گفتار اول_فصل هفت_زیست۱۱
-
Leila Rostamy بهم ریخته س کتابام
Bio من تازه جم کردم
تو پسری یا دختر -
reyhane karimi 0 این چیه
Leila Rostamy تو زدی
-
سوال ۴ و ۵
برام ابهام دارهLeila Rostamy
تو سوال ۴ به نظرم گزینه ی ۲ غلطه چون تو
گزینه ی ۱ گفته که اولین یاخته ی تاژکدار پس اسپرماتید رو در نظر میگیریم و اسپرماتید حاصل میوز۲ اسپرماتوسیت است پس درسته
گزینه ی دو تقسیم همه ی سلول های زاینده ی لوله ی اسپرم ساز مشابه می باشند در حالیکه غلطه چون اسپرماتوگونی میتوز میده و اسپرماتوسیت اولیه و اسپرماتوگونی دیگر رو درست میکنه که اسپرماتوسیت اولیه میوز میده پس مشابه نیستند
گزینه ی ۳ درسته چون ترشحات برخی یاخته های این مسیر یعنی سرتولی سبب جداشدن و تاژکدار شدن اسپرم ها میشود موارد نام برده جزو مراحل تمایز اسپرماتید به اسپرم است که یاخته های سرتولی با ترشح مواد در تمایزشون نقش دارند
گزینه ی ۴ هم درسته چون حاصل سیتوکینز دو سلوله در حالیکه ما در تمایز تغییر ظاهری داریم پس چون نمی باشد گفته درسته -
Leila Rostamy
گزینه ی ۱ گفته که اولین یاخته ی تاژکدار پس اسپرماتید رو در نظر میگیریم و اسپرماتید حاصل میوز۲ اسپرماتوسیت است پس درسته
گزینه ی دو تقسیم همه ی سلول های زاینده ی لوله ی اسپرم ساز مشابه می باشند در حالیکه غلطه چون اسپرماتوگونی میتوز میده و اسپرماتوسیت اولیه و اسپرماتوگونی دیگر رو درست میکنه که اسپرماتوسیت اولیه میوز میده پس مشابه نیستند
گزینه ی ۳ درسته چون ترشحات برخی یاخته های این مسیر یعنی سرتولی سبب جداشدن و تاژکدار شدن اسپرم ها میشود موارد نام برده جزو مراحل تمایز اسپرماتید به اسپرم است که یاخته های سرتولی با ترشح مواد در تمایزشون نقش دارند
گزینه ی ۴ هم درسته چون حاصل سیتوکینز دو سلوله در حالیکه ما در تمایز تغییر ظاهری داریم پس چون نمی باشد گفته درستهBita Khalifeh فدات
-
Bita Khalifeh فدات
Leila Rostamy
حالا گزینه ی چنده؟ -
Leila Rostamy
سلام
این عکسا همشهاحمد قادری من یازدهمم کتابای دوازدهم هیچ ندارم تابستون قراره بگیرم
اینان با ی چند تای دیگه ...
من اسم کتاب میارم مامانمم چپ چپ نگام میکنه میگه تو همینا رو نمیخونی هر وقت اینا تموم کردی میذارم کتاب بگیری
-
Leila Rostamy
حالا گزینه ی چنده؟Bita Khalifeh گزینه سه عه چاهار
-
اقاااا دستم خورد اون بهترین جواب زدم حالا چی کار کنم
-
Leila Rostamy
گزینه ی ۴ هم درسته چون حاصل سیتوکینز دو سلوله در حالیکه ما در تمایز تغییر ظاهری داریم پس چون نمی باشد گفته درستهBita Khalifeh
ببخشید تصحیح میکنم
ببین محصول تقسیم اسپرماتوسیت اسپرماتید هست که وقتی ایجاد میشه تاژک نداره وبعداز تمایز تاژک دار میشه به همین دلیل گزینه ی ۱ غلطه ودرباره گزینه دو هم اینکه همه یاخته های دیواره زاینده نیستند ولی اگه زاینده باشن به صورت مشابه عمل میکنند طبق گفته ی موقاری -
-
-
-
بچه ها پیام ها باید مرتبط با تاپیک باشن
فقط پیام هایی که مربوط به جواب سواله رو تو تاپیک سوال بفرستید تا بی نظمی ایجاد نشه ممنون -
عزیزم چند بار بهت گفتم پیام ها مرتبط با تاپیک باید باشن ولی متاسفانه توجه نمیکنی
ممنون میشم حواست به عنوان تاپیک ها باشه
Leila Rostamy -
عزیزم چند بار بهت گفتم پیام ها مرتبط با تاپیک باید باشن ولی متاسفانه توجه نمیکنی
Leila Rostamymaryam111 چشم حتما
-
Leila Rostamymaryam111 من میخوام پیامای خودمو پاک کنم اما نمیشه ی سریاشو
-
maryam111 چشم حتما
-
maryam111 من میخوام پیامای خودمو پاک کنم اما نمیشه ی سریاشو
Leila Rostamy در گفتار اول_فصل هفت_زیست۱۱ گفته است:
پیام هاتون رو تا ۳ دقیقه بعد از ارسال میتونید پاک کنید
-
پیام هاتون رو تا ۳ دقیقه بعد از ارسال میتونید پاک کنید
maryam111 اهان ممنون من زیاد نیست اومدم الا خیلی نمیدونم چتور باید باشم ...
-
مشکلی نیست این دوتا تاپیک رو مطالعه کنید
https://forum.alaatv.com/topic/5760
https://forum.alaatv.com/topic/5760