جهت میدان مغناطیسی سیلوله
-
zeinab dehghani کجا گفته داره نزدیک میشه؟
بله القا رو بلدم
اما اینو نفهمیدم😅@sara-haghighatrad عا من سریع خوندم اشتباه کردم...گفته دما زیاد میشه....ووقتی دما زیاد بشه مقاومت هم زیاد میشه پس جریان کاهش پیدامیکنه....پس میدان هم کاهش پیدامیکنه....
بعدوقتی ماتوی شکل میگیم میدان به سمت پایین هست یعنی توی اون قسمت سیم پیچی....
که خب توی شکل هم وقتی میدان از سیملوله خارج میشه و میخواد دوباره به برگرده علامت زده به سمت بالا.....پس درست گفته کاملا...
-
به سمت پایین....طبق قاعده ی دست راست..باید چارانگشت به سمت جریان خم بشه و انگشت شصت میدان رو نشون میده
-
به سمت پایین....طبق قاعده ی دست راست..باید چارانگشت به سمت جریان خم بشه و انگشت شصت میدان رو نشون میده
zeinab dehghani
ممنونم🌸
میشه این سوال رو ببینید چرا جهت رو بالا گرفته؟

-
zeinab dehghani
ممنونم🌸
میشه این سوال رو ببینید چرا جهت رو بالا گرفته؟

@sara-haghighatrad اها خب شوما شکل سوالو کامل نذاشتی ک:/
توی سوال داره سیملوله نزدیک میشه...پس القا صورت میگیره....
القارو که بلدی و ب یاد داری چ جوری باید میدانشو مشخص کرد؟!! -
@sara-haghighatrad اها خب شوما شکل سوالو کامل نذاشتی ک:/
توی سوال داره سیملوله نزدیک میشه...پس القا صورت میگیره....
القارو که بلدی و ب یاد داری چ جوری باید میدانشو مشخص کرد؟!!zeinab dehghani کجا گفته داره نزدیک میشه؟
بله القا رو بلدم
اما اینو نفهمیدم😅 -
zeinab dehghani کجا گفته داره نزدیک میشه؟
بله القا رو بلدم
اما اینو نفهمیدم😅@sara-haghighatrad عا من سریع خوندم اشتباه کردم...گفته دما زیاد میشه....ووقتی دما زیاد بشه مقاومت هم زیاد میشه پس جریان کاهش پیدامیکنه....پس میدان هم کاهش پیدامیکنه....
که خب توی شکل هم وقتی میدان از سیملوله خارج میشه و میخواد دوباره به برگرده علامت زده به سمت بالا.....پس درست گفته کاملا...
-
@sara-haghighatrad عا من سریع خوندم اشتباه کردم...گفته دما زیاد میشه....ووقتی دما زیاد بشه مقاومت هم زیاد میشه پس جریان کاهش پیدامیکنه....پس میدان هم کاهش پیدامیکنه....
zeinab dehghani
اها باید میدان حلقه رو در نظر میگرفتم نه سیملوله درسته؟ -
zeinab dehghani
اها باید میدان حلقه رو در نظر میگرفتم نه سیملوله درسته؟@sara-haghighatrad عاره مثل شکلی ک خودش برای جواب دادن درنظرگرفته....
-
@sara-haghighatrad عاره مثل شکلی ک خودش برای جواب دادن درنظرگرفته....
zeinab dehghani ممنونم🌸
-
zeinab dehghani ممنونم🌸
@sara-haghighatrad خواهش میکنم عزیزم:blossom:
-
@sara-haghighatrad بالا
-
@sara-haghighatrad بالا
این پست پاک شده!