هورمون رشد
-
-
@m-sina سلام اینجوری که من تو تستها دیدم باید برای کل سلولها زنده در نظر بگیریم
-
@m-sina سلام اینجوری که من تو تستها دیدم باید برای کل سلولها زنده در نظر بگیریم
zoohre hocini اها ممنون
-
@m-sina
سوالتون رو کامل متوجه نشدم اما غده تیروئید و پارا تیروئید برای هورمون رشد گیرنده ندارن
تا جایی که شیدم هورمون رشد فقط روی سلول های استخوانی گیرنده داره -
سلام دوست
بر اساس اینجای کتاب که میشه فهمید که فقط بر روی استخوان گیرنده داره
منم توی یه تستی به حرف شما برخورد کردم ولی قبولش نکردم

-
سلام دوست
بر اساس اینجای کتاب که میشه فهمید که فقط بر روی استخوان گیرنده داره
منم توی یه تستی به حرف شما برخورد کردم ولی قبولش نکردم

احمد قادری سلام اینجا صرفا مثال زده، از کلمه فقط هم استفاده نگرفته صرفا فرآیند رشد رو در استخوان دراز مثال زده، هورمون رشد در کل سلولهای زنده گیرنده داره
-
احمد قادری سلام اینجا صرفا مثال زده، از کلمه فقط هم استفاده نگرفته صرفا فرآیند رشد رو در استخوان دراز مثال زده، هورمون رشد در کل سلولهای زنده گیرنده داره
zoohre hocini گفته با رشد طولی استخوان دراز اندازه قد رو افزایش میده...
ینی اثر هورمون رشد در افزایش قد بررسی شده صرفا ولی خوب رشد همه جا هست دیگ قدمون ک بلند نمیشه فقط -
zoohre hocini
باید یه نشانه ای برای فهمیدن این که مثال زده بذاره دیگه توی متن هیچ نشونه ای از اینکه جای دیگه هم گیرنده باشه من پیدا نکردم
دوم اینکه خب شما از توی کتاب می تونی مثالش رو بیاری -
zoohre hocini گفته با رشد طولی استخوان دراز اندازه قد رو افزایش میده...
ینی اثر هورمون رشد در افزایش قد بررسی شده صرفا ولی خوب رشد همه جا هست دیگ قدمون ک بلند نمیشه فقطzoohre hocini
مثلا می تونیم بگیم کلسی تونین مانع جذب کلسیم از روده میشه چون کارش اینه که باعث افزایش کلسیم خون نشه و اون که مانع برداشت کلسیم میشه فقط یه مثاله -
zoohre hocini
باید یه نشانه ای برای فهمیدن این که مثال زده بذاره دیگه توی متن هیچ نشونه ای از اینکه جای دیگه هم گیرنده باشه من پیدا نکردم
دوم اینکه خب شما از توی کتاب می تونی مثالش رو بیاریاحمد قادری ببینید، علمیش اینه، در کتاب هم دلیلی وجود نداره که بگه اینو رد کرده(صرفا بهش اشاره نکرده) پس طراح در نظر میگرتش
ولی خوب با خودتون بپذیرید یا ن!
من صرفا چیزی ک میدونستم و از کسی که آگاه هست قبلا پرسیدم میگم -
zoohre hocini
مثلا می تونیم بگیم کلسی تونین مانع جذب کلسیم از روده میشه چون کارش اینه که باعث افزایش کلسیم خون نشه و اون که مانع برداشت کلسیم میشه فقط یه مثالهاحمد قادری متوجه نشدم از این مثال چه منظوری داشتید؟
-
احمد قادری ببینید، علمیش اینه، در کتاب هم دلیلی وجود نداره که بگه اینو رد کرده(صرفا بهش اشاره نکرده) پس طراح در نظر میگرتش
من صرفا چیزی ک میدونستم و از کسی که آگاه هست قبلا پرسیدم میگمzoohre hocini در هورمون رشد گفته است:
احمد قادری ببینید، علمیش اینه، در کتاب هم دلیلی وجود نداره که بگه اینو رد کرده(صرفا بهش اشاره نکرده) پس طراح در نظر میگرتش
من صرفا چیزی ک میدونستم و از کسی که آگاه هست قبلا پرسیدم میگمبه نظرم پاتون رو برای کنکور فرا تر از کتاب نذارید چون طراح کتاب درسی جلوشه موقع طرح سوال
نمیره توی گوگل در مورد اندام هدف هورمونا یا هر چیز دیگه سرچ نمیکنه که سوال در بیاره -
همیار
ممنون میشم کمک کنید:)) -
zoohre hocini در هورمون رشد گفته است:
من صرفا چیزی ک میدونستم و از کسی که آگاه هست قبلا پرسیدم میگمبه نظرم پاتون رو برای کنکور فرا تر از کتاب نذارید چون طراح کتاب درسی جلوشه موقع طرح سوال
نمیره توی گوگل در مورد اندام هدف هورمونا یا هر چیز دیگه سرچ نمیکنه که سوال در بیارهsallar savadkoohi
گایز چرا اینجوری عاخه؟ من میگم کتاب استدلال علمی رو رد نکرده، شما برو اصلا تدریس آقای موقاری رو ببین اصلا... چن تا کتاب تست ک نمیاد چرت بگه ک🙁 -
من صرفا چیزی ک میدونستم و از کسی که آگاه هست قبلا پرسیدم میگمzoohre hocini
تشکر بابت توضیحتون
منم الان نمی پذیرم😊😊
چون بعضی جا های کتاب از منظر علمی مشکل داره ولی مرجع ما برای کنکور کتابه نه مراجع علمی -
zoohre hocini
تشکر بابت توضیحتون
منم الان نمی پذیرم😊😊
چون بعضی جا های کتاب از منظر علمی مشکل داره ولی مرجع ما برای کنکور کتابه نه مراجع علمیاحمد قادری قابلی نداشت😂😂🖐💛
-
Bio بیگ تامز آپ
-
sallar savadkoohi
گایز چرا اینجوری عاخه؟ من میگم کتاب استدلال علمی رو رد نکرده، شما برو اصلا تدریس آقای موقاری رو ببین اصلا... چن تا کتاب تست ک نمیاد چرت بگه ک🙁zoohre hocini
من نمیگم حرف شما غلطه
ممکنه بریم دانشگاه همین حرف شما توی کتابامون باشه
میگم متن کتاب درسی بهش اشاره ای نکرده برای همین ذهنمون رو درگیرش نکنیم
من فیلما و جزوه راه ابریشم استاد موقاری رو دیدم و خوندم برای این فصل ولی این چیزی که میگین نبود:thinking_face: :thinking_face: