کتاب برای زیست گیاهی
-
سلام بچه ها
کسی کتاب خوب برای زیست گیاهی میشناسه؟
تو زیست گیاهی خیلی مشکل دارم
لطفا کمک !!!!
لطفا بگید چیکارکنم تا اوکی شم -
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها
لطفا کمک !!!!
لطفا بگید چیکارکنم تا اوکی شم -
faezeh76
منکه ازش خوشم اومد تست های خوبی داره البته خیلی وقت پیش خوندمش..راستش از کتابای جدید بازار تو زمینه زیست گیاهی خبر ندارم -
سلام بچه ها
لطفا کمک !!!!
لطفا بگید چیکارکنم تا اوکی شمfaezeh76 گفته است:
سلام بچه ها
لطفا کمک !!!!
لطفا بگید چیکارکنم تا اوکی شمتو گیاهی دوم؟اگر مشکلتون توی گیاهی سال دوم باشه،میتونم جزوه ای بزارم ک چکیده و استنباط از کتاب درسی،خیلی سبز،نکات تست کنکور و برخی نکات گزینه دو 92-93 هست
-
faezeh76 گفته است:
سلام بچه ها
لطفا کمک !!!!
لطفا بگید چیکارکنم تا اوکی شمتو گیاهی دوم؟اگر مشکلتون توی گیاهی سال دوم باشه،میتونم جزوه ای بزارم ک چکیده و استنباط از کتاب درسی،خیلی سبز،نکات تست کنکور و برخی نکات گزینه دو 92-93 هست
navid_s91yahoo.com
سلام
کلا گیاهی م میلنگه هم دوم هم سوم هم پیش
اگه بزاری ک عالیه ممنونت میشم لطف میکنی.... -
navid_s91yahoo.com
سلام
اگه بزاری ک عالیه ممنونت میشم لطف میکنی....faezeh76 گفته است:
navid_s91yahoo.com
سلام
اگه بزاری ک عالیه ممنونت میشم لطف میکنی....خواهش میکنم.سوم رو هنوز خودم نرسیدم.تا اماده شد میفرستم ب سایت لینکشو میزارم براتون. base گیاهی ک دوم باشه از تو فیلمهای استاد پازوکی یا امینی راد دیدید؟
-
faezeh76 گفته است:
navid_s91yahoo.com
سلام
اگه بزاری ک عالیه ممنونت میشم لطف میکنی....خواهش میکنم.سوم رو هنوز خودم نرسیدم.تا اماده شد میفرستم ب سایت لینکشو میزارم براتون. base گیاهی ک دوم باشه از تو فیلمهای استاد پازوکی یا امینی راد دیدید؟
navid_s91yahoo.com
استاد پازوکی -
گیاهی به زبان آدمیزاد مهر و ماه
-
زیست گیاهی لقمه مهروماه با زیست گیاهی به زبان ادمیزاد مهروماه خوبه ولی زیست گیاهی چلاجور از نشر برد هم یچیزی مثه ایناس دیگه ببین با زیست گیاهی به زبان ادمیزاد مهروماه میتونی خوب پیش بری یا گیاهی نشر برد
-
navid_s91yahoo.com
استاد پازوکیfaezeh76
تو خوندن ب چنتا اصل کلی توجه داشته باشین:
*اندام گیاه کدومان؟
*3 بافت اصلی حاصل از تقسیم مریستم چیه؟
*بخشهای یک گیاه چیا هست و هر بخش از چه بافتها؟ بخشها:1روپوست،2پوست،3استوانه مرکزی
بافتهای هر بخش:1روپوستی 2زمینه ای 3زمینه ای(از نوع پارانشیمی و اسکلرانشیمی)+هادی
*دایره محیطیه در ساقه-اندام- گیاهان علفی نداریم.(در حد کتاب درسی)
*پوست در ریشه-اندام- تمایز میابد و درون پوست-یک لایه ای- بوجود میاورد. ممکن است برون پوست-چندلایه ای-هم در ریشه داشته باشیم.-نتیجه: لزوما هر ریشه ای برون پوست ندارد 2.ساقه درون پوست و برون پوست ندارد-
*بخش روپوست با بافت روپوستی متفاوت است.بافت روپوستی بخش روپوست را میسازد.همانجور ک پوست-بخش- از بافت زمینه ای تشکیل شده.*بافت اوند آبکشی،متفاوت است با،آوند آبکشی. بافت آوند آبکشی= آوند آبکش+سلول همراه+پارانشیم ذخیره ای .نتیجه:سوال میدن و درستی و نادرستیشو ازت میخوان؛ بافت آوند آبکش میتواند دارای سلولهایی با دیواره نازک باشد که در پوست هم دیده میشوندص یا غ) پاسخ:طبق استنباط بالا بافت آوند آبکش دارای پارانشیم ذخیره ای هست پس ص است.
اگر این استنباطها کمکتون میکنه باز بنویسم.بهم گزارش بدین ک بدونم ادامه بدم یا نه
-
faezeh76
تو خوندن ب چنتا اصل کلی توجه داشته باشین:
*اندام گیاه کدومان؟
*3 بافت اصلی حاصل از تقسیم مریستم چیه؟
*بخشهای یک گیاه چیا هست و هر بخش از چه بافتها؟ بخشها:1روپوست،2پوست،3استوانه مرکزی
بافتهای هر بخش:1روپوستی 2زمینه ای 3زمینه ای(از نوع پارانشیمی و اسکلرانشیمی)+هادی
*دایره محیطیه در ساقه-اندام- گیاهان علفی نداریم.(در حد کتاب درسی)
*پوست در ریشه-اندام- تمایز میابد و درون پوست-یک لایه ای- بوجود میاورد. ممکن است برون پوست-چندلایه ای-هم در ریشه داشته باشیم.-نتیجه: لزوما هر ریشه ای برون پوست ندارد 2.ساقه درون پوست و برون پوست ندارد-
*بخش روپوست با بافت روپوستی متفاوت است.بافت روپوستی بخش روپوست را میسازد.همانجور ک پوست-بخش- از بافت زمینه ای تشکیل شده.*بافت اوند آبکشی،متفاوت است با،آوند آبکشی. بافت آوند آبکشی= آوند آبکش+سلول همراه+پارانشیم ذخیره ای .نتیجه:سوال میدن و درستی و نادرستیشو ازت میخوان؛ بافت آوند آبکش میتواند دارای سلولهایی با دیواره نازک باشد که در پوست هم دیده میشوندص یا غ) پاسخ:طبق استنباط بالا بافت آوند آبکش دارای پارانشیم ذخیره ای هست پس ص است.
اگر این استنباطها کمکتون میکنه باز بنویسم.بهم گزارش بدین ک بدونم ادامه بدم یا نه
navid_s91yahoo.com
خیلی جالبه ....این نکته ها رو از کجا میارین ؟ -
navid_s91yahoo.com
خیلی جالبه ....این نکته ها رو از کجا میارین ؟faezeh76 گفته است:
navid_s91yahoo.com
خیلی جالبه ....این نکته ها رو از کجا میارین ؟از تدریس استاد پازوکی،امینی راد،کتاب خیلی سبز،متن کتاب
-
-
navid_s91yahoo.com
بسیار مچکرم دوست عزیز خیلی مفید بود
با دقت خوندم ...ممنون از لطفت -
navid_s91yahoo.com
بسیار مچکرم دوست عزیز خیلی مفید بود
با دقت خوندم ...ممنون از لطفتاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
navid_s91yahoo.com گفته است:
faezeh76
اینو میفرستم یکم درهم برهمه. امیداورم کمک کننده باشه.
ناخواناهارو و جاافتاده هارو مینویسم:
*کوتین از روپوست-بافت- ساقه گیاهان (علفی : ریحون+تره و ..،نه هر گیاهی) ترشح میشود.
*اگر گفتن در هر گیاهی ساقه میتواند کوتین ترشح کند. غ هست ..- برخی ریشه ها اگزودرم ک چندلایه ای است ترشح میکنند b )پوست میانی c) اندودرم-که همه گیاهان در ریشه شان دارند- انجام میشود.
نتیجه: پوست ریشه باید از پوست ساقه ضخیم تر باشد.
- برخی ریشه ها اگزودرم ک چندلایه ای است ترشح میکنند b )پوست میانی c) اندودرم-که همه گیاهان در ریشه شان دارند- انجام میشود.
-
navid_s91yahoo.com گفته است:
faezeh76
اینو میفرستم یکم درهم برهمه. امیداورم کمک کننده باشه.
ناخواناهارو و جاافتاده هارو مینویسم:
*کوتین از روپوست-بافت- ساقه گیاهان (علفی : ریحون+تره و ..،نه هر گیاهی) ترشح میشود.
*اگر گفتن در هر گیاهی ساقه میتواند کوتین ترشح کند. غ هست ..- برخی ریشه ها اگزودرم ک چندلایه ای است ترشح میکنند b )پوست میانی c) اندودرم-که همه گیاهان در ریشه شان دارند- انجام میشود.
نتیجه: پوست ریشه باید از پوست ساقه ضخیم تر باشد.
navid_s91yahoo.com مرسی مرسی ممنون
- برخی ریشه ها اگزودرم ک چندلایه ای است ترشح میکنند b )پوست میانی c) اندودرم-که همه گیاهان در ریشه شان دارند- انجام میشود.