نوروگلیا
-
نوروگلیا در دفاع از نورون ها نقش دارن آیا میتونیم بگیم همانند ماکروفاژ ها توانایی بیگانه خواری دارند؟
اگه نه نوع دفاعی که انجام میدن چجوره؟ فاگوسیت میکنن ؟ آنزیم ترشح میکنن ؟ -
نوروگلیا در دفاع از نورون ها نقش دارن آیا میتونیم بگیم همانند ماکروفاژ ها توانایی بیگانه خواری دارند؟
اگه نه نوع دفاعی که انجام میدن چجوره؟ فاگوسیت میکنن ؟ آنزیم ترشح میکنن ؟81Sobhan دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی ببخشید دوباره تگتون کردم -
سلام دوست عزیز دقیق یاوم نیست ولی فکر کنم آقای موقاری تو 0تا100یازدهم اشاره کردن که ماکروفاژند
پس باید فاگوسیت کنند. -
اگه نه نوع دفاعی که انجام میدن چجوره؟ فاگوسیت میکنن ؟ آنزیم ترشح میکنن ؟81Sobhan
طبق گفته ی آقای موقاری (صفرتاصد زیست یازدهم جلسه ی ۲)نوروگلیا ها انواع مختلف و وظایف مختلفی دارند که اگه بخوایم به طور کلی بگیم میتومیم بگیم که نوروگلیا ها همانند ماکروفاژ توانایی بیگانه خواری (فاگوسیتوز)دارند برای حذف عوامل بیماری زا و نورون های مرده -
-
81Sobhan دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی ببخشید دوباره تگتون کردم81Sobhan در نوروگلیا گفته است:
81Sobhan دانش-آموزان-آلاء
دریا دریایی ببخشید دوباره تگتون کردمنه بابا این چه حرفیه 😊
اره بچه ها درست گفتن 🌸