هندسه
-
سلام دوستان خط دوم پاسخنامه که جمع بسته رو متوجه نمیشم میشه توضیح بدید ممنونم

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم -
داخل مثلث های هم ارتفاع نسبت مساحت هاشون میشه نسبت قاعده هایی که ارتفاع بر اونها وارد شده
-
داخل مثلث های هم ارتفاع نسبت مساحت هاشون میشه نسبت قاعده هایی که ارتفاع بر اونها وارد شده

منظور من این قسمته -
سلام دوستان خط دوم پاسخنامه که جمع بسته رو متوجه نمیشم میشه توضیح بدید ممنونم

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظمArefe Heydari دوستِ عزیز برای فهمیدن این مسائل بهت پیشنهاد میدم از جزوه ی این تاپیک بهره ببری...
https://forum.alaatv.com/topic/31181/ریزودرشت-هندسه-1
پ.ن:توی جزوه ای ک نوشتم کامل این ذورنقه و مساحت هارو توضیح داده و کارت توحل مسائل خیلی راحتتر میشه
تبلیغ تاپیکِ خودمو کردم:face_with_tears_of_joy: ولی انصافن جزوه ی کامل و بدردبخوریه:crossed_fingers_medium_skin_tone: -
Arefe Heydari دوستِ عزیز برای فهمیدن این مسائل بهت پیشنهاد میدم از جزوه ی این تاپیک بهره ببری...
https://forum.alaatv.com/topic/31181/ریزودرشت-هندسه-1
پ.ن:توی جزوه ای ک نوشتم کامل این ذورنقه و مساحت هارو توضیح داده و کارت توحل مسائل خیلی راحتتر میشه
تبلیغ تاپیکِ خودمو کردم:face_with_tears_of_joy: ولی انصافن جزوه ی کامل و بدردبخوریه:crossed_fingers_medium_skin_tone:zeinab dehghani ممنونم ولی فکر میکنم بیشتر برای بچه های ریاضیه(اخه 46صفحه :astonished_face: :clapping_hands_light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: )
-
SJY بله دقیقا اون فرمولی که توی خط دوم استفاده کرده وجمع بسته رو نمیفهمم از کجا اورده وچجوری بهش رسیده:person_shrugging_medium-light_skin_tone: :person_facepalming:
-
zeinab dehghani ممنونم ولی فکر میکنم بیشتر برای بچه های ریاضیه(اخه 46صفحه :astonished_face: :clapping_hands_light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: )
Arefe Heydari اره درکل برای ریاضیاست..ولی میتونی اون قسمتایی ک شماهاهم دارین رواستفاده کنی...
مثل تالس و همین مسائل ذوزنقه ک من خبردارم ک تجربی ها هم دارن
درکل تومسائل ریاضیات هرجاگیرکردی برو سراغ ریاضیا..چون سریعتر به جواب میرسی....
فیزیک هم همینطور(=