افکار مزاحم
-
SJY مرسی
-
ANA Kamali
من با اون آدم قطع رابطه کردم انا 💙🍭
میدونی بعد سه چاهار ماه رابطه برگشت بمن گفت ب یکی دیگه فکر میکردم کل این مدت رو و ب تو علاقه ای ندارم ...
در حالی که عکس بک گراند گوشیشو صفحه چتش من بودم... میگف علاقه ام بهت کم نمیشه ...
و این که تمام خاطراتی که با هم ساختیم...
همش میاد سراغم ...
اولش که خیلی ناراحت بودم
ولی من کلن نمیخواستم باهاش برم زیر ی سقف
چون اختلاف سنی مون خیلی زیاد بود...
منطقیه نبودش از بودنش باید کم کم خودمو ب این شرایط عادت بدم۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشه -
۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهامید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم
-
۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهANA Kamali مرسی انای خوبم حالا بیا فالو کن
-
امید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم
ANA Kamali باشه میام میگم بهت
-
هر باری که میخوام درس بخونم
یه موجی از افکار و خاطرات و رو با ها ب سمتم میاد ...
نمیتونم اون جور که باید رو درسم تمرکز کنم و
پایداریم روی برنامه ریزی درسی کمه
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشم💙🍭😘😘😘😘😘😘😘🙈
Leila Rostamy هر موقع فکرتون منحرف به چیزی شد
توی کاغذ بنویسین بعدا فکر میکنم، یه ساعتیم تعیین کنین که مثلا 7وربع تا 7و 20 دیقه بهش فکر میکنم و پایینشم امضا کنین
و تو این ساعتم بهش فکر کنین -
Leila Rostamy هر موقع فکرتون منحرف به چیزی شد
توی کاغذ بنویسین بعدا فکر میکنم، یه ساعتیم تعیین کنین که مثلا 7وربع تا 7و 20 دیقه بهش فکر میکنم و پایینشم امضا کنین
و تو این ساعتم بهش فکر کنینamirh_hmyf ممنون
-
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهANA Kamali
👍🏻🙂 -
Nazanin Mirzaei اره اینم روش خوبیه
یگانه زروندی
💚💙💜❤ -
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهANA Kamali انا فکرشو ریختم دور میخوام جدی درس بخونم وقوی باشم
-
amirh_hmyf
سارا M 0
Mohammad Afrashteh
nazanin mirzaei
ممنون -
ANA Kamali انا فکرشو ریختم دور میخوام جدی درس بخونم وقوی باشم
Leila Rostamy آفرین حتما میتونی جوری میشه که حتی اسمشم برات غریب میشه
-
Leila Rostamy آفرین حتما میتونی جوری میشه که حتی اسمشم برات غریب میشه
ANA Kamali اره میشه🤪🤦🏼♀️غلط کرده بخواد آینده خوبی که میتونم بسازمو ازم بگیره
-