HCG تروفوبلاست کوریون
-
سلام
خسته نباشید
این جمله مطمئنا درسته؟
یعنی تروفوبلاست علاوه بر نقش آنزیمی،نقش ترشحی هورمون هم داره؟

تجربیا یازدهم همیار دریا دریایی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
خسته نباشید
این جمله مطمئنا درسته؟

تجربیا یازدهم همیار دریا دریایی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری سلام تروفوبولاست در نهایت پرده های برون شامه و درون شامه رو میسازه که برون شامش هورمون HCG رو ترشح میکنه
-
بنظرم اگه بگه غیر مستقیم یتونه درست باشه! چون بعد اینکه متماز میشه ترشج میکنه نه قبلش واسه همین غیرمستقیم بگه میشه درست گرفتش
-
سلام
خسته نباشید
این جمله مطمئنا درسته؟

تجربیا یازدهم همیار دریا دریایی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmehranmirzaei استاد اگه وقتتون خالیه ممنون میشم یه نگاهی بندازید🙏🌻
-
فک کنم یه بار اینو اقای میرزایی داده بودن و بعد درست گرفتنش وقتی گفتم چرا
گفتن که HCG توسط ترفوبلاست ترشح میشه و کتاب ما اشتباه نوشته که کوریون اونو میسازهحالا پنجشنبه ازشون بپرس الان رفتن دیگه
-
فک کنم یه بار اینو اقای میرزایی داده بودن و بعد درست گرفتنش وقتی گفتم چرا
گفتن که HCG توسط ترفوبلاست ترشح میشه و کتاب ما اشتباه نوشته که کوریون اونو میسازهحالا پنجشنبه ازشون بپرس الان رفتن دیگه
دریا دریایی شانس مارو😅😐
یعنی الان معیار ما کتاب باشه یا این جمله پاسخنامه؟ -
دریا دریایی شانس مارو😅😐
یعنی الان معیار ما کتاب باشه یا این جمله پاسخنامه؟سروش قادری در HCG تروفوبلاست کوریون گفته است:
دریا دریایی شانس مارو😅😐
یعنی الان معیار ما کتاب باشه یا این جمله پاسخنامه؟به قول آقای اسدی کتاب بگه ماست سیاهه باید بگی چشم !
-
سروش قادری در HCG تروفوبلاست کوریون گفته است:
دریا دریایی شانس مارو😅😐
یعنی الان معیار ما کتاب باشه یا این جمله پاسخنامه؟به قول آقای اسدی کتاب بگه ماست سیاهه باید بگی چشم !
دریا دریایی در HCG تروفوبلاست کوریون گفته است:
سروش قادری در HCG تروفوبلاست کوریون گفته است:
دریا دریایی شانس مارو😅😐
ممنون🙏
mohammad kebryia -
https://forum.alaatv.com/post/1384179
این تاپیکه رو بخونید 🌷🌷🌷 -
https://forum.alaatv.com/post/1384179
این تاپیکه رو بخونید 🌷🌷🌷دریا دریایی مرسی
-
دریا دریایی مرسی
-
سلام
خسته نباشید
این جمله مطمئنا درسته؟

تجربیا یازدهم همیار دریا دریایی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری آره چون تروفوبلاست برای تخریب دیواره رحم که آنزیم ترشح میکنه و در نهایت هم کوریونو میسازه که اون هورمون HCG رو ترشح میکنه
-
سلام
خسته نباشید
این جمله مطمئنا درسته؟

تجربیا یازدهم همیار دریا دریایی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری البته همیشه که درست نیس بعد از تشکیل جفت هم مگه هورمون ترشح میکنه