برنامه راهبردی قلمچی گیجم کرده!!!!!!! 😫
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 🧡 💛 💚 💙 💜 🖤 ❤️
بچها یه نگاه به این برنامه بندازید بی زحمت.. بعد به من بگید که آیا تو تابستون من باید هم دهم بخونم و آزمون بدم و هم یازدهم؟؟
یا یکی از پایه ها رو به صورت انتخابی؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

-
-
سلام هر دو رو باید خوند
-
بچها یه نگاه به این برنامه بندازید بی زحمت.. بعد به من بگید که آیا تو تابستون من باید هم دهم بخونم و آزمون بدم و هم یازدهم؟؟
یا یکی از پایه ها رو به صورت انتخابی؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Fateme Radseresht سلام وقت بخیر
باید طبق برنامه هر دو رو بخونید
ولی اشتباهی که خیلی از بچه ها انجام میدن رو مرتکب نشید. چه اشتباهی؟
خیلیا فک میکنن توی همون تابستون باید پایه رو کامل بخونن و ببندن! جوری که دیگه اماده باشن برای جواب دادن به هر تیپ تستی!
در صورتی که این اشتباهه
تنها هدفی که توی تابستون باید دنبال کنید اینه که در پایان تابستون "مبحثی باقی نمونده باشه که شما اونو نفهمیده باشید"
همین که دروس رو در یه حد معقولی بلد باشید کافی هستش
وارد سال دوازدهم که بشید، طبق برنامه ازمون شروع میکنید روی اون مباحث پایه کار میکنید تا به تسلط برسید و توی عید هم یه جمع بندی از پایه انجام میدید.
اینجوری حداقل 3 دور پایه رو میخونید علاوه بر حالا اون دفعاتی که در سالای پیش خوندید و قطعا یه درصد خوبی رو میتونید کسب کنید اگر از منبع مناسب و اصولی استفاده کرده باشید
موفق باشید
-
Fateme Radseresht سلام وقت بخیر
باید طبق برنامه هر دو رو بخونید
ولی اشتباهی که خیلی از بچه ها انجام میدن رو مرتکب نشید. چه اشتباهی؟
خیلیا فک میکنن توی همون تابستون باید پایه رو کامل بخونن و ببندن! جوری که دیگه اماده باشن برای جواب دادن به هر تیپ تستی!
در صورتی که این اشتباهه
تنها هدفی که توی تابستون باید دنبال کنید اینه که در پایان تابستون "مبحثی باقی نمونده باشه که شما اونو نفهمیده باشید"
همین که دروس رو در یه حد معقولی بلد باشید کافی هستش
وارد سال دوازدهم که بشید، طبق برنامه ازمون شروع میکنید روی اون مباحث پایه کار میکنید تا به تسلط برسید و توی عید هم یه جمع بندی از پایه انجام میدید.
اینجوری حداقل 3 دور پایه رو میخونید علاوه بر حالا اون دفعاتی که در سالای پیش خوندید و قطعا یه درصد خوبی رو میتونید کسب کنید اگر از منبع مناسب و اصولی استفاده کرده باشید
موفق باشید
Mahdi Jafari 1 خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون 🙏 🌹
امیدوارم شما هم موفق باشی 🌺🌼 -
سلام هر دو رو باید خوند
sali ghoreishi ممنونم 🙏🌹
-

Fateme Radseresht
سلامچقد ایموجی😅
براتون مقدوره کل برنامه رو آپلود کنی؟البته اگه زحمتی نیس
چون یادمه اون زمانی که ما آزمون میدادیم بودجه بندی قلم چی یه جور دیگه بود میخواستم با اون زمان مقایسش کنم😶 -
Fateme Radseresht
سلامچقد ایموجی😅
چون یادمه اون زمانی که ما آزمون میدادیم بودجه بندی قلم چی یه جور دیگه بود میخواستم با اون زمان مقایسش کنم😶romisa سلام
میشه راهنمایی کنید چه جوری فایل آپلود کنم؟!
نمیتونم هر کاری میکنم. -
romisa سلام
نمیتونم هر کاری میکنم.Fateme Radseresht در برنامه راهبردی قلمچی گیجم کرده!!!!!!! 😫 گفته است:
romisa سلام
نمیتونم هر کاری میکنم.اون گزینه ای که برای اپلود کردن عکسه(کنار اون شکلک)، دقیقا بغل دستیش برای اپلود کردنه می زنی روش و فایلت رو از گوشی یا رایانه ات انتخاب می کنی

-
Fateme Radseresht
سلامچقد ایموجی😅
چون یادمه اون زمانی که ما آزمون میدادیم بودجه بندی قلم چی یه جور دیگه بود میخواستم با اون زمان مقایسش کنم😶این پست پاک شده! -
Fateme Radseresht
سلامچقد ایموجی😅
چون یادمه اون زمانی که ما آزمون میدادیم بودجه بندی قلم چی یه جور دیگه بود میخواستم با اون زمان مقایسش کنم😶😑😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑
-
😑😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑 😑
Fateme Radseresht عزیزم این واسه عکسه
بغل دستیش واسه فایله
فایلت مگه پی دی اف نیست؟ -
Fateme Radseresht عزیزم این واسه عکسه
بغل دستیش واسه فایله
فایلت مگه پی دی اف نیست؟romisa اونم میزنم همینو میگه.
PDF هست فایلم -
romisa اونم میزنم همینو میگه.
PDF هست فایلمFateme Radseresht حجمش چقدره؟
-
Fateme Radseresht حجمش چقدره؟
romisa نمیدونم🤷♀️
-
romisa نمیدونم🤷♀️
Fateme Radseresht اگه حجمش زیاد باشه نمیشه.