دومین مرحله آزمون ۳آ
-
@M-an سلام خدا قوت
این آزمون چندین پله بهتر از آزمون قبل بود به جز پرشی که اول کار سایت داشت که من از لینک آزمون قبلی سه آ وارد سایت سه آ شدم و زود شروع کردم
و یه مشکل دیگه هم این بود که از یه جایی به بعد زمان باقی مانده پیدا نبود و فقط نوشته بود زمان گذشته شده
و آخر کار هم چون حالم خوب نبود یکم زودتر تموم کردم آزمون رو و ثبت پاسخ نامه رو انجام دادم و پیام موفقیت آمیز بودن هم اومد ولی وقتی دوباره میرم وارد میشم دوباره میشه به سوالها جواب داد و پاسخ نامه رو ثبت کرد این طبیعیه؟
به جز این چند مشکل خیلی ناچیز همه چیز عالی و سرجاش بود مثل این مورد که جوابها به هم ریخته نبود شماره گزینه ها اشتباه نبود و کلی چیز خوب دیگه
هرچند زیاد نتونستم خوب جواب بدم ولی بینهایت سپاسگزارم بابت این آزمون عالی -
@M-an سلام خدا قوت
این آزمون چندین پله بهتر از آزمون قبل بود به جز پرشی که اول کار سایت داشت که من از لینک آزمون قبلی سه آ وارد سایت سه آ شدم و زود شروع کردم
و یه مشکل دیگه هم این بود که از یه جایی به بعد زمان باقی مانده پیدا نبود و فقط نوشته بود زمان گذشته شده
و آخر کار هم چون حالم خوب نبود یکم زودتر تموم کردم آزمون رو و ثبت پاسخ نامه رو انجام دادم و پیام موفقیت آمیز بودن هم اومد ولی وقتی دوباره میرم وارد میشم دوباره میشه به سوالها جواب داد و پاسخ نامه رو ثبت کرد این طبیعیه؟
به جز این چند مشکل خیلی ناچیز همه چیز عالی و سرجاش بود مثل این مورد که جوابها به هم ریخته نبود شماره گزینه ها اشتباه نبود و کلی چیز خوب دیگه
هرچند زیاد نتونستم خوب جواب بدم ولی بینهایت سپاسگزارم بابت این آزمون عالی -
@dr-rashidi
دفترچه رو از کجا برداشته بودی؟
خب باید تو سایت وارد میشدی
تا متوجه بشه ازمون رو شروع کردی -
@m-an در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
ممنون که نظر دادین
یعنی الان که وارد میشین پاسخبرگ قبلی رو میاره که قابل ویرایش هست؟
خواهش میکنم
بله اینطوره حتی تستهای نزده رو هم میتونم بزنم -
@m-an سلام برای منم دفترچه اومد نشستم از رو دفترچه زدم الان میگه یه ساعت بشین اختصاصیا بیاد
من جایزه نمیخوام همین که رتبه تراز اصلی بگیرم کافیه ، تا ساعت چند وقت داریم بزنیم و اصلی بگیریم ؟ -
ممنون که نظر دادین
یعنی الان که وارد میشین پاسخبرگ قبلی رو میاره که قابل ویرایش هست؟
خواهش میکنم
بله اینطوره حتی تستهای نزده رو هم میتونم بزنم -
ابوالفضل ریسی
مرحله به مرحله میگین که چیکار کردین ؟@m-an در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
ابوالفضل ریسی
مرحله به مرحله میگین که چیکار کردین ؟من سوالها رو دونه به دونه جواب میدادم نه اینکه یکجا وارد کنم وقت عمومی ها که تموم شد اتوماتیک بخش تخصصی اومد و اونها رو هم جواب دادم حدود ۳:۴۰ ساعت از زمان شروع گذشته بود که تو بخشی که سوالات رو انتخاب میکردم یعنی اینجا:
پاسخنامه رو ارسال کردم و پیام:
رو دریافت کردم اما حالت آزمون همچنان:
-
ابوالفضل ریسی
مرحله به مرحله میگین که چیکار کردین ؟من سوالها رو دونه به دونه جواب میدادم نه اینکه یکجا وارد کنم وقت عمومی ها که تموم شد اتوماتیک بخش تخصصی اومد و اونها رو هم جواب دادم حدود ۳:۴۰ ساعت از زمان شروع گذشته بود که تو بخشی که سوالات رو انتخاب میکردم یعنی اینجا:
ابوالفضل ریسی برای منم اجازه ویرایش پاسخبرگ رو میده،مگه نباید اینطور باشه؟
-
@infinitie-a در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
نمیدونم
خودمم موندم -
عجب سوالای خوبی داشت این ازمون کاملاااا براساس کنکور بود.
-
ابوالفضل ریسی
-
-
ابوالفضل ریسی
ثبت پاسخنامه ذخیره شده در سیستم رو بزنید@m-an در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
ابوالفضل ریسی
ثبت پاسخنامه ذخیره شده در سیستم رو بزنیدتو یه تایپک دیگه هم تمام مشکلات سر این موضوعه
با این گزینه این اخطار میاد
توجه!
در این سیستم پاسخنامه شما ثبت نشده است. لطفا از سیستمی که با آن در آزمون شرکت کرده اید استفاده کنید و این دکمه را بزنید. -
@infinitie-a
خب ویرایش میزنید دوباره ثبت میشه یا نه ؟
یعنی یه ویرایش بزنید ثبت کنید دوباره وارد بشین ببینید قبلی هست یا ادیت خورده@m-an در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
@infinitie-a
خب ویرایش میزنید دوباره ثبت میشه یا نه ؟
یعنی یه ویرایش بزنید ثبت کنید دوباره وارد بشین ببینید قبلی هست یا ادیت خوردهثبت میشه،
گزینه هم قابل تعویضه