●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
atena abolhasani 11 یا 11.5 خوبه؟؟
mohammad kebryia اگه همه اوکی باشن منم اوکیم
-
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخورهAmir 6 یاشا دا تمام! چوخ گوزل(خیلی هم خوب)
ببخشید من ترکم زبونم تو تایپ کردن هم قاطی میشه!:grinning_face_with_sweat: -
خوبه فک کنم همه مون بعد ده اوکی ایم...
از ده تا دوازده حله؟؟! -
mohammad kebryia
باشه منم مسائل میخونم حالم از کل شیمی به هم میخوره -
@sania-andiravan میدونین که بعد زیست شیمی مهمترین درسمونه؟!
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا -
@sania-andiravan میدونین که بعد زیست شیمی مهمترین درسمونه؟!
-
mohammad kebryia بله واس رشته دانشگاهیم هم نیازه ولی خب من با شیمی دوست بودم یه چند ماهه قهریم می خواستم دوست شم که دیگه مریض شدم فعلا وقت نکردم😬😬
حالا دیگه از فردا شب ببینم چی میشه وضعیتم باهاش -
خب ساعت22تا22:45تحلیل شکل زیست
ساعت23تا23:45تحلیل مسائل شیمی
چهارشنبه00/2/1
تحلیل شکل1_گفتار1_فصل6زیست شناسی
مسائل شیمی یازدهم_فصل دوAmir 6 پس فعلا شب همگی بخیر
تا فردا شب ساعت ۲۲🖐🏻⚘🌱 -
mohammad kebryia بله واس رشته دانشگاهیم هم نیازه ولی خب من با شیمی دوست بودم یه چند ماهه قهریم می خواستم دوست شم که دیگه مریض شدم فعلا وقت نکردم😬😬
حالا دیگه از فردا شب ببینم چی میشه وضعیتم باهاش@sania-andiravan چه جالب؟! من هم تازه باهاش رفیق شدم ولی با ریاضی از بچگیام رفیق بودم!!
-
Amir 6 پس فعلا شب همگی بخیر
تا فردا شب ساعت ۲۲🖐🏻⚘🌱atena abolhasani شب شیک!
-
Amir 6 پس فعلا شب همگی بخیر
تا فردا شب ساعت ۲۲🖐🏻⚘🌱atena abolhasani
شب خوش خدانگهدارتون -
@sania-andiravan کرونا گرفتین؟!
تجربه خیلی بدیه! -
@sania-andiravan خیلی مواظب خودت باش ایشالا زود خوب میشی اصلا هم نگران نشیا تو قوی هستی💪🏻❤
-
@sania-andiravan خیلی مواظب خودت باش ایشالا زود خوب میشی اصلا هم نگران نشیا تو قوی هستی💪🏻❤
-
atena abolhasani مرررسی عزیزم تو هم مراقب خودت باش😍اره دیگه اخراشه یکمی دیگه طاقت بیارم
@sania-andiravan شبت بخیر❤❤