تست مویرگ
-
کدام یک از عوامل کاهش سرعت خون در مویرگ ها نیست؟
۱)کم بودن قطر مویرگ ها
۲)وجود بنداره ی مویرگی
۳)زیادی هماتوکریت خون
۴)فشار اسمزی بالای پلاسما
تجربیا z Gheibi دریا دریاییNila YS وجود بنداره مویرگی
-
Nila YS وجود بنداره مویرگی
ANA Kamali اون هست فک کنم
-
دو گزینه آخر که باعث افزایشش میشه گزینه دومم اگه در حالت انقباض باشه اثر میذاره ک تحت کنترل سرخرگ کوچک قبل مویرگه
-
1 قطر کمتر بشه فشار بالاتر میره
-
1 قطر کمتر بشه فشار بالاتر میره
Amanj rahimi هوم
-
ANA Kamali اون هست فک کنم
Leila Rostamy من طبق گفته آقای موقاری گفتم ایشون گفتن که بنداره مویرگی فقط در حجم تاثیر گذاره
-
Leila Rostamy من طبق گفته آقای موقاری گفتم ایشون گفتن که بنداره مویرگی فقط در حجم تاثیر گذاره
ANA Kamali خوب حجم کاهش داشته باشه سرعتم میاد پایین دیگه
-
کدام یک از عوامل کاهش سرعت خون در مویرگ ها نیست؟
۱)کم بودن قطر مویرگ ها
۲)وجود بنداره ی مویرگی
۳)زیادی هماتوکریت خون
۴)فشار اسمزی بالای پلاسما
تجربیا z Gheibi دریا دریاییNila YS سلام
گزینه یک درسته
۱)خیلی خوبه که با معادله پیوستگی در فیزیک دهم مشابهت بدیم
وقتی قطر مویرگ کم تر از سرخرگی هست که از آن منشا گرفته »» با کاهش قطر افزایش سرعت داریم
به عبارت دیگر یعنی چون که خونی که وارد شده باید خارج بشه( نمیشه که خون اونجا بمونه و جریان خون منقطع بشه) حالا که قطر کمه سرعت را بیشتر میکنیم۲)بندازه مثل مانع میمونه پس کاهش جریان داریم
۳,۴)در افزایش فشار اسمزی پلاسما یعنی تشنگی و آبخواهی پلاسما زیاد شده
در افزایش درصد هماتوکریت هم درصدیاخته خونی زیاد شده و درصد پلاسما کمتر شده
در هر دو هم چون که گرانروی زیاد تر میشه، خون سختتر جاری میشود و سرعت جریان خون کاهش می یابد
ابهامی وجود داشت بفرمایید
تجربیا تست ترکیبی قشنگی بود ( بین فیزیک و زیست) گفتم شما هم بهره ببرید -
ANA Kamali خوب حجم کاهش داشته باشه سرعتم میاد پایین دیگه
Leila Rostamy برید سوال ۵ کارگاه نکته و تست دهم قسمت رگ ها نگاه کنید دقیقا همین سوالو حل کردند
-
Nila YS سلام
گزینه یک درسته
۱)خیلی خوبه که با معادله پیوستگی در فیزیک دهم مشابهت بدیم
وقتی قطر مویرگ کم تر از سرخرگی هست که از آن منشا گرفته »» با کاهش قطر افزایش سرعت داریم
به عبارت دیگر یعنی چون که خونی که وارد شده باید خارج بشه( نمیشه که خون اونجا بمونه و جریان خون منقطع بشه) حالا که قطر کمه سرعت را بیشتر میکنیم۲)بندازه مثل مانع میمونه پس کاهش جریان داریم
۳,۴)در افزایش فشار اسمزی پلاسما یعنی تشنگی و آبخواهی پلاسما زیاد شده
در افزایش درصد هماتوکریت هم درصدیاخته خونی زیاد شده و درصد پلاسما کمتر شده
در هر دو هم چون که گرانروی زیاد تر میشه، خون سختتر جاری میشود و سرعت جریان خون کاهش می یابد
ابهامی وجود داشت بفرمایید
تجربیا تست ترکیبی قشنگی بود ( بین فیزیک و زیست) گفتم شما هم بهره ببریدz Gheibi اتفاقا منم با همین استدلال معادله ی پیوستگی گزینه ی ۱ رو عاملی بر افزایش سرعت میدونستم ولی پاسخنامه گفته بنداره ی مویرگی جواب درسته وگفته بنداره ی مویرگی تاثیری در سرعت نداره و صرفا مقدار خون رو تغییر میده من بیشتر مشکلم تحلیل گزینه ی ۱ هست
-
Leila Rostamy برید سوال ۵ کارگاه نکته و تست دهم قسمت رگ ها نگاه کنید دقیقا همین سوالو حل کردند
ANA Kamali واسه زیست ویدیو نمی بینم خودم میفهممش
-
z Gheibi اتفاقا منم با همین استدلال معادله ی پیوستگی گزینه ی ۱ رو عاملی بر افزایش سرعت میدونستم ولی پاسخنامه گفته بنداره ی مویرگی جواب درسته وگفته بنداره ی مویرگی تاثیری در سرعت نداره و صرفا مقدار خون رو تغییر میده من بیشتر مشکلم تحلیل گزینه ی ۱ هست
-
-
z Gheibi سلام ، منم این تستو دیده بودم ولی خب چون شک داشتم چیزی نگفتم.
پاسخ نامه گزینه ۲ رو گرفته و اینجوری گفته ک بنداره فقط مقدار خون ورودی به مویرگ رو کنترل میکنه و در سرعت خون نقشی نداره -
این پست پاک شده!
-
z Gheibi ببخشید عکس فرستاده نمیشه تو گوشیم ولی براتون تایپ میکنم:کمی قطر مویرگ ها و وجود پروتئین های درشت (زیاد فشار اسمزی خون) و زیادی گلبول های قرمز(زیادی هماتوکریت) موجب کاهش سرعت خون در مویرگ ها میشود.همچنین از انجا که مویرگ ها فقط از یک ردیف سلول پوششی ساخته شده اند و فاقد بافت ماهیچه ای اند حرکت خون در مویرگ ها سرعت کمتری پیدا میکند اما وجود دریچه های ماهیچه ای در ابتدای مویرگ ها ربطی به افزایش یا کاهش سرعت خون ندارد و فقط با باز و بسته شدن ان ها مقدار خون درون مویرگ ها تغییر میکند
-
z Gheibi ببخشید عکس فرستاده نمیشه تو گوشیم ولی براتون تایپ میکنم:کمی قطر مویرگ ها و وجود پروتئین های درشت (زیاد فشار اسمزی خون) و زیادی گلبول های قرمز(زیادی هماتوکریت) موجب کاهش سرعت خون در مویرگ ها میشود.همچنین از انجا که مویرگ ها فقط از یک ردیف سلول پوششی ساخته شده اند و فاقد بافت ماهیچه ای اند حرکت خون در مویرگ ها سرعت کمتری پیدا میکند اما وجود دریچه های ماهیچه ای در ابتدای مویرگ ها ربطی به افزایش یا کاهش سرعت خون ندارد و فقط با باز و بسته شدن ان ها مقدار خون درون مویرگ ها تغییر میکند