سنگ کیسه صفرا
-
سلام
سنگ کیسه صفرا منجر به افزایش فعالبت غده تیروئید میشه ؟ زیاد ربطشون رو به هم متوجه نمیشوم 😐
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی -
سلام
سنگ کیسه صفرا منجر به افزایش فعالبت غده تیروئید میشه ؟ زیاد ربطشون رو به هم متوجه نمیشوم 😐
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی81Sobhan در سنگ کیسه صفرا گفته است:
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریاییسلام
چیزی که به نظرم میاد اینه که خواسته ارتباط جذب ید و صفرا و فعالیت تیروئیدو بگهبا به وجود اومدن سنگ صفرا ترکیباتش به دوازدهه نمیریزن
بنابراین جذب یه سری از مواد که احتمالا شامل ید هم میشه با اختلال رو به رو میشه
و کمبود ید باعث افزایش فعالیت ترشح محرک تیروئید از هیپوفیز پیشین میشه
رشد تیروئید بیشتر میشه و در کنار اون فعالیتشم بیشتر میشهتنها چیزی که به نظرم به این دو مورد میخورد همین بود😂
-
یه چی میگم ولی نخند بهم خوب 😅
قبول داری ید برای ساخت تروکسین و تیروزین لازمه ؟
حالا اینم قبول داری از شیمی که ید تو هگزان حل میشه ؟
یعنی محلول در چربیه !حالا وقتی سنگ کیسه صفرا بگیری جذب چربی و مواد محلول در میاد پایین پس جذب ید هم در بدن کم میشه و تیروئید مجبوره فعالیتش رو بیشتر کنه
فقط همین به ذهنم رسید (قول دادی نخندی ها!😅)
-
81Sobhan در سنگ کیسه صفرا گفته است:
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریاییسلام
چیزی که به نظرم میاد اینه که خواسته ارتباط جذب ید و صفرا و فعالیت تیروئیدو بگهبا به وجود اومدن سنگ صفرا ترکیباتش به دوازدهه نمیریزن
بنابراین جذب یه سری از مواد که احتمالا شامل ید هم میشه با اختلال رو به رو میشه
و کمبود ید باعث افزایش فعالیت ترشح محرک تیروئید از هیپوفیز پیشین میشه
رشد تیروئید بیشتر میشه و در کنار اون فعالیتشم بیشتر میشهتنها چیزی که به نظرم به این دو مورد میخورد همین بود😂
@dr-rashidi
بنظرم نباید زیاد ربطی به ید داشته باشه آخه هیچ جا کتاب حرفی راجب ید نزده
شاید بشه ربطش داد به جذب کمتر لیپید و در نتیجه انرژی کمتری در اختیار سلول ها قرار میگیره
و فعالیت تیروئید بیشتر میشه البته شاید 🤨 -
یعنی محلول در چربیه !حالا وقتی سنگ کیسه صفرا بگیری جذب چربی و مواد محلول در میاد پایین پس جذب ید هم در بدن کم میشه و تیروئید مجبوره فعالیتش رو بیشتر کنه
دریا دریایی
استدلال خوبی بود ولی بعید میدونم دیگه زیست و بریزن تو شیمی 😐 -
اخه چیز دیگه ای رو جز این نمیشه بهش ربط داد
غزاله هم همینو گفت که من گفتم -
دریا دریایی
استدلال خوبی بود ولی بعید میدونم دیگه زیست و بریزن تو شیمی 😐81Sobhan در سنگ کیسه صفرا گفته است:
دریا دریایی
استدلال خوبی بود ولی بعید میدونم دیگه زیست و بریزن تو شیمی 😐بعید ندون چون الان مطمئنا این تستو از کتاب شیمی در نیاوردی
و منم یه جا قبلا اینو دیده بودم 😐 -
دریا دریایی
استدلال خوبی بود ولی بعید میدونم دیگه زیست و بریزن تو شیمی 😐بعید ندون چون الان مطمئنا این تستو از کتاب شیمی در نیاوردی
و منم یه جا قبلا اینو دیده بودم 😐دریا دریایی در سنگ کیسه صفرا گفته است:
دریا دریایی
و منم یه جا قبلا اینو دیده بودم 😐عاقا حله همینه😂😂
-
دریا دریایی در سنگ کیسه صفرا گفته است:
دریا دریایی
و منم یه جا قبلا اینو دیده بودم 😐عاقا حله همینه😂😂
@dr-rashidi
انصافا تنها چیزیه که به ذهنم رسید 😂
اگه از طرف کلسیمش هم بریم کم کاری میگیره طرف نه پرکاری -
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی81Sobhan سلام
ممکنه این گزاره نادرست باشه؟ 🤔
چون هورمون های غدا تیروئید T3 T4 و کلسی تونین هستند. که کلسی تونین در پاسخ به افزایش کلسیم خوناب عمل میکنه در حالی که
وقتی یه نفر سنگ کیسه صفرا داره در جذب چربی و ویتامین های محلول در چربی دچار مشکل میشه.
پس نمیتونه ویتامین D رو به خوبی جذب کنه.
بنابر این در جذب کلسیم دچار مشکل میشه
بنابراین باید فعالیت هورمون پاراتیروئیدی رو افزایش بده نه کلسیتونین🤔
پس میشه گفت نادرسته🤔🤔
البته از طرفی میشه گفت بخاطر افزایش فعالیت غدد برای بدست آوردن کلسیم فعالیت هورمون های T3 و T4 افزایش پیدا میکنن🤔(البته این خیلی دور از ذهنه!!)
-
دریا دریایی آره بد نمیگی🤔🙂
-
دریا دریایی
و منم یه جا قبلا اینو دیده بودم 😐دریا دریایی
فکر کنم مال ماز بوده احتمالا اون لحظه دلیلشو خوب فهمیدم الان که یکی دو ماه گذشته یادم نمیاد دلیلش چی بوده😑🤦♂️ ( این استیکر پسره ها به اون علامت جهانی دقت کنید 😐 ) -
81Sobhan سلام
ممکنه این گزاره نادرست باشه؟ 🤔
چون هورمون های غدا تیروئید T3 T4 و کلسی تونین هستند. که کلسی تونین در پاسخ به افزایش کلسیم خوناب عمل میکنه در حالی که
وقتی یه نفر سنگ کیسه صفرا داره در جذب چربی و ویتامین های محلول در چربی دچار مشکل میشه.
پس نمیتونه ویتامین D رو به خوبی جذب کنه.
بنابر این در جذب کلسیم دچار مشکل میشه
بنابراین باید فعالیت هورمون پاراتیروئیدی رو افزایش بده نه کلسیتونین🤔
پس میشه گفت نادرسته🤔🤔
البته از طرفی میشه گفت بخاطر افزایش فعالیت غدد برای بدست آوردن کلسیم فعالیت هورمون های T3 و T4 افزایش پیدا میکنن🤔(البته این خیلی دور از ذهنه!!)
@kosar-mortazavi
نادرست نیست صد در صد , ولی چرا نادرست نیست مهمه 😐 -
دریا دریایی
فکر کنم مال ماز بوده احتمالا اون لحظه دلیلشو خوب فهمیدم الان که یکی دو ماه گذشته یادم نمیاد دلیلش چی بوده😑🤦♂️ ( این استیکر پسره ها به اون علامت جهانی دقت کنید 😐 )81Sobhan در سنگ کیسه صفرا گفته است:
دریا دریایی
فکر کنم مال ماز بوده احتمالا اون لحظه دلیلشو خوب فهمیدم الان که یکی دو ماه گذشته یادم نمیاد دلیلش چی بوده😑🤦♂️ ( این استیکر پسره ها به اون علامت جهانی دقت کنید 😐 )هوم فهمیدی حتما به منم بگو 😂
-
romisa
خانم دکتر شما نظری ندارید ؟ -
romisa
خانم دکتر شما نظری ندارید ؟دریا دریایی در سنگ کیسه صفرا گفته است:
romisa
خانم دکتر شما نظری ندارید ؟سلام نه راجبه مباحث بالینی دانشم کافی نیس ولی احتمالا به همون دلیل ویتامین دی باشه
تو نظام قدیم هم یادم نمیاد همچین مباحثی بوده یا نه -
دریا دریایی در سنگ کیسه صفرا گفته است:
romisa
خانم دکتر شما نظری ندارید ؟سلام نه راجبه مباحث بالینی دانشم کافی نیس ولی احتمالا به همون دلیل ویتامین دی باشه
تو نظام قدیم هم یادم نمیاد همچین مباحثی بوده یا نه