دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐
-
سلام دوستان
صبحتون بخیر 🌻🌻
یه سوالی مغزمو درگیر کرده،سوال عجیبیه واقعا😐
ممکنه تو دو قلو های ناهمسان،اون دو نفر کاملا شبیه به هم باشن؟مثلا مث همسانا
این سوال الان به ذهنم خورد ک گفتم وقتی تو تقسیم اسپرم،دو تا اسپرمی که کروموزومای جنسیشون،xه مثلا(جفتشون)،خب از نظر ساختاری و ژنی کاملا شبیه همن(اگه کراسینگ اوور ندن)،چون تو میوز یک که همتا ها جدا شدن،این مرموزوا دو کروماتیدی بودن
الان خب اگه فرض کنیم فرد مونث،دو اووسیت ثانویه تخمک گذاری کنه،خب از اون ور که اون دو اسپرم که گفتم همه کروموزوماشون دقیقا مثل همه،با این دو تا اووسیت ثانویهای که اونام دقیقا مثل همن،لقاح بدن،میشن دوتا زیگوت دقیقا مثل هم😑😐
ممنون میشم راهنماییم کنید کجاش دارم اشتباه میکنم🙏🏃
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
اینی که میگی غیر ممکن نیست
ولی احتمالش خیلی خیلی کمه
چون معمولا DNAپلیمراز توی همانندسازی یه سری شتباه کوچیک همیشه داره و اینکه تنوع گامتی هم خیلی زیادهتقربیا 2 بتوان 23 حالت برای هرکدوم از والدینBio راستش سر سوال خودم یکم گیجشدم😅
میشه روون تر توضیح بدین🙏 -
Bio راستش سر سوال خودم یکم گیجشدم😅
میشه روون تر توضیح بدین🙏سروش قادری در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
میشه روون تر توضیح بدین🙏یعنی پدر میتونه 2بتوان 23 نوع و مادر هم 2 بتوان 23 توع گامت داشته باشه و با فض محال اینکه DNAپلیمراز اصلا خطایی نکنه نوترکیبی و جهش هم نباشه سلول تخم هم از نظر DNA ستیوپلاسمی کاملا یکسان باشن که این یکی عمرا بشه حتی تو دوقلو های همسانم این فرق داره اون وقت میشه حرف تو درست از آب دربیاد
-
سروش قادری در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
میشه روون تر توضیح بدین🙏یعنی پدر میتونه 2بتوان 23 نوع و مادر هم 2 بتوان 23 توع گامت داشته باشه و با فض محال اینکه DNAپلیمراز اصلا خطایی نکنه نوترکیبی و جهش هم نباشه سلول تخم هم از نظر DNA ستیوپلاسمی کاملا یکسان باشن که این یکی عمرا بشه حتی تو دوقلو های همسانم این فرق داره اون وقت میشه حرف تو درست از آب دربیاد
Bio واو
پس این جمله غلطه دیگه؟
ممکن است در دوقلویی ناهمسان،دو زیگوت کاملا یکسان مشاهده شود؟ -
Bio واو
پس این جمله غلطه دیگه؟
ممکن است در دوقلویی ناهمسان،دو زیگوت کاملا یکسان مشاهده شود؟سروش قادری در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
Bio واو
پس این جمله غلطه دیگه؟
ممکن است در دوقلویی ناهمسان،دو زیگوت کاملا یکسان مشاهده شود؟میشه ولی خب خیلی خیلی احتمالش کمه
-
Bio واو
پس این جمله غلطه دیگه؟
ممکن است در دوقلویی ناهمسان،دو زیگوت کاملا یکسان مشاهده شود؟میشه ولی خب خیلی خیلی احتمالش کمه
Bio ای خدا😅😂
الآن تو تست بیاره بگه فقط تو زیگوت مشترک امکان دوقلویی همسان وجود داره ما صحیح بزنیم یا غلط؟😂 -
Bio ای خدا😅😂
الآن تو تست بیاره بگه فقط تو زیگوت مشترک امکان دوقلویی همسان وجود داره ما صحیح بزنیم یا غلط؟😂سروش قادری در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
Bio ای خدا😅😂
الآن تو تست بیاره بگه فقط تو زیگوت مشترک امکان دوقلویی همسان وجود داره ما صحیح بزنیم یا غلط؟😂تست اینو آورد بگو من میرم به طراحش یه سلامی میکنم
-
Bio ای خدا😅😂
الآن تو تست بیاره بگه فقط تو زیگوت مشترک امکان دوقلویی همسان وجود داره ما صحیح بزنیم یا غلط؟😂تست اینو آورد بگو من میرم به طراحش یه سلامی میکنم
Bio در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
Bio ای خدا😅😂
باشه😂😂😂😂
ممنون🌻 -
سلام دوستان
صبحتون بخیر 🌻🌻
این سوال الان به ذهنم خورد ک گفتم وقتی تو تقسیم اسپرم،دو تا اسپرمی که کروموزومای جنسیشون،xه مثلا(جفتشون)،خب از نظر ساختاری و ژنی کاملا شبیه همن(اگه کراسینگ اوور ندن)،چون تو میوز یک که همتا ها جدا شدن،این مرموزوا دو کروماتیدی بودن
الان خب اگه فرض کنیم فرد مونث،دو اووسیت ثانویه تخمک گذاری کنه،خب از اون ور که اون دو اسپرم که گفتم همه کروموزوماشون دقیقا مثل همه،با این دو تا اووسیت ثانویهای که اونام دقیقا مثل همن،لقاح بدن،میشن دوتا زیگوت دقیقا مثل هم😑😐
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری احتمال یک در تریلیون
ویا کمتر ،چون حتی اگر ژن ها هم کاملا یکسان باشند و...
مراحل بیان ژن نیز خیلی گسترده هستند و این که هر مرحله مشابه بشه ممکنه ولی با احتمالی بینهایت ضعیف
چون ما از یکی دو مرحله صحبت نمی کنیم ،هزاران مرحله برای اینها رخ میده که عبور کردن شان از هر مرحله به صورت کاملا مشابه خیییییییلی بعیده -
سروش قادری احتمال یک در تریلیون
مراحل بیان ژن نیز خیلی گسترده هستند و این که هر مرحله مشابه بشه ممکنه ولی با احتمالی بینهایت ضعیف
چون ما از یکی دو مرحله صحبت نمی کنیم ،هزاران مرحله برای اینها رخ میده که عبور کردن شان از هر مرحله به صورت کاملا مشابه خیییییییلی بعیدهz Gheibi در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
چون ما از یکی دو مرحله صحبت نمی کنیم ،هزاران مرحله برای اینها رخ میده که عبور کردن شان از هر مرحله به صورت کاملا مشابه خیییییییلی بعیدهخیلی ممنون 🙏🌻
ولی همین درصدای خیلی کمی که میگید باعث میشه تو تستا بازم دو شک بمونم بزنم یا نزنم😂😂 -
z Gheibi در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
چون ما از یکی دو مرحله صحبت نمی کنیم ،هزاران مرحله برای اینها رخ میده که عبور کردن شان از هر مرحله به صورت کاملا مشابه خیییییییلی بعیدهخیلی ممنون 🙏🌻
ولی همین درصدای خیلی کمی که میگید باعث میشه تو تستا بازم دو شک بمونم بزنم یا نزنم😂😂سروش قادری نزنید
خیلی کمی که میگم حدی که میل به صفر داره
شما پیدا کنید کسایی که کاملا کپی هم باشند بعد جواب بدهید ممکنه -
سلام دوستان
صبحتون بخیر 🌻🌻
همیار تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری من نفهمیدم چی گفتی سروش
-
سروش قادری نزنید
خیلی کمی که میگم حدی که میل به صفر داره
شما پیدا کنید کسایی که کاملا کپی هم باشند بعد جواب بدهید ممکنهz Gheibi در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
-
z Gheibi در دوقلوی همسان ی ناهمسان🏃😐 گفته است:
سروش قادری خواهش میکنم موفق باشید