Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
فوریییییییییییی
-
بچه ها اینو حل کنین
سروش قادری
Mohammad Afrashteh
یازده تجربی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
میشه یکی جواب بده
گیررررمممممممم -
Leila Rostamy
با فورمول زیر حل میشه دیگه این سوال:
F = q v B Sin xکه در اون بار همون q مال الکترون است که مقدارش رو میدونیم 1/6 ضربدر 10 به توان منفی 19
-
سوال بعدی چون میدان الکتریکی که میدونیم از بار مثبت به منفی درنظر میگیرن پس این ذره هم که بار منفی داره نیرویی برخلاف میدان بهش وارد میشه یعنی در جهت چپ که باید نیروی در خلاف اون بهش وارد بشه تا از مسیر منحرف نشه یعنی نیرو باید در جهت میدان الکتریکی بهش وارد بشه. حالا جهت حرکت ذره، بارش و نیرویی که باید بهش وارد بشه رو میدونیم دیگه پیدا کردن جهت میدان مغناطیسی با قانون دست راست راحته.
انگشت شست راست به طرف راست، چهار انگشت به طرف درون کاغذ که میدان مغناطیسی رو به طرف بالا نشون میده اما چون ذره بارش منفیه باید برعکسش کرد که میشه جهت میدان مغناطیسی به طرف پایین.
الان با فورمول سوال قبلی میشه اندازه میدان مغناطیسی رو محاسبه کرد. (میدان مغناطیسی هم که عمود بر مسیر حرکت ذره شد یعنی سینوس اون میشه یک) -
در مورد سوال دوم فکر کردم اون 3000 نیرو هست اما اندازه میدان الکتریکی هست که برای پیدا کردن نیرو میتونیم از فرمول E = F / q استفاده کنیم بعد توی همون فرمول سوال اول استفاده کنیم.
-
بازم در مورد سوال دوم اینم بگم که مشخص نکرده در شرایط خلا وارد شده ذره یا نه که اگه خلا نباشه کار سختر میشه چون نیروی وزن هم مطرح میشه که نیروی مغناطیسی باید با دو نیرو مقابله کنه یکی نیروی میدان الکتریکی که به سمت چپه و دیگری نیروی وزن که به طرف پایینه. البته باز مشخص نیست که عمود به صفحه همون به طرف پایینه یعنی همون به طرف زمینه یا چیز دیگه که به احتمال قوی همون به طرف زمینه و بالا میشه همون شمال و پایین صفحه میشه جنوب. که اونوقت با توجه به نیروی میدان الکتریکی که به سمت چپ یا غرب بهش وارد میشه با نیروی وزن اون ذره برایندشون میشه نیرویی در سمت جنوب غربی که نیروی میدان مغناطیسی باید با اون مقابله کنه تا ذره با همون سرعت به مسیرش ادامه بده با فرض ثابت بودن سرعت حرکت یعنی شتابدار نباشه حرکت به خاطر نیروی وزن و شتاب گرانشی زمین. که میشه نیرو در جهت شمال شرقی. که اینجا هم مشخص نکرده که با همون سرعت باید به مسیرش ادامه بده یا نه. اگه همون سرعت مدنظر نباشه و افزایش سرعت مجاز باشه نیروی میدان مغناطیسی میتونه در جهت شرق باشه که اگه اینطور نباشه باید در همون جهت شمال شرقی باشه. خیلی به نظرم سوال گنگ و نامفهومیه. البته به نظر من.
-
سوال آخر هم مطمئنا نیرو باید در جهت مخالف نیروی وزن عمل کنه. البته باید مشخص بشه که شتاب گرانش رو چند درنظر بگیریم 10 یا 9/8 و اینکه باید تصریح کنه که مقاومت هوا وجود ندارد.