سوال سیملوله
-
Arefe Heydari خواهش میکنم🌸 التماس دعا🌹
اونی که تو برگه خودتون هم نوشتید فهمیدید؟@sara-haghighatrad
محتاجیم به دعا🌺🌹
نه متاسفانه اونو متوجه نشدم. -
@sara-haghighatrad
محتاجیم به دعا🌺🌹
نه متاسفانه اونو متوجه نشدم.Arefe Heydari
به نظرم اونو یه تاپیک جدا بزنین بهتره🌹 -
Arefe Heydari
به نظرم اونو یه تاپیک جدا بزنین بهتره🌹@sara-haghighatrad حالا از خود دبیر فیزیکی که حل کردن برام میپرسم اگه به نتیجه نرسیدم دوباره یه تاپیک جدا میزنم🙏💐🌷
-
@sara-haghighatrad حالا از خود دبیر فیزیکی که حل کردن برام میپرسم اگه به نتیجه نرسیدم دوباره یه تاپیک جدا میزنم🙏💐🌷
Arefe Heydari
باش اگه فهمیدین ممنون میشم به منم بگید
موفق باشید🌸 -
Arefe Heydari
باش اگه فهمیدین ممنون میشم به منم بگید
موفق باشید🌸@sara-haghighatrad
چشم حتما👌🌻 -
@sara-haghighatrad
چشم حتما👌🌻Arefe Heydari
ممنونم🌸 -
Arefe Heydari
ممنونم🌸@sara-haghighatrad سلام سارا جان وقتت بخیر باشه...سواله رو پرسیدم و نتیجه این شد که کلا این nبا اون n اصلا یکی نیست وکلی فرق داره...اون nکه دبیر فیزیک نوشتن یه پارامتر ساده هست مثل x یا zو...و گفتن منظورشون این بوده که تعداد حلقه از تقسیم طول سیم به محیط حلقه بدست میاد که خود طول سیم دوباره باز میشه واز جرم وچگالی واینا بدست میاد وایشون دیگه بازش نکردن وبجاش nگذاشتن...الان تو عکس مشخص کردم منظور از nچی بوده

-
@sara-haghighatrad سلام سارا جان وقتت بخیر باشه...سواله رو پرسیدم و نتیجه این شد که کلا این nبا اون n اصلا یکی نیست وکلی فرق داره...اون nکه دبیر فیزیک نوشتن یه پارامتر ساده هست مثل x یا zو...و گفتن منظورشون این بوده که تعداد حلقه از تقسیم طول سیم به محیط حلقه بدست میاد که خود طول سیم دوباره باز میشه واز جرم وچگالی واینا بدست میاد وایشون دیگه بازش نکردن وبجاش nگذاشتن...الان تو عکس مشخص کردم منظور از nچی بوده

Arefe Heydari
خیلی ممنونم 🌸لطف کردی🌸 -
Arefe Heydari
خیلی ممنونم 🌸لطف کردی🌸@sara-haghighatrad خواهش میکنم✌🌺🌹