بحث آزاد و تغییرات
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
همتون میدونید که آلایی ها چقدر برامون مهمن هستن به خصوص آلایی هایی که تو انجمن آلاء همراه دوستانشون هستن، و به فکر رشد خودشون و دوستاشون و در نهایت جامعه شون هستنحتما خودتون میدونین که بعضی وقت ها نیاز به تغییر هست ،وقتی هم تغییری ایجاد کنیم چالش هایی به همراه خودش داره، مزایا و معایب خودش رو داره ولی چیزی که در نظر گرفته میشه برآیند کلی هست.
برای همین تصمیم بر این شده فعلا دسترسی به بحث آزاد و چت خصوصی منوط به شرایطی باشه که عبارت است از
داشتن حداقل ۳۰۰ اعتبار برای بحث آزاد و ۲۰۰۰ امتیاز برای چت، %(#ff0000)[این اعتبارها صرفا از قسمت درسی محاسبه خواهد شد.]تغییری که انجام شده تصمیمش یکی دو روزه انجام نشده. در طول زمان مشکلاتی که انجمن رو درگیر کرده موجب انجام این تغییرات شده و اگه مشکل شخصی ای برای شما یا دوستاتون به وجود اومده بدون تعصب به فواید کلی این تغییر فکر کنید.
من چند مورد رو میگم خودتون هم می تونید بهش فکر کنید:
اول از همه اینکه ما داریم با این کار نه تنها کاربرهای الان انجمن رو بلکه کاربرهای دیگه ای هم که دارن عضو میشن رو درنظر می گیریم، یکی از دلایل میتونه این باشه که متوسطه اول هم داره کم کم بیشتر میشه این کار خیلی میتونه به نفع اونا باشهدوم مزاحمت ها و فیک هایی که بحث های خصوصی رو به فضای عمومی کشیده و انجمن رو دچار تنش کرده و یکی از اولویت هامون برای انجام این کار این بوده
سوم دیروز بین پست هاتون گفتین شاید سوالی باشه که عمومی رومون نشه بپرسیم!
جای تعجب داره که میگین روم نمیشه سوالم رو عمومی بپرسم، شما قراره دانشجو بشین و باید بتونین سوال هاتون رو بپرسین، باید دروستون رو ارائه بدین به همکلاسی هاتون توضیح بدین و...
چه جایی بهتر از اینجا برای تمرین این موضوع، پس اینکه روم نمیشه و ساده هست و ... رو بذارید کنار
اینجا همه در کنار هم هستیم که باهم جنبه های مختلف رو رشد بدیمو در آخر اینکه یادتون باشه یکی هست که خیلی دوستتون داره
پ ن: دیروز فاز اولیه و مرحله تست این تغییرات بود
و ممنون از دوستانی که به صحبتم توجه داشتن و منتظر اطلاعیه بودن
خب یه شفاف سازی بکنم
من گفتم هنوز اعتبارهای درسی مشخص نشده
از طرفی الان اکثر کسانی که تو انجمن هستن دسترسی به بحث آزاد دارن
امتیاز 300 برای کاربرانی که جدید عضو میشن برای دسترسی به بحث آزاد خواهد بود
اما برای چت ها همه 2000 امتیاز درسی رو باید داشته باشن -
سلام
یه چیزی رو اشاره کردین درباره اینکه اعتبار رو فقط از قسمت درسی محاسبه میکنین برای این محدودیت ها خواستم اگه بشه کلا محاسبه اعتبار بره تو بخش درسی یعنی اون چیزی که به عنوان اعتبار توی پروفایل کاربرا هم نوشته میشه همون اعتبار تایپکا درسی یا علمی باشه -
کاملا موافق.انجمن به همچین تغییری نیاز داشت
خداقوت -
سلام
یه چیزی رو اشاره کردین درباره اینکه اعتبار رو فقط از قسمت درسی محاسبه میکنین برای این محدودیت ها خواستم اگه بشه کلا محاسبه اعتبار بره تو بخش درسی یعنی اون چیزی که به عنوان اعتبار توی پروفایل کاربرا هم نوشته میشه همون اعتبار تایپکا درسی یا علمی باشه -
کاملا موافق.انجمن به همچین تغییری نیاز داشت
خداقوت -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
همتون میدونید که آلایی ها چقدر برامون مهمن هستن به خصوص آلایی هایی که تو انجمن آلاء همراه دوستانشون هستن، و به فکر رشد خودشون و دوستاشون و در نهایت جامعه شون هستنحتما خودتون میدونین که بعضی وقت ها نیاز به تغییر هست ،وقتی هم تغییری ایجاد کنیم چالش هایی به همراه خودش داره، مزایا و معایب خودش رو داره ولی چیزی که در نظر گرفته میشه برآیند کلی هست.
برای همین تصمیم بر این شده فعلا دسترسی به بحث آزاد و چت خصوصی منوط به شرایطی باشه که عبارت است از
داشتن حداقل ۳۰۰ اعتبار برای بحث آزاد و ۲۰۰۰ امتیاز برای چت، %(#ff0000)[این اعتبارها صرفا از قسمت درسی محاسبه خواهد شد.]تغییری که انجام شده تصمیمش یکی دو روزه انجام نشده. در طول زمان مشکلاتی که انجمن رو درگیر کرده موجب انجام این تغییرات شده و اگه مشکل شخصی ای برای شما یا دوستاتون به وجود اومده بدون تعصب به فواید کلی این تغییر فکر کنید.
اول از همه اینکه ما داریم با این کار نه تنها کاربرهای الان انجمن رو بلکه کاربرهای دیگه ای هم که دارن عضو میشن رو درنظر می گیریم، یکی از دلایل میتونه این باشه که متوسطه اول هم داره کم کم بیشتر میشه این کار خیلی میتونه به نفع اونا باشهدوم مزاحمت ها و فیک هایی که بحث های خصوصی رو به فضای عمومی کشیده و انجمن رو دچار تنش کرده و یکی از اولویت هامون برای انجام این کار این بوده
جای تعجب داره که میگین روم نمیشه سوالم رو عمومی بپرسم، شما قراره دانشجو بشین و باید بتونین سوال هاتون رو بپرسین، باید دروستون رو ارائه بدین به همکلاسی هاتون توضیح بدین و...
چه جایی بهتر از اینجا برای تمرین این موضوع، پس اینکه روم نمیشه و ساده هست و ... رو بذارید کنار
اینجا همه در کنار هم هستیم که باهم جنبه های مختلف رو رشد بدیمو در آخر اینکه یادتون باشه یکی هست که خیلی دوستتون داره
خب یه شفاف سازی بکنم
اما برای چت ها همه 2000 امتیاز درسی رو باید داشته باشن -
@m-an سلام وقت تون بخیر
ببخشید قسمت پی وی من برای من باز نمیشه اعتبارم هم کافی هست میشه لطفا راهنمایی کنید؟ ممنونم -
@sania-andiravan
سلام وقتت بخیر
در چند روزآینده اعتبارهای درسی مشخص میشه
و کسانی که اعتبار گفته شده رو دارن دسترسی پیدا خواهند کرد -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خب یه شفاف سازی بکنم
اما برای چت ها همه 2000 امتیاز درسی رو باید داشته باشن@m-an سلام خانوم مدیر
خسته نباشید
ولی میشه این محدودیت چت رو با ناظما،مدیرا و همیارا غیر فعال کنید؟ -
@m-an سلام خانم مدیر ، بعضی از بچه ها مثل خود من اعتباراشون کمه و با همین چت شخصی داشتن با دوستان الایی درس میخوندن باهم و چون درسامون زیاده نمبتونم اینقدر تو انجمن فعال باشیم که اعتبارامون بالا بره حالا ما چیکار کنیم
-
@m-an سلام
قطعا تغییر نیاز بود واقعا گاهی احساس میشد که از هدف انجمن دور شدیم
مخصوصا اگه قراره متوسطه اول با بازه سنی ۱۲ تا ۱۵سال وارد انجمن بشه
یک دسترسی وجود داشته و حالا از دست رفته ، و محدودیت برای همه سخته
پیشنهاد من ( نمیدونم از لحاظ زیر ساخت ممکنه یا نه) این هست که کاربر زیر ۳۰۰ اعتبار کاملا محدود از قسمتی نشه و کاربر بیش از ۳۰۰ آزاد بلکه تعداد پیامی که میتونن در این قسمت ها بذارن محدود باشه
مثلا روزی بیش از ۲۰ پست نتونن در غیر درسی بذارن, برای کاربر های با اعتبار تر این تعداد بیشتر باشه
که اگر کسی کاری داره بتونه انجام بده و مثل قبل هم نباشه
در مورد چت روم هم همینطور، مثلا نتونه هر تعداد. که میخواد چت روم داشته باشه و تعدادش بسته به اعتبار محدود باشه
پیشنهاد میکنم برای اینکه بچه ها اذیت نشن چت روم های قبلی فعال باشند و این قاعده ویژه چت روم جدید باشه
ممنون -
@m-an سلام خانوم مدیر
خسته نباشید
ولی میشه این محدودیت چت رو با ناظما،مدیرا و همیارا غیر فعال کنید؟ -
@m-an سلام خانم مدیر ، بعضی از بچه ها مثل خود من اعتباراشون کمه و با همین چت شخصی داشتن با دوستان الایی درس میخوندن باهم و چون درسامون زیاده نمبتونم اینقدر تو انجمن فعال باشیم که اعتبارامون بالا بره حالا ما چیکار کنیم
-
@m-an سلام
قطعا تغییر نیاز بود واقعا گاهی احساس میشد که از هدف انجمن دور شدیم
مخصوصا اگه قراره متوسطه اول با بازه سنی ۱۲ تا ۱۵سال وارد انجمن بشه
یک دسترسی وجود داشته و حالا از دست رفته ، و محدودیت برای همه سخته
پیشنهاد من ( نمیدونم از لحاظ زیر ساخت ممکنه یا نه) این هست که کاربر زیر ۳۰۰ اعتبار کاملا محدود از قسمتی نشه و کاربر بیش از ۳۰۰ آزاد بلکه تعداد پیامی که میتونن در این قسمت ها بذارن محدود باشه
مثلا روزی بیش از ۲۰ پست نتونن در غیر درسی بذارن, برای کاربر های با اعتبار تر این تعداد بیشتر باشه
که اگر کسی کاری داره بتونه انجام بده و مثل قبل هم نباشه
در مورد چت روم هم همینطور، مثلا نتونه هر تعداد. که میخواد چت روم داشته باشه و تعدادش بسته به اعتبار محدود باشه
پیشنهاد میکنم برای اینکه بچه ها اذیت نشن چت روم های قبلی فعال باشند و این قاعده ویژه چت روم جدید باشه
ممنون -
سروش قادری
سلام ممنون سلامت باشید
در صورتی که با ناظم و یا ادمین ها کاری داشتین در تاپیک تگ کنید خودشون پیام میدن@m-an در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
سروش قادری
سلام ممنون سلامت باشید
در صورتی که با ناظم و یا ادمین ها کاری داشتین در تاپیک تگ کنید خودشون پیام میدنسلام،مدیر جان یه سوال داشتم
مثلا من خودم اعتبارم بالای 2000 هستش میتونم برم توی چت روم فردی که 300، 400 تا اعتبار داره؟اگه میتونم
ایشون میتونن جواب منو بدن؟..... -
الحمدلله علی کل حال
اگه باعث نجات بچه ها از برزخ فعالیتای غیردرسی و نه چندان مفید میشه منم قید کاری که داشتمو میزنم. امیدوارم یه روزی انجمن سالم ترین فضای فکری سایبریو داشته باشه.
-
@M-an من اعتبار کافی دارم ولی نمیتونم برم داخل چت خصوصی