استوکیومتری
-
سلام بچه ها
یه سوال داشتم

با بخش دوم این تست کاری ندارم
مشکلم با بخش اول تسته
چرا باید برای رسیدن به درصد خلوص مس دوسولفات، از کسر مولار. لیتر استفاده کنیم؟ اصن چه نیازیه که بریم سراغ مول و مولار و لیتر مس دو سولفات؟ خب از همون اول گرم مس دو سولفاتو داریم دیگه -
سلام بچه ها
یه سوال داشتم

مشکلم با بخش اول تسته
چرا باید برای رسیدن به درصد خلوص مس دوسولفات، از کسر مولار. لیتر استفاده کنیم؟ اصن چه نیازیه که بریم سراغ مول و مولار و لیتر مس دو سولفات؟ خب از همون اول گرم مس دو سولفاتو داریم دیگه -
سلام بچه ها
یه سوال داشتم

مشکلم با بخش اول تسته
چرا باید برای رسیدن به درصد خلوص مس دوسولفات، از کسر مولار. لیتر استفاده کنیم؟ اصن چه نیازیه که بریم سراغ مول و مولار و لیتر مس دو سولفات؟ خب از همون اول گرم مس دو سولفاتو داریم دیگه@m-sina سلام

-
سلام بچه ها
یه سوال داشتم

مشکلم با بخش اول تسته
چرا باید برای رسیدن به درصد خلوص مس دوسولفات، از کسر مولار. لیتر استفاده کنیم؟ اصن چه نیازیه که بریم سراغ مول و مولار و لیتر مس دو سولفات؟ خب از همون اول گرم مس دو سولفاتو داریم دیگه@m-sina من جوابمو96 درصد درآوردم... البته اگه درست باشه!
-
سلام بچه ها
یه سوال داشتم

مشکلم با بخش اول تسته
چرا باید برای رسیدن به درصد خلوص مس دوسولفات، از کسر مولار. لیتر استفاده کنیم؟ اصن چه نیازیه که بریم سراغ مول و مولار و لیتر مس دو سولفات؟ خب از همون اول گرم مس دو سولفاتو داریم دیگه@m-sina ولی برای سوال شما باید بگم که درسته ما جرم مس 2 سولفات رو از اول داریم ولی طبق فرمول درصد خلوص ما نیاز به جرم ماده ی خالص داریم.
حالا چرا میریم سراغ zn؟! چون فقط ماده خالص با zn واکنش میده، از اون قسمت مولش رو در میاریم و بعدش بقیه داستان که تو حل سوال مشخصهاگه متوجه نشدیدبگید بازم توضیح بدم🌺
-
@m-sina ولی برای سوال شما باید بگم که درسته ما جرم مس 2 سولفات رو از اول داریم ولی طبق فرمول درصد خلوص ما نیاز به جرم ماده ی خالص داریم.
حالا چرا میریم سراغ zn؟! چون فقط ماده خالص با zn واکنش میده، از اون قسمت مولش رو در میاریم و بعدش بقیه داستان که تو حل سوال مشخصهاگه متوجه نشدیدبگید بازم توضیح بدم🌺
Fateme Radseresht ببین اینکه بریم سراغ zn رو نپرسیدم!
بعدشم مول و مولار مس دوسولفات چه ربطی به zn داره -
Fateme Radseresht ببین اینکه بریم سراغ zn رو نپرسیدم!
بعدشم مول و مولار مس دوسولفات چه ربطی به zn داره@m-sina اولاً مول مس 2 سولفات خالص رو از طریق مولارش به دست میاریم. (به صورت مجهول)
ثانیاً فقط مول مس2 سولفات خالص با zn واکنش میده و این مقدار با مقدار مول مس2 سولفات خالصی که از مولار به دست آوردیم یکیه
دیگه بقیش محاسبات ریاضی :/ -
سلام بچه ها
یه سوال داشتم

مشکلم با بخش اول تسته
چرا باید برای رسیدن به درصد خلوص مس دوسولفات، از کسر مولار. لیتر استفاده کنیم؟ اصن چه نیازیه که بریم سراغ مول و مولار و لیتر مس دو سولفات؟ خب از همون اول گرم مس دو سولفاتو داریم دیگه@m-sina

-
Amin Rm راه حلو دارم دوست عزیز!
میخوام بدونم چرا پای حجم و مولار وسط کشیده شده وقتی که خودش گرم مس دو سولفات رو به ما داده@m-sina در استوکیومتری گفته است:
میخوام بدونم چرا پای حجم و مولار وسط کشیده شده وقتی که خودش گرم مس دو سولفات رو به ما دادهسلام وقت بخیر
برای سوالات درصد خلوص حتما باید استوکیومتری رو بر حسب مقدار گونه خالص بنویسیم و در این سوال 4 گرم مس دو سولفات مقدار ناخالص ما هستش
امیدوارم کمک کرده باشم:) -
@m-sina در استوکیومتری گفته است:
میخوام بدونم چرا پای حجم و مولار وسط کشیده شده وقتی که خودش گرم مس دو سولفات رو به ما دادهسلام وقت بخیر
برای سوالات درصد خلوص حتما باید استوکیومتری رو بر حسب مقدار گونه خالص بنویسیم و در این سوال 4 گرم مس دو سولفات مقدار ناخالص ما هستش
امیدوارم کمک کرده باشم:)@m-zngne در استوکیومتری گفته است:
امیدوارم کمک کرده باشم:)خو منم همینو میگم
میگم چرا پای گرم رو وسط نکشیده و از مول و مولار و لیتر استفاده کرده -
@m-zngne در استوکیومتری گفته است:
میگم چرا پای گرم رو وسط نکشیده و از مول و مولار و لیتر استفاده کرده@m-sina در استوکیومتری گفته است:
@m-zngne در استوکیومتری گفته است:
میگم چرا پای گرم رو وسط نکشیده و از مول و مولار و لیتر استفاده کرده