سه تا دونه تست
-
سلام ماه رمضون مبارک باشه

روزتونم انشالاه قبول باشه
سوال اول اینکه مگه فقط در مسیر سیمپلاست از پلاسمودسم رد نمیشد
پس چرا استاد
رو با مسیر عرض غشا رد کردن

سوال دوم کدوم گ درسته

استاد گ۲ زدن به نظرم یه اشتباه کوچولو رخ داده

سوال سوم میشه گ۳ و۴ یه نفر توضیح بده

اصلا جواب تست کدومه؟؟؟

بچه-های-همخوانی
تجربیا -
سلام 139میشه2
-
133 هم میشه3
-

پس چرا استاد

سوال دوم کدوم گ درسته

اصلا جواب تست کدومه؟؟؟

بچه-های-همخوانی
تجربیا@kosar-mottaghi سلام
از شما هم قبول باشه
سوال دوم را فکر کنم با یاخته های معبر رد کردهسوال سوم میشه گزینه چهار، آیا ما این آزمایش را انجام دادیم که متوجه شویم مواد آلی در آوند آبکش جمع می شوند؟ اصلا جمع نمیشوند بلکه به خاطر قطع کردن آوند آبکش نتوانسته اند حرکت کنند و یک جا جمع شده اند مه اینکه مکانیسم عمل شان این طور باشد
و گزینه سه را از استدلال زیر متوجه میشویم
-
@kosar-mottaghi سلام
از شما هم قبول باشه
سوال دوم را فکر کنم با یاخته های معبر رد کردهسوال سوم میشه گزینه چهار، آیا ما این آزمایش را انجام دادیم که متوجه شویم مواد آلی در آوند آبکش جمع می شوند؟ اصلا جمع نمیشوند بلکه به خاطر قطع کردن آوند آبکش نتوانسته اند حرکت کنند و یک جا جمع شده اند مه اینکه مکانیسم عمل شان این طور باشد
و گزینه سه را از استدلال زیر متوجه میشویم
-
z Gheibi ممنون

ولی پس استاد گزینه3 زدن در سوال سوم اشتباه نزده
بیزحمت میشه سوال اول توضیح بدین -
@kosar-mottaghi خواهش میکنم
سوال اول کدوم گزینه را با عرض غشا رد کردن؟واقعا! البته اگر جمله را کلی در نظر نگیریم و فقط به این آزمایش توجه کنیم گزینه چهار درست میشه
-
این پست پاک شده!
-
z Gheibi پس درس زدم.من گزینه4 انتخاب کرده بودم وقتی نگا کردم دیدم ایشون گزینه3 زدن

سوال اول گزینه 2 -
143 به نظرم چهار میشه
۱۳۹ دو
۱۳۴ هم سهیکم دیر شد ببخشید :))
z Gheibi -
143 به نظرم چهار میشه
۱۳۹ دو
z Gheibiدریا دریایی در سه تا دونه تست گفته است:
143 به نظرم چهار میشه
۱۳۹ دو
z Gheibi۱۴۳ نداریم

۱۳۹ چرا میشه۳
و۱۳۳گ۲ میشه توضیح بدی -
z Gheibi در سه تا دونه تست گفته است:
@kosar-mottaghi آخر سر گزینه سه را درست گرفته یا چهار؟
سوال یک را نمی دانمگ۳ رو درس گرفتن

ممنون

متوجه شدین چی شد؟
فکر کنم نه
یا توجه به شکل گزینه سه را : حرکت شیره خام پیچیده تر است چون از یاخته های زنده آبکشی و از یاختهای به یاخته دیگر انجام میشود و دلیلش آزمایش در شکل نیست
( توی پست اول عکس متن کتاب را برات گذاشتم)
ولی با توجه به این آزمایش چهار ممکنه , چون توی شکل میبینیمش
من اول فکر کردم حرکت کلی شیره پرورده را میگه به خاطر همین گفتم چهار۱۳۹ هم که یاخته معبر ، مثال نقض هست و نوار کاسپاری ندارد
اولی را هم نمی دونم
دومی و سومی حل شد؟ -

متوجه شدین چی شد؟
فکر کنم نه
یا توجه به شکل گزینه سه را : حرکت شیره خام پیچیده تر است چون از یاخته های زنده آبکشی و از یاختهای به یاخته دیگر انجام میشود و دلیلش آزمایش در شکل نیست
من اول فکر کردم حرکت کلی شیره پرورده را میگه به خاطر همین گفتم چهار۱۳۹ هم که یاخته معبر ، مثال نقض هست و نوار کاسپاری ندارد
اولی را هم نمی دونم
دومی و سومی حل شد؟z Gheibi در سه تا دونه تست گفته است:

متوجه شدین چی شد؟
فکر کنم نه
اولی را هم نمی دونم
دومی و سومی حل شد؟آها
بله ممنون

-
z Gheibi در سه تا دونه تست گفته است:

متوجه شدین چی شد؟
فکر کنم نه
اولی را هم نمی دونم
دومی و سومی حل شد؟آها
بله ممنون

-

پس چرا استاد

سوال دوم کدوم گ درسته

اصلا جواب تست کدومه؟؟؟

بچه-های-همخوانی
تجربیا@kosar-mottaghi
سوال پاسخ داده شده، امیدوارم اساتید جسارتم را بپذیرن. صرفا میخوام هم اشکالاتم دربیان هم اینکه در ذهنم تثبیت بشن مطالب.
سوال 132: جواب گزینه 3
- در مسیر عرض غشا هم از بخشی از فضای بیرون پروتوپلاست عبور میکنن.
- طبق گفته کتاب آب و بسیاری از مواد محلول (نه همه) می توانند از فضای پلاسمودسم به یاخته های دیگر منتقل شوند.
- واژه آکواپورین رو (نوعی پروتئین سراسری غشا) در کتاب ندیده ام! اما فقط در مسیر عرض غشا است (بین شیوه های انتقال مواد در مسیر کوتاه عرض ریشه) که آب می تواند از آن عبور کند.
- در ریشه بعضی از گیاهان، نوار کاسپاری علاوه بر دیواره های جانبی درون پوست، دیواره پشتی را نیز می پوشاند و انتقال مواد از این یاخته ها را غیرممکن می کند. یعنی در این نوع یاخته ها حتی مسیر سیمپلاستی هم به وسیله نوار کاسپاری مسدوده که مواد فقط از طریق یاخته های معبر میتونن عبور کنن.
سوال 139: جواب گزینه 2
- به دلیل نوار کاسپاری نمی توان گفت. حتی از یاخته های معبر هم نهایتش از مسیر سیمپلاستی و عرض غشا مواد میتونن عبور کنن و به لایه ریشه زا برن اما از آپوپلاستی امکان نداره. البته با توجه به شکل کتاب که یاخته های معبر رو تنها نشون داده یعنی دو تا یاخته معبر یا بیشتر کنار هم وجود ندارن که اگه اینگونه بود مسیر آپوپلاستی هم ممکن میشد.
- در یاخته های معبر که جزئی از آندودرم (درون پوست) هستن یافت نمی شود.
- می توان گفت چون عین خط کتابه.
سوال 134: جواب گزینه 3
- در پوست چوب پنبه، کامبیوم چوب پنبه ساز، آبکش پسین و آبکش نخستین وجود دارد.
- عین متن شکل کتابه.
- اینم به نظر درسته. چون مثلا وقتی در محل مصرف زیاد جمع بشه بقیش مطمئنا در آوند آبکش باقی میمونه. که میشه اون قسمت رو به مثابه محل مصرف (که شامل محل مصرف و ذخیره است) دانست.
-
-
دریا دریایی در سه تا دونه تست گفته است:
143 به نظرم چهار میشه
۱۳۹ دو
z Gheibi۱۴۳ نداریم

۱۳۹ چرا میشه۳
و۱۳۳گ۲ میشه توضیح بدی@kosar-mottaghi در سه تا دونه تست گفته است:
دریا دریایی در سه تا دونه تست گفته است:
143 به نظرم چهار میشه
۱۳۹ دو
z Gheibi۱۴۳ نداریم

۱۳۹ چرا میشه۳
و۱۳۳گ۲ میشه توضیح بدیهمون ۱۳۳ منظورم بود

و نظر منم با Mohammad Afrashteh یکی هست -
@kosar-mottaghi
سوال پاسخ داده شده، امیدوارم اساتید جسارتم را بپذیرن. صرفا میخوام هم اشکالاتم دربیان هم اینکه در ذهنم تثبیت بشن مطالب.
سوال 132: جواب گزینه 3
- در مسیر عرض غشا هم از بخشی از فضای بیرون پروتوپلاست عبور میکنن.
- طبق گفته کتاب آب و بسیاری از مواد محلول (نه همه) می توانند از فضای پلاسمودسم به یاخته های دیگر منتقل شوند.
- واژه آکواپورین رو (نوعی پروتئین سراسری غشا) در کتاب ندیده ام! اما فقط در مسیر عرض غشا است (بین شیوه های انتقال مواد در مسیر کوتاه عرض ریشه) که آب می تواند از آن عبور کند.
- در ریشه بعضی از گیاهان، نوار کاسپاری علاوه بر دیواره های جانبی درون پوست، دیواره پشتی را نیز می پوشاند و انتقال مواد از این یاخته ها را غیرممکن می کند. یعنی در این نوع یاخته ها حتی مسیر سیمپلاستی هم به وسیله نوار کاسپاری مسدوده که مواد فقط از طریق یاخته های معبر میتونن عبور کنن.
سوال 139: جواب گزینه 2
- به دلیل نوار کاسپاری نمی توان گفت. حتی از یاخته های معبر هم نهایتش از مسیر سیمپلاستی و عرض غشا مواد میتونن عبور کنن و به لایه ریشه زا برن اما از آپوپلاستی امکان نداره. البته با توجه به شکل کتاب که یاخته های معبر رو تنها نشون داده یعنی دو تا یاخته معبر یا بیشتر کنار هم وجود ندارن که اگه اینگونه بود مسیر آپوپلاستی هم ممکن میشد.
- در یاخته های معبر که جزئی از آندودرم (درون پوست) هستن یافت نمی شود.
سوال 134: جواب گزینه 3
- در پوست چوب پنبه، کامبیوم چوب پنبه ساز، آبکش پسین و آبکش نخستین وجود دارد.
- عین متن شکل کتابه.
- اینم به نظر درسته. چون مثلا وقتی در محل مصرف زیاد جمع بشه بقیش مطمئنا در آوند آبکش باقی میمونه. که میشه اون قسمت رو به مثابه محل مصرف (که شامل محل مصرف و ذخیره است) دانست.
Mohammad Afrashteh سلام ممنونم
فقط من مشکلم گ3 هستش که استاد با عرض غشا رد کردن
اول سوال نوشتم میشه اونو تضیح بدین

️