b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
**نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای . جعفری**
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
**جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.**
-
-
-
زهرا گفته است:
اقا خواهش می کنم فایل پی دی اف جزوه سوالات سال سوم که استاد جعفری سر کلاس با بچه ها کار می کنند را اینجا بار گذاری کنید، من دارم فیلم کلاس را می بینم ولی سر کلاس شماره سوال را می گن و جواب میدن ، کسی سوال را نمی خونه که ادم بدونه چی هست
با سلام خدمت شما فیلمهای سال گذشته پشتیبانی نمی شوند . لذا خواهشمندیم از فیلمهای امسال استفاده نمایید . دقت نمایید که در کلاس شمیم کنکور ما کل مباحث شیمی دبیرستان تدریس می شوند و شما می توانید از جلسات مربوط به شیمی سوم استفاده نمایید .
کلاس کنکور (1)
کلاس کنکور (2) -
ممنونم از توجهتون ، ولی شما که زحمت اصلی را کشیدین و کل فیلم کلاس را بارگذاری کردین ، اگر میشه این لطف را هم انجام بدین . اخه پیدا کردن مباحث شیمی 3 از بین فیلم های کلاس کنکور کار وقت گیری هست و هم اینکه اونجا به طور خلاصه به این مباحث اشاره شده
-
زهرا گفته است:
ممنونم از توجهتون ، ولی شما که زحمت اصلی را کشیدین و کل فیلم کلاس را بارگذاری کردین ، اگر میشه این لطف را هم انجام بدین . اخه پیدا کردن مباحث شیمی 3 از بین فیلم های کلاس کنکور کار وقت گیری هست و هم اینکه اونجا به طور خلاصه به این مباحث اشاره شده
منظور بنده از این که پشتیبانی نمی شوند این نبود که ما پشتیبانی نمی کنیم . این امر مقدور نیست اصلا . زیرا سال گذشته به پایان رسیده و عملا تکمیل جزوات آن که با مراجعه به دبیر میسر می شود امکان پذیر نمی باشد . من از شما به خاطر این ناقصی ها کمال عذر خواهی را دارم و امیدوارم که این کمبود ها را به بزرگی خود ببخشید . ان شا الله روزی همه ی پایه ها را بدون وجود نقص (نقص حداقلی) پوشش دهیم.
با تشکر از همراهی شما -
چرا جزوه های درسا رو نمی زارین