سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دغدغه فکریم
-
z Gheibi دبیرای آلا عاخه خیلی خوب هستن اگه بجای اون سه سال مدرسه با اینجا پیش میرفتم الان خیلی قوی بودم
هرچند خیلی قوی شدم تو این 3 ماه با الا ولی حیف میخورم ک تو این 3 ماه انقد بازده داشته چرا زودتر باهاش اشنا نشدم -
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
اگه میشناسید که هیچ،اگرم نمیشناسید برید خوب بشناسیدشون
نکته دوم
الآن که آموزش مجازی شده،دیگ واقعا فک میکنید مدرسه تاپ و عادی فرق داره؟
مخصوصا این ک کسایی از مدرسه عادی و خاص دارن از یه منبع مشترک مث آلا استفاده میکنن
واسه همین برمیگردم به نکته اول و آقای دکتر رستگار رحمانی
موفق باشید -
Mehdi Hosseinbor همه ما ناراحت بودیم که چرا زودتر آشنا نشدیم
حسرت نخورین انشاالله میرسین -
سروش قادری در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
نکته دوم
مخصوصا این ک کسایی از مدرسه عادی و خاص دارن از یه منبع مشترک مث آلا استفاده میکنن
موفق باشیدخیلی ممنون از نظر تون، دکتر رحمانی رو نمیشناسم بنابراین متوجه نشدم منظور تون رو
ولی خب میرم میشناسم شون و منظور تون رو هم متوجه میشم -
Mehdi Hosseinbor در دغدغه فکریم گفته است:
z Gheibi دبیرای آلا عاخه خیلی خوب هستن اگه بجای اون سه سال مدرسه با اینجا پیش میرفتم الان خیلی قوی بودم
هرچند خیلی قوی شدم تو این 3 ماه با الا ولی حیف میخورم ک تو این 3 ماه انقد بازده داشته چرا زودتر باهاش اشنا نشدمحتی اگر اول دهم هم آشنا میشدید بازم میگفتید چرا تابستون نهم آشنا نشدم
این حسرتها همیشه هست
توجه نکنید و محکم ادامه بدید حالا که آلا رو پیدا کردید -
Maryam Nateqi تا میتونین الان تجربه کسب کنید مثل من برا بعد کنکور نشه اشتباه منو تکرار نکنید
مدرستون تموم شد فیلم های صفر تا صد رو ببینید تا کنکور دست از تلاش برندارید
سوالی کمکی چیزی داشتید درخدمت هستم -
-
Mehdi Hosseinbor در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi تا میتونین الان تجربه کسب کنید مثل من برا بعد کنکور نشه اشتباه منو تکرار نکنید
مدرستون تموم شد فیلم های صفر تا صد رو ببینید تا کنکور دست از تلاش برندارید
سوالی کمکی چیزی داشتید درخدمت هستمبله چشم مرسی از لطف شما دوست عزیز
-
-
Maryam Nateqi دوست عزیز به نظر من نوع مدرسه بی تاثیر نیست ولی تعیین کننده هم نیست. با این فکرا خودتو ناراحت نکن، مطمئن باش هرکس توی این دنیا تلاش کنه، نتیجشو میبینه. نه کمتر، نه بیشتر.
-
Maryam Nateqi در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
نکته دوم
موفق باشیدخیلی ممنون از نظر تون، دکتر رحمانی رو نمیشناسم بنابراین متوجه نشدم منظور تون رو
ولی خب میرم میشناسم شون و منظور تون رو هم متوجه میشمبرید بشناسیدشون قطعا دوباره میاید یه تشکر دیگه میکنید
خواهش میکنم
موفق باشید -
Maryam Nateqi در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
نکته دوم
ولی خب میرم میشناسم شون و منظور تون رو هم متوجه میشمبرید بشناسیدشون قطعا دوباره میاید یه تشکر دیگه میکنید
خواهش میکنم
موفق باشیدشناختم شون، متشکرم
-
Faeze Radseresht در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi دوست عزیز به نظر من نوع مدرسه بی تاثیر نیست ولی تعیین کننده هم نیست. با این فکرا خودتو ناراحت نکن، مطمئن باش هرکس توی این دنیا تلاش کنه، نتیجشو میبینه. نه کمتر، نه بیشتر.
درست میفرمایید دوست عزیز، مرسی که نظر دادین ️
-
دیووونههمچین گفته دغدغه فکری گفتم حالا ورشکستی چیزی قراره بشه
کودوم قانون اورده که نوع مدارس حرف اول رو برای تعیین رتبه برتر میزنه؟
مهدی ضیایی رتبه ی ۷ از مدارس دولتی
محمد مولوی زرند رتبه ی ۷ ریاضی از مدارس دولتی
محمد صادق مجیدی رتبه ۲ رشته ریاضی از مدارس عادی
آقای سلیمان پور رتبه دورقمی از مدارس عشایر (محرومیت بیشتر از این؟)و.... که یادم نیست فعلا ،اگه حالا نیای بگی اینا که همشون پسرن من نمیتونم
همه چیز بستگی به خود دانش آموز داره اون مقدار پشتکار و اراده ای که داره این انگیزشه که باعث میشه وسطای راه جا نزنه با این چیزا وقتتو هدر نده از الان شروع کن هدفتو مشخص کن و براش از هرچیزت بگذر با دبیرای آلا پیش برو و نزار دغدغه های الکی جلوتو بگیرن مگه میشه آدم نخونه و نشه؟کنکور از تو نوع مدرستونمیخواد از تو مقدار ساعت مطالعه رو نمیخواد کیفیت مطالعه س که مهمه و اونم بستگی به تلاش هرکس داره اینم بدون خدا به اندازه ی تلاش هرکس به اون پاداش میده . -
Maryam Nateqi ببین من راهنماییمو تو نمونه خوندم، دبیرستانمم تو تیزهوشان
اینوهم خودم میتونم بگم هم به نمایندگی از خیلی از سمپادیا میتونم بگم که هیچ فرقی نداره
خیلی از سمپادیا و نمونه ایا رو غرور و اعتماد به نفس کاذب میگیره که خیلی قوی هستم و اینا
یه چیزیم من تو این 3 سال دیدم، بعضی از ادم زرنگایی که میبینی تو تیزهوشان خوندن رفته رفته دیگه مثل قبل نمیخونن و میشن مثل یه دانش اموز معمولی
در کل میگم این حرف که آی من نه تیزهوشانیم نه نمونه ای هیچ فرقی نمیکنه، سمپادیا نه سهمیه ای دارن نه چیزی
موقع نشستن سر صندلی کنکور هم کسی نمیگه این سمپادیه پس رتبش بهتره -
@narjes-hashemi در دغدغه فکریم گفته است:
دیووونههمچین گفته دغدغه فکری گفتم حالا ورشکستی چیزی قراره بشه
کودوم قانون اورده که نوع مدارس حرف اول رو برای تعیین رتبه برتر میزنه؟
مهدی ضیایی رتبه ی ۷ از مدارس دولتی
محمد مولوی زرند رتبه ی ۷ ریاضی از مدارس دولتی
محمد صادق مجیدی رتبه ۲ رشته ریاضی از مدارس عادی
آقای سلیمان پور رتبه دورقمی از مدارس عشایر (محرومیت بیشتر از این؟)و.... که یادم نیست فعلا ،اگه حالا نیای بگی اینا که همشون پسرن من نمیتونم
همه چیز بستگی به خود دانش آموز داره اون مقدار پشتکار و اراده ای که داره این انگیزشه که باعث میشه وسطای راه جا نزنه با این چیزا وقتتو هدر نده از الان شروع کن هدفتو مشخص کن و براش از هرچیزت بگذر با دبیرای آلا پیش برو و نزار دغدغه های الکی جلوتو بگیرن مگه میشه آدم نخونه و نشه؟کنکور از تو نوع مدرستونمیخواد از تو مقدار ساعت مطالعه رو نمیخواد کیفیت مطالعه س که مهمه و اونم بستگی به تلاش هرکس داره اینم بدون خدا به اندازه ی تلاش هرکس به اون پاداش میده .خیلی ممنون نرجس واقعا
به اون رفیقمم که مثل منه پیام تو میرسونم ️ -
amirh_hmyf
متشکرم از تایمی که گذاشتین، مرسی