قانونی یا غیر قانونی
-
سلام بچه ها
من تازگیا عضو یع کانال تلگرامی شدم که پی دی اف همه کتابارو میزاره
و تو شرحشم نوشته تابع قوانین جمهوری اسلامی
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 سلام من یبار با انتشارات گاج تماس گرفتم گفتن اگه قدیمی باشه عیب نداره ولی اگه چاپ جدید باشه مشکل داره و راضی نیستیم . بقیه انتشارات هم خواستید خودتون تماس بگیرید بپرسید به هر حال هیچکس راضی نیست مالش رو رایگان پخش کنن ...
-
ولی بعضی مؤسسات هم میگن اگه سوالات و جزواتمون با ذکر منبع منتشر بشه اشکالی نداره
-
سلام ببخشید منم یه سوال داشتم گفتم تو این تاپیک مناسبه که بپرسم
برای ازمون قلم چی آیا خود کانون بعد از آزمون گرفتن از بچه های قلم چی سوالات را در اختیار همه دانش اموزان قرار میدهند یا نه -
برای ازمون قلم چی آیا خود کانون بعد از آزمون گرفتن از بچه های قلم چی سوالات را در اختیار همه دانش اموزان قرار میدهند یا نهراضیه دهقانی و همینطور آزمون سنجش
-
ولی بعضی مؤسسات هم میگن اگه سوالات و جزواتمون با ذکر منبع منتشر بشه اشکالی نداره
Mohammad Lotfi 0 در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
میشه معرفی کنید
-
برای ازمون قلم چی آیا خود کانون بعد از آزمون گرفتن از بچه های قلم چی سوالات را در اختیار همه دانش اموزان قرار میدهند یا نه -
به نظر من درست نیست
-
سلام
منم تا الآن از همچین پی دی اف هایی استفاده میکردم و اصلا به این فکر نکردم که شاید از نظر شرعی اشکال داشته باشه. الآنم رفتم تو سایت www.eporsesh.com احکامش رو پرسیدم.به محض اینکه جواب دادن حتما اینجا هم قرار میدم پاسخشون رو.
واقعا ممنونم که همچین مطلب مهمی رو بهم یادآوری کردین.نمیدونم چرا تا حالا اصلا به فکرم خودم نرسیده بود
️
Sajedeh Ghavi 0 در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
سلام
منم تا الآن از همچین پی دی اف هایی استفاده میکردم و اصلا به این فکر نکردم که شاید از نظر شرعی اشکال داشته باشه. الآنم رفتم تو سایت www.eporsesh.com احکامش رو پرسیدم.به محض اینکه جواب دادن حتما اینجا هم قرار میدم پاسخشون رو.
واقعا ممنونم که همچین مطلب مهمی رو بهم یادآوری کردین.نمیدونم چرا تا حالا اصلا به فکرم خودم نرسیده بود
️
سلام مجدد.همونطور که گفته بودم پرسیدم و فهمیدم که مرجع تقلیدم گفته اگه خلاف قوانین کشور باشه اشکال داره.رفتم توسایت خیلی سبز چون بیشتر از کتابای این انتشارات استفاده میکنم دیدم که بچه ها پرسیدن همین مسئله رو و خیلی سبز هم جواب داده که راضی نیستیم.اون کانالاهم غیرقانونین و تحت پیگرد قانونی قرار دارن...
-
خلاصه اینکه اصلا از این کتابا استفاده نکنین که اون دنیا یقه تونو میچسبن و ول نمیکنن...
-
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 سلام راستش منم این سوال رو داشتم بعد یه عزیزی بهم گفت اونی که تحصیل رو پولی کرده باید جوابگو باشه
️
-
در حالت کلی من میگم علم باید رایگان انتقال داده بشه ولی اگه کسی مثلا میخواد نسخه فیزیکشو بخره خب پول کاغذ و اینارو منطقیه باید بده
-
من یه سری کتابا چاپ سال پیشو دارم خیلیم عوض نشده شاید چند صفحه مثلا یه سری سوالا پاسخاش غلط بوده درست شده و یه سریا طبق کتاب حذف شده .فقط پی دی اف بعضی کتابا را برا اونو چک میکنم اینم اشکال داره؟
-
قانون کپی رایت کاملا وجود داره ولی ماییم که رعایت نمی کنیم
اون کسی که کتاب رو نوشته یکسال و بیشتر وقتش رو گذاشته روش شما خودتون رو بذارین جای اون اگه یکسال تمام وقتتون رو می گذاشتین و چیزی می نوشتین یا حتی یک فیلم درست می کردین خوشتون می اومد کسی اونو رایگان پخش کنه؟؟ معلومه که نه
برای همین ما حق نداریم خرده بگیریم که چرا رایگان نیست
اگر ارزون تر می خواهید و مشکلی ندارین که کاغذی نباشه برین تو فیدیبو همه کتاب ها هست بخرین و استفاده کنین -
به نظر من اگه سوالی دارید می تونی از دفتر مقام معظم رهبری یا بقیه مراجع تقلید بپرسی تازه تلفنی می پرسی و سریع بهت جواب می دهند
-
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم -
من خودم اصلا تو گوشی نمیتونم جزوه و ... بخونم
به طور اتفاقی با این کانال اشنا شدم که کل کتابارو از بزرگ تا کوچیک قرارداده بود وتوشرحم نوشته بود تابع قوانین جمهوری اسلامی
️
تازه ۳۸ هزار هم عضو داشت
واسم سوال پیش اومد که حتمن مجاز هستن که این همه عصو دارن ..
ولی متاسفانه اینگار که اینطور نیست