IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
معادلات مثلثاتی
-
در اینجا هر کس روش خوبی برا مثلثات داره بگه خوشحال میشیم
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Mohammad Afshar سلام
راه ابریشم استاد ثابتی که خیلی عالی بود ولی اگر نمیتونید تهیه کنید از یکی از دوستان شنیدم که استاد لکستانی هم در سال دهم خوب توضیح دادن
ولی هرچقدر هم آموزش ببینید فقط تست زیاد کمک میکنه روی فرمولها مسلط بشید
اوایل فرمولها رو جلوی چشمتون بذارید تا یکم راه بیوفتید و بعدش سعی کنید خودتون کامل حل کنید -
معادلات مثلثاتی نه تنها در ریاضی و حسابان حتی در نوسان و موج فیزیکم کمک میکنه با اینجا هر کسی سوالی داره یا جواب سوالی رو بلده مشارکت کنه
@دانش آموزان آلا -
ابوالفضل ریسی خیلبی ممنون اینجا مبخواییم هر کس سوال مثلثلاتی داشت بپرسه تا همه بتونن استفاده کنن از روش هایی بقیه
-
سلام هر کس سوالی داشت باید یه تاپیک جداگانه بزنه
اینطوری هرج و مرج میشه و بچه ها نکات رو گم میکنن بین پیاما -
Mohammad Afshar نکات و روش ها تو یه تاپیک باشن مشکلی نداره ... بدون اسپم
ولی سوالات تاپیک جداگانه باید داشته باشن -
امیدوارم کمک تون کنه -
Mohammad Afshar این فرمولایی که دریا دریایی تو پست قبلی گذاشته رو باید حفظ کنی البته اینا کمک میکنن تو سریع تر حل کردن سوالات
ولی فرمولای اصلیو از ثابتی یا امینی راد هم بخونی اوکیه(از صفر تا صداش)
اون اولا سخت و گیج کننده هست ولی به مرور درست میشه
اون اوایل اگر سختت بود میتونی جزوه باز تست حل کنی