سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
تست زنی شیمی ۱۰۰ درصد
-
سلام بر همه دلدادگان شیمی
اینجا میخوایم با جزییات چندتا نکته بگیم و روش شیمی خوندن رتبه های برتر با اسمشون رو آوردیم تا با رعایتشون بتونین یه درصد عالی برای شیمی تو آزمونا بدست بیارین
زیاده ولی ارزششو داره بهت قول میدمگام اول:
تو این درس اولین و مهمترین قدم بررسی کتاب درسیه، بنابراین مطالعه هر مبحثی رو ابتدا با بررسی سریع کتاب درسیتون شروع کنید.
گام دوم:
قسمت به قسمت که پیشروی انجام میدین، باید تست حل کنین و برای این کار باید از تست های تالیفی و آموزشی کتاب های تست شروع کنید.
تو این مرحله قطعا با نکات جدیدی روبرو میشین که باید تو دفتر جداگونه ای یادداشتشون کنید، حتما هم ارتباط اون نکته و کتاب درسی رو مشخص کنین.(این گام خیلی خیلی مهم بودا حتما حتما اجراش کن)
گام سوم:
وقتی مبحث مشخصی رو مطالعه کردید برین سراغ درسنامه یا جزوتون و همون قسمت رو مجدد با جزئیات دقیق مطالعه کنید.
در انتهای هر بخش هم باید تست بزنید؛ تو این مرحله سعی کنید تست های کنکوری و سطح بالاتری رو حل کنید و یادگیری خودتون رو بسنجید.
در این مرحله انتظار میره حداقل به نیمی از سوالات پاسخ درست دهید اگر اینجور نبود یعنی مبحث رو به خوبی یاد نگرفتین!!
گام چهارم:
باید نکات نوشته شده رو به صورت منظم مرور کنید و در انتها حداقل 5 تست مشابه سوالاتی که غلط پاسخ دادین حل کنید و نکات جدید رو به دفترتون اضافه کنید.
گام پنجم:
مجددا سراغ کتاب درسی برید و ارتباط نکاتی که نوشتید با متن درسی رو به صورت حاشیه نویسی یا هایلایت کردن متن برای خودتون مشخص کنید.
در انتها به صورت آزمونی از کل مبحث تست های کنکوری حل کنین و تسلط خودتون بر مبحث رو بسنجید.
گوش کن حواست باشه که این درس اصلا حفظی نیست و باید ارتباط مفاهیم رو با تمرین و بررسی زیاد درک کنی.
نحوه مطالعه شیمی کنکور به صورت موضوعی
سوالات درس شیمی در کنکور سراسری از سه بخش ️حفظی، ️مفهومی و️ مسائل کتاب درسی مطرح میشوند، اگر تصمیم به موضوعی خواندن شیمی کنکور دارین حتما نکات مرتبط با هر بخش که در زیر بیان شده رو رعایت کنید، مطمئنن باشید با رعایت این جزئیات درصد بسیار بالایی در درس شیمی کسب خواهید کرد.1_ بخش حفظی:
برای این بخش باید ریز به ریز و جزء به جزء متن کتاب درسی هر سه پایه را کامل مطالعه کنید. شامل کلمات متن ، تمرینات ، زیر شکل ها و… سریع از روی این بخش گذر نکنید چون اولا مطالب بسیار فرار هستند ️و سوالاتی در آزمون ها و کنکور هست که کاملا از بخش های حفظی و دقیقا متن کتاب درسی می آیند.برای مثال یکی از سوالات شیمی کنکور تجربی ۹۷ به طور کامل از متن کتاب دوم دبیرستان صفحه ۳ آمده بود. برای فراموش نکردن مطالب حفظی مرور در بازه های مناسب و خلاصه نویسی مطالب حفظی را جدی بگیرید. شما با نوشتن یه خلاصه می توانید در زمان مرور و با صرف کم ترین زمان بیشترین مطالب حفظی را به یاد بیاورید. می توانید از کتاب های کمکی برای مطالب حفظی شیمی مثل کتاب لقمه مهر و ماه کمک بگیرید.
حتی ضرائب موازنه واکنش های مهم و پرتکرار ، عددهای جرمیِ عناصر مهم تر را حفظ کنید تا در زمان حل سوالات با ذخیره کردن و صرفه جویی در زمان حل تست ها از رقیبان خود جلو بیفتید.
2_ بخش مفاهیم:
قدم اول قبل از مسائل مفاهیم مرتبط به آن است. شما در بخش مفاهیم باید به چیز های کلیدی مثل تفاوت دما و گرما یا ظرفیت گرمایی با ظرفیت گرمایی ویژه مسلط باشید که خب در بیشتر درسنامه های کتاب های آموزشی به آنها اشاره شده و شما به خوبی باید به این مفاهیم مسلط بشین.بخش مفهومی در واقع شامل نمودار ها و جداول و شکل های کتاب هم می شود که باید تحلیل نکات آن را بلد باشید و این نکات و مثال های مهم را وارد کتابتان کنید. اگر به خاطر سپردن اعداد و رابطه این عددها در بعضی جداول کتاب برایتان سخت است می توانید برای خودتان نمودار فرضی رسم کنید و با استفاده از آن این مطالب را به ذهنتون بسپارید.
3_ بخش مسائل:
چیزی که شاید این بخش را برای شما سخت و نفس گیر می کند ، ترکیب زیاد انواع فرمول ها و مفاهیم در این گونه سوالات است. این که مسائل شیمی از قدرت ترکیبی بالایی برخور دار است قابل انکار نیست و حقیقتا همین طور است، پس باید توجه کنید که تک تک مفاهیم و مسائل را بلد باشید.نحوه مطالعه شیمی رتبه های برتر
1.مهتاب محمد زمانی (رتبه 21 کنکور تجربی 99)من در این درس ابتدا کتاب را مطالعه میکردم سپس به خواندن درسنامه و زدن تست ها از ساده به سخت می پرداختم مهم ترین کار من نوشتن تمام نکات تست ها داخل کتابم بود که باعث شد در ماه های جمع بندی یک دور همه انها را مرور کنم، در اخر شب 20 دقیقه حفظیات را مرور میکردم و 20 دقیقه به حل مسائل سخت می پرداختم.
2.نیما رحیم پور (رتبه 55 کنکور تجربی 99)
من پایه خوبی در درس شیمی داشتم و اینموضوع به من کمک کرد.ابتدا کتاب درسی را روزنامه وار میخواندم و روز بعد با دقت بیشتری مطالعه می کردم. خواندن درسنامه می تواند به یادگیری بهتر کمک کند.من در درس شیمی تعداد زیادی تست کار می کردم و به نظرم برای رسیدن به تسلط و سرعت عمل نیاز است.
3.نیکو احمدی (رتبه 12 کنکور تجربی 99)
شیمی جز دروس مورد علاقه من بودم و اين درس نقطه قوتم به شمار ميرفت. از خواندن آن لذت میبردم روش مطالعه ام اينگونه بود که حفظیات و حلیات شیمی را به صورت جدا مطالعه میکردم حفظیات را به صورت منظم مرور میکردم و برای حلیات سعی میکردم تست های متنوعی کار کنم که باعث یادگیری عمیق تر و تسلطم به مسائل میشد.
4.امیرحسین زیوری (رتبه 34 کنکور تجربی 99)
در درس شیمی ابتدا بر متن کتاب تسلط نداشتم، ساعت مطالعه بیشتری به این درس اختصاص دادم و متن کتاب را بیشتر و دقیق تر خواندم و تست های مسئله زمان دار بیشتری زدم و در اخر ازمون های شبیه ساز زیادی از شیمی حل کردم.
5.نگین مظلومی (رتبه 7 کنکور تجربی 99)
در شیمی یکبار همان بار اول هایلایت می کردم چون کافی بود و کلا برای همه درس ها سعی می کردم همان روز تست بزنم . از طریق تست می دانستم که بلد هستم یا خیر.
تست ها را که پاسخ می دادم از روی پاسخنامه همان لحظه بررسی می کردم که درست پاسخ داده ام یا خیر ، سپس از یک مجموعه 20 الی 30 سوالی تست می زدم و برای تحلیل و بررسی سوالاتی که اشتباه پاسخ داده بودم یا نزده گذاشته بودم مجدداً به کتاب درسی رجوع می کردم .
6.سعید اسکندری (رتبه 3 کنکور تجربی 99)
در این درس به شعار (سخت بگیرید!) پایبند بودم، همه نوع تیپ تستی را حل می کردم. به سوالات دشوار و چند مرحله ای و وقت گیر این درس عشق می ورزیدم و از مسئله های ایده دار این درس گریزان نبودم و منابع زیادی برای این درس داشتم.
در این درس ابتدا درسنامه کتاب های کمک آموزشی خود را ریزبینانه مطالعه می کردم، سپس به سراغ متن کتاب درسی می رفتم و نکاتی را که از درسنامه ها فراگرفته بودم در حاشیه کتاب درسی خود می نوشتم. سپس مرحله تست زنی را آغاز می کردم و با حل تست های دشوار منابع گوناگون، نقطه ی قوت بودن درس شیمی را همواره حفظ کردم.
نکات طلایی مطالعه شیمی کنکور برای 100 زدن
نکته 1:در درس شیمی ما به طور کلی با دو نوع سوال (حفظی، مفهومی) و محساباتی سر و کار داریم که هر کدوم شامل انواع و زیربخش های متفاوتی میشن.
در بخش (حفظی، مفهومی) کنکورهای اخیر تغییرات به سمتی بوده که دیگه با حفظ کردن چند نکته به خصوص و خوندن درسنامهی کتابهای تست نمی شه به همه سوالات جواب داد و باید حتما به کتاب درسی مراجعه کرد .
نکته 2:
همیشه به یاد داشته باشین که کتاب درسی مهمترین منبع شماست؛ بارها دیده شده که طراحان کنکور عینا به متن کتاب و تمرینهای اون مراجعه کردن پس مطالعهی کتاب درسی رو برای پاسخ دادن به این نوع سوالات در اولویت قرار بدین.
نکته 3:
شما نباید هیچ فصلی رو در درس شیمی حذف کنید!! سوالات مفهومی شیمی کنکور در سالهای اخیر به سمت ترکیب مطالب در فصول مختلف حرکت کردن، پس هوشیار باشین! مثل یک کارآگاه به دنبال ردپا بگردین اگه مطلبی ارتباطی بین دو یا چند فصل شیمی به چشمتون خورد بدونین که اون مطلب می تونه یکی از کاندیدهای اصلی طرح سوال باشه!
-