●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 دقیق باید چکار کنیم؟
-
mohammad kebryia ممنونم لطف دارید😊
من به ریاضی اصلا آلرژی دارم😂@sania-andiravan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نگین تو رو خدا ریاضی شیرین ترین درسه بجاش زیست:confounded_face:
-
Amir 6 من داداش نمردم که تستای جون دار میارم فقط چون من تازه بهش علاقه مند شدم زیاد مسلط نیستم! واسه همین با هم دیگه حل میکنیمش
mohammad kebryia
هممون تو همین حدیم😁
ببینین یه نفر مسلط اگه نیست همه با هم برگزار کنیم مسائل شیمی رو هرکی چندتا تست میاره
یه هفته برگزار میکنیم مفید بود ادامه میدیم نبود کنسل میشه -
Amir 6 من داداش نمردم که تستای جون دار میارم فقط چون من تازه بهش علاقه مند شدم زیاد مسلط نیستم! واسه همین با هم دیگه حل میکنیمش
mohammad kebryia خب پس این موضوع حل شد😄
-
Amir 6 دقیق باید چکار کنیم؟
atena abolhasani
چی رو؟ -
mohammad kebryia
هممون تو همین حدیم😁
ببینین یه نفر مسلط اگه نیست همه با هم برگزار کنیم مسائل شیمی رو هرکی چندتا تست میاره
یه هفته برگزار میکنیم مفید بود ادامه میدیم نبود کنسل میشهAmir 6 موافقم ایشالا هم مفید میشه هم ادامه میدیم! فکر بد ممنوع:face_with_tears_of_joy:
-
mohammad kebryia خب پس این موضوع حل شد😄
atena abolhasani :folded_hands_light_skin_tone: :grinning_face_with_sweat:
-
atena abolhasani
چی رو؟Amir 6 اینکه میگین یکی به عهده بگیره مسائل شیمی رو
مگه قرار نیست مثل تحلیل شکل هممون مشارکت داشته باشیم؟ -
mohammad kebryia
هممون تو همین حدیم😁
یه هفته برگزار میکنیم مفید بود ادامه میدیم نبود کنسل میشهAmir 6 atena abolhasani بعدش درست کردن!
-
یکی باید باشه که خودش وقتی یکی بلد نبود و سوال کرد مو به مو بهش توضیح بده تا مفید باشه دیگه😅
Amir 6 همه مون کمک میکنیم بهم اگه یکیمون هم نگرفت (که غالبن منم!:grinning_face_with_sweat: ) خب توضیح میدیم بفهمه!
-
یکی باید باشه که خودش وقتی یکی بلد نبود و سوال کرد مو به مو بهش توضیح بده تا مفید باشه دیگه😅
Amir 6 خب پس شد شیمی ساعت ۲۲:۳۰
زیست ساعت چند شد؟ -
Amir 6 خب پس شد شیمی ساعت ۲۲:۳۰
زیست ساعت چند شد؟atena abolhasani 11 یا 11.5 خوبه؟؟
-
Amir 6 همه مون کمک میکنیم بهم اگه یکیمون هم نگرفت (که غالبن منم!:grinning_face_with_sweat: ) خب توضیح میدیم بفهمه!
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخوره -
Amir 6 من بعد 10 مشکلی ندارم
-
atena abolhasani 11 یا 11.5 خوبه؟؟
mohammad kebryia اگه همه اوکی باشن منم اوکیم
-
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخورهAmir 6 یاشا دا تمام! چوخ گوزل(خیلی هم خوب)
ببخشید من ترکم زبونم تو تایپ کردن هم قاطی میشه!:grinning_face_with_sweat: