حل کردم حل کردم حل کردم آخرش فهمیدم!
دیدم بچه های انجمن جواب ندادن خودم دست به کار شدم:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
من بدستش آوردم!!!!!! جوابش میشه گزینه ی 2؟؟؟!!!!!
فقط نپرس چجوری ک 3 ص کاغذ حروم کردم!!!
خیلی خفن بود
فقط بهت بگم ک باید با قانون هس و جا ب جا کردن معادله ها پیوند c__h رو پیدا کنی
پیوند h__h هم که از روی معادله 4 معلوم میشه آنتالپی پیوندش 432 هستش
حالا ک هم آنتالپی پیوند c__h رو داری هم آنتالپی پیوند h__h ، با استفاده از فرمول:
انتالپی واکنش= انتالپی واکنش دهنده _ فراورده
توی واکنش اولیه جاگذاری کن ، جواب بدست میاد
این سوال واسه چه کتابیه؟؟!!رها تابش تبریک جوابتون درسته! کتاب نیست آزمون قلمچیه! بخدا قلمچی از کنکور سخت تر میده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
alireza hoseyni آره بابا انقدر حل کردم حل کردم حل کردم آخرش فهمیدم!
دیدم بچه های انجمن جواب ندادن خودم دست به کار شدم:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:mohammad kebryia سلام. من ظهر سعی کردم سوالتون رو حل کنم و تا جاییش پیش رفتم. ولی چون نتونستم بقیشو حل کنم دیگه پاسخ ندادم. میشه بگین چطور حلش کردین؟ من به این نتیجه رسیدم که باید یکاری کنم جامد ها حذف بشن و اولی رو در منفی یک ضرب کردم. آخرش باید اتانول و فراورده ها می موندن ولی بقیشو موندم. ممنون می شم به منم توضیح بدید :)
-
mohammad kebryia سلام. من ظهر سعی کردم سوالتون رو حل کنم و تا جاییش پیش رفتم. ولی چون نتونستم بقیشو حل کنم دیگه پاسخ ندادم. میشه بگین چطور حلش کردین؟ من به این نتیجه رسیدم که باید یکاری کنم جامد ها حذف بشن و اولی رو در منفی یک ضرب کردم. آخرش باید اتانول و فراورده ها می موندن ولی بقیشو موندم. ممنون می شم به منم توضیح بدید :)
Niki Finn سلام باشه الان توضیح بدم!
-
رها تابش تبریک جوابتون درسته! کتاب نیست آزمون قلمچیه! بخدا قلمچی از کنکور سخت تر میده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
mohammad kebryia آره من خودم آزمونی شرکت نکردم تا الان میخاستم امسال همین قلمچیو ثبت نام کنم
با این سوالایی ک میده واقن سخته تراز خوب بیاری -
mohammad kebryia آره من خودم آزمونی شرکت نکردم تا الان میخاستم امسال همین قلمچیو ثبت نام کنم
با این سوالایی ک میده واقن سخته تراز خوب بیاریرها تابش
بفرمایید این حلش -
با این سوالایی ک میده واقن سخته تراز خوب بیاریرها تابش ببخشید اشتباهی ریپ زدم منظورمون اون دوست بود شمارو ریپ زدم شرمنده!!
-
mohammad kebryia سلام. من ظهر سعی کردم سوالتون رو حل کنم و تا جاییش پیش رفتم. ولی چون نتونستم بقیشو حل کنم دیگه پاسخ ندادم. میشه بگین چطور حلش کردین؟ من به این نتیجه رسیدم که باید یکاری کنم جامد ها حذف بشن و اولی رو در منفی یک ضرب کردم. آخرش باید اتانول و فراورده ها می موندن ولی بقیشو موندم. ممنون می شم به منم توضیح بدید :)
Niki Finn حلش رو فرستادم خدمتتون!
-
با این سوالایی ک میده واقن سخته تراز خوب بیاریرها تابش آره سخته ولی تلاش کنی نه! تلاشمون و باید خیلییی زیاد کنیم البته اگه یه رتبه خوب بخوایم!!
-

دوستان ممنون میشم راهنمایی ام کنید!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا ریاضیا دوازدهم یازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 راه-ابریشمی-ها-شیمی