تست!
-
سلام وقتتون بخیر من یازده تجربیم و مشکل شدیدی تو تست زدن دارم اول اینو بگم که دهمو یازدهمو کلا شوتم تازه چن وقته شروع کردم از پایه خوندن
مثلا جزوه علوم پایه رو خوندم کاملا فهمیدمش فیلمایه اموزشیو دیدم نکات زیست دهم فصل یکو نوشتمو خوندمو کاملا اوکی شدمو فهمیدمش
مثلا کسی ازم بپرسه یا ب صورت تشریحی میتونم توضیح بدمو بگم
ولی همین که کتاب تستو باز میکنم تستو میخونم نمیتونم تفسیرش کنم که بعدش باز کنم ببینم چی ب چیه و تستمو بزنم کلا هنگ فقط نگا تست میکنم اگه کسی راه حلی چیزی داره ممنون میشم بهم بگه -
سلام وقتتون بخیر من یازده تجربیم و مشکل شدیدی تو تست زدن دارم اول اینو بگم که دهمو یازدهمو کلا شوتم تازه چن وقته شروع کردم از پایه خوندن
مثلا جزوه علوم پایه رو خوندم کاملا فهمیدمش فیلمایه اموزشیو دیدم نکات زیست دهم فصل یکو نوشتمو خوندمو کاملا اوکی شدمو فهمیدمش
ولی همین که کتاب تستو باز میکنم تستو میخونم نمیتونم تفسیرش کنم که بعدش باز کنم ببینم چی ب چیه و تستمو بزنم کلا هنگ فقط نگا تست میکنم اگه کسی راه حلی چیزی داره ممنون میشم بهم بگهParis Sm سلام منم بعضی وقتی همینطورم مثلا میبینم 10 تا تست متوالی رو اشتباه زدم
یه روز دنبال دلیلش که رفتم فهمیدم موقع تست شش دنگ حواسم به تست نیست ذهنم مشغوله واس همین از همون روز تا الان موقع تست کل حواسمو میدم یه تست و اگه چنتا تست رو خراب کردم میفهمم ذهنم جایی در گیره و بعد از رفع عامل حواس پرتیم میام سراغ تست و نتیجه عالی میگیرم
این تجربه من بود -
Paris Sm سلام منم بعضی وقتی همینطورم مثلا میبینم 10 تا تست متوالی رو اشتباه زدم
یه روز دنبال دلیلش که رفتم فهمیدم موقع تست شش دنگ حواسم به تست نیست ذهنم مشغوله واس همین از همون روز تا الان موقع تست کل حواسمو میدم یه تست و اگه چنتا تست رو خراب کردم میفهمم ذهنم جایی در گیره و بعد از رفع عامل حواس پرتیم میام سراغ تست و نتیجه عالی میگیرم
این تجربه من بود -
ولی همین که کتاب تستو باز میکنم تستو میخونم نمیتونم تفسیرش کنم که بعدش باز کنم ببینم چی ب چیه و تستمو بزنم کلا هنگ فقط نگا تست میکنم اگه کسی راه حلی چیزی داره ممنون میشم بهم بگهParis Sm اول باید مفهوم بیاد تو دستت یعنی بلد بشی فصل رو حتی اگه وقت زیادی برد بعد تک تک تمرین ها و فعالیت های کتاب رو حل کنید سپس کتاب تست ساده شروع کنید مثلا نشرالگو سه سطح سوال داره ساده متوسط سخت. اینجور که شما نمیتونی تحلیل کنی فصل مورد نظر را یاد نگرفتی
-
ولی همین که کتاب تستو باز میکنم تستو میخونم نمیتونم تفسیرش کنم که بعدش باز کنم ببینم چی ب چیه و تستمو بزنم کلا هنگ فقط نگا تست میکنم اگه کسی راه حلی چیزی داره ممنون میشم بهم بگهParis Sm سلام
اول از همه سعی کن تمرکز داشته باشی
بعد اونم خودت میگی که تازه شرع کردی پس طبیعیه جانزن یع مدت که بگذره دستت عادت میکنه و راه میفتی سعی کن هر روز تست زنیو کار کنیموفق باشی