بحث آزاد و تغییرات
-
@M-an سلام خسته نباشید خداقوت
به جرعت میتونم بگم یکی از بهترین تصمیم هاتون بود چون انجمن داشت از هدف اصلی خودش دور میشد
فقط یه سوال داشتم و نمیدونم اسپمه یا نه
اینکه برخی اکانتهایی که اعلام کردید فیک هستند و اخراج میشن انگار هنوز فعال هستند
(یه تایپک هست فکر کنم که اخراجی ها و دلیل اخراج بعضی از افراد رو اعلام میکنید) -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
همتون میدونید که آلایی ها چقدر برامون مهمن هستن به خصوص آلایی هایی که تو انجمن آلاء همراه دوستانشون هستن، و به فکر رشد خودشون و دوستاشون و در نهایت جامعه شون هستنحتما خودتون میدونین که بعضی وقت ها نیاز به تغییر هست ،وقتی هم تغییری ایجاد کنیم چالش هایی به همراه خودش داره، مزایا و معایب خودش رو داره ولی چیزی که در نظر گرفته میشه برآیند کلی هست.
برای همین تصمیم بر این شده فعلا دسترسی به بحث آزاد و چت خصوصی منوط به شرایطی باشه که عبارت است از
داشتن حداقل ۳۰۰ اعتبار برای بحث آزاد و ۲۰۰۰ امتیاز برای چت، %(#ff0000)[این اعتبارها صرفا از قسمت درسی محاسبه خواهد شد.]تغییری که انجام شده تصمیمش یکی دو روزه انجام نشده. در طول زمان مشکلاتی که انجمن رو درگیر کرده موجب انجام این تغییرات شده و اگه مشکل شخصی ای برای شما یا دوستاتون به وجود اومده بدون تعصب به فواید کلی این تغییر فکر کنید.
من چند مورد رو میگم خودتون هم می تونید بهش فکر کنید:
اول از همه اینکه ما داریم با این کار نه تنها کاربرهای الان انجمن رو بلکه کاربرهای دیگه ای هم که دارن عضو میشن رو درنظر می گیریم، یکی از دلایل میتونه این باشه که متوسطه اول هم داره کم کم بیشتر میشه این کار خیلی میتونه به نفع اونا باشهدوم مزاحمت ها و فیک هایی که بحث های خصوصی رو به فضای عمومی کشیده و انجمن رو دچار تنش کرده و یکی از اولویت هامون برای انجام این کار این بوده
سوم دیروز بین پست هاتون گفتین شاید سوالی باشه که عمومی رومون نشه بپرسیم!
جای تعجب داره که میگین روم نمیشه سوالم رو عمومی بپرسم، شما قراره دانشجو بشین و باید بتونین سوال هاتون رو بپرسین، باید دروستون رو ارائه بدین به همکلاسی هاتون توضیح بدین و...
چه جایی بهتر از اینجا برای تمرین این موضوع، پس اینکه روم نمیشه و ساده هست و ... رو بذارید کنار
اینجا همه در کنار هم هستیم که باهم جنبه های مختلف رو رشد بدیمو در آخر اینکه یادتون باشه یکی هست که خیلی دوستتون داره
پ ن: دیروز فاز اولیه و مرحله تست این تغییرات بود
و ممنون از دوستانی که به صحبتم توجه داشتن و منتظر اطلاعیه بودن
خب یه شفاف سازی بکنم
من گفتم هنوز اعتبارهای درسی مشخص نشده
از طرفی الان اکثر کسانی که تو انجمن هستن دسترسی به بحث آزاد دارن
امتیاز 300 برای کاربرانی که جدید عضو میشن برای دسترسی به بحث آزاد خواهد بود
اما برای چت ها همه 2000 امتیاز درسی رو باید داشته باشن@m-an نمیشه یه روز این قوانین برداشته شه یا فقط چند ساعت یه سری چیزا داخل چت های قبلی بخوایم برداریم بعد دیگه اعمال شه؟!
-
Abnormal من تصمیم گرفتم؟ منم به چت احتیاج داشتم به نفع منافع عمومی کوتاه اومدم
samira pournazar در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
شما گفتین تودلی ، پس چرا حرف چتو میزنین .
همه احتیاج داشتیم
برای منی ک بعد یمدت اومدم انجمن میبینم به هیچ چیزی دسترسی ندارم ، اوضاع وحشتناکیه !میگین تودلی حذف شه ؟ شما مدرسه هم میرفتی زنگ تفریح داشتی، حتی وسط کلاس دبیر تایم استراحتو گفت و گو میداد . اینم زنگ تفریح انجمنه -
@m-an نمیشه یه روز این قوانین برداشته شه یا فقط چند ساعت یه سری چیزا داخل چت های قبلی بخوایم برداریم بعد دیگه اعمال شه؟!
نازنین جمالی 0 در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
@m-an نمیشه یه روز این قوانین برداشته شه یا فقط چند ساعت یه سری چیزا داخل چت های قبلی بخوایم برداریم بعد دیگه اعمال شه؟!
دقیقا
-
samira pournazar در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
شما گفتین تودلی ، پس چرا حرف چتو میزنین .
همه احتیاج داشتیم
برای منی ک بعد یمدت اومدم انجمن میبینم به هیچ چیزی دسترسی ندارم ، اوضاع وحشتناکیه !میگین تودلی حذف شه ؟ شما مدرسه هم میرفتی زنگ تفریح داشتی، حتی وسط کلاس دبیر تایم استراحتو گفت و گو میداد . اینم زنگ تفریح انجمنهAbnormal چقدر تحملت در مورد نظر مخالفت کمه من فقط پیشنهاد خودمو گفتم عزیزم حالا شما موافق نیستی بحث دیگه ایه. موفق باشی
-
@m-ba78 در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
Abnormal سلام اعتبار لازم( 2000اعتبار درسی) رو هنوز ندارین لابد
نمیشه فعلامن واقعا از این قانون جدید اطلاع نداشتم .! الان به اطلاعات قدیمی تو چتم احتیاج دارم . باید چیکار کنم عزیزم؟ راهی هست؟
-
@M-an سلام خسته نباشید خداقوت
به جرعت میتونم بگم یکی از بهترین تصمیم هاتون بود چون انجمن داشت از هدف اصلی خودش دور میشد
فقط یه سوال داشتم و نمیدونم اسپمه یا نه
اینکه برخی اکانتهایی که اعلام کردید فیک هستند و اخراج میشن انگار هنوز فعال هستند
(یه تایپک هست فکر کنم که اخراجی ها و دلیل اخراج بعضی از افراد رو اعلام میکنید)ابوالفضل ریسی
سلام سلامت باشیدمنظورتون از فعال بودن چیه ؟
گاهی اکانت های اخراج شده میان وارد انجمن بشن و برای این اکانت ها آخرین ساعت حضور تغییر می کنه (در صورتی که موقع اخراج شدن حالت نمایه " آنلاین" بوده باشه ) اما خب چون اخراج شدن نمی تونن وارد بشن -
سروش قادری
سلام ممنون سلامت باشید
در صورتی که با ناظم و یا ادمین ها کاری داشتین در تاپیک تگ کنید خودشون پیام میدن@m-an در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
سروش قادری
سلام ممنون سلامت باشید
در صورتی که با ناظم و یا ادمین ها کاری داشتین در تاپیک تگ کنید خودشون پیام میدنراستش کار من با ناظما همونطور که گفتم فقط سر عوض و کوتاه کردن اسمم بود،دیگه حیفم میومد یه تاپیک بذارم براش
ولی اگه درسی میبود حتما همین کاری که شما گفتینو انجام میدادم -
نمیشه فعلامن واقعا از این قانون جدید اطلاع نداشتم .! الان به اطلاعات قدیمی تو چتم احتیاج دارم . باید چیکار کنم عزیزم؟ راهی هست؟
-
نازنین جمالی 0 حتی شده یک ساعت باشه ؟!
-
Abnormal در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
منم همینطور:(
@M-ba78
حداقل لطفا تا اخر امشب بهمون وقت بدین بعد محدود شیم -
@M-ba78
حداقل لطفا تا اخر امشب بهمون وقت بدین بعد محدود شیمBrice نه از قبل اعلام کنن اگه قراره باشه
-
@M-ba78
حداقل لطفا تا اخر امشب بهمون وقت بدین بعد محدود شیم -
@m-ba78 من میتونم یه چی بگم؟
-
@m-ba78 از چ قسمتی باید متوجه بشیم اعتبار درسی مون چقدره؟!
-
@sania-andiravan
سلام وقتت بخیر
در چند روزآینده اعتبارهای درسی مشخص میشه
و کسانی که اعتبار گفته شده رو دارن دسترسی پیدا خواهند کرد@m-an پس الان تا اعلام اون روز هیچ کی نخواهد داشت؟