تحلیل دبیر آقای یاری
-
خداییش من اصن با ایشون ارتباط نمیگیرم خیلی حاشیه میرن حرف یه ربع رو تو نیم ساعت میزنن
یه تست یه ربع میکشه حل بشهمصطفی عباسیان سلیقس دیگه هرکی با یجور سبک تدریس حال میکنه
برعکس من عشق میکنم میشینم پای ویدیو های ایشون
-
من که عاشق تدریسشونم ایشون بهترین استادن😍🤩❤❤❤💋 ینی از وقتی تدریساتونو میبینم ب فیزیک علاقه مند شدم و درصد بالاتر میزنم
-
یه سوال چرا جزوه فصل چهارم رو نمیزارن ( برای فیزیک یازدهم )
-
یه سوال چرا جزوه فصل چهارم رو نمیزارن ( برای فیزیک یازدهم )
Zynab Nooredini انشاالله حلتما کامل میکنن
-
Zynab Nooredini انشاالله حلتما کامل میکنن
matin shirinkam اخه اقای یاری تا الان دو تا ویدئو از جزوه ای که هنوز نیومده دادن حالا اره شایدم دارن کامل میکنن
ممنون :smiling_face_with_halo: -
matin shirinkam اخه اقای یاری تا الان دو تا ویدئو از جزوه ای که هنوز نیومده دادن حالا اره شایدم دارن کامل میکنن
ممنون :smiling_face_with_halo:Zynab Nooredini خواهش میکنم
-
خداییش من اصن با ایشون ارتباط نمیگیرم خیلی حاشیه میرن حرف یه ربع رو تو نیم ساعت میزنن
یه تست یه ربع میکشه حل بشهمصطفی عباسیان خب به جاش آقای کارزانیان ببین خلاصه تر و باسرعت بیشتر میگه یه فصل تو ی دوسه جلسه
-
مصطفی عباسیان خب به جاش آقای کارزانیان ببین خلاصه تر و باسرعت بیشتر میگه یه فصل تو ی دوسه جلسه
Mohammad Lotfi 0 اخه من از اول با اقای یاری شروع کردم دیگه سخته یهو دبیرتو عوض کنی
-
مصطفی عباسیان خب به جاش آقای کارزانیان ببین خلاصه تر و باسرعت بیشتر میگه یه فصل تو ی دوسه جلسه
Mohammad Lotfi 0 همون ویدیو هارو ببین تا اموزش رو بگیری تا هر وقت جزوه بیاد
وقتی جزوه رو گرفتی برو ویدیو هارو با سرعت x2 ببین تا سریع نکات رو پیدا کنی بنویسی
-
Mohammad Lotfi 0 همون ویدیو هارو ببین تا اموزش رو بگیری تا هر وقت جزوه بیاد
وقتی جزوه رو گرفتی برو ویدیو هارو با سرعت x2 ببین تا سریع نکات رو پیدا کنی بنویسی
amirmohammad shakeri :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone: