مشکلل جایگشت دهم
-
سلام دوستان
لطفا این سوال بررسی میکنید چون من جواب که بدست آوردم خیلی بیشتره جواب هم گزینه یک هست

پاسخ نامه گفته که فقط از آ به بی به سی و از همون طرف هم برگرده یا از سی بره از همون سی هم برگرده
وای مگه نمیشه از آ بری بی بعد بری سی و مستقیم به آ برگردی از راه آ به سی -
سلام دوستان
لطفا این سوال بررسی میکنید چون من جواب که بدست آوردم خیلی بیشتره جواب هم گزینه یک هست

پاسخ نامه گفته که فقط از آ به بی به سی و از همون طرف هم برگرده یا از سی بره از همون سی هم برگرده
وای مگه نمیشه از آ بری بی بعد بری سی و مستقیم به آ برگردی از راه آ به سی -
سلام دوستان

وای مگه نمیشه از آ بری بی بعد بری سی و مستقیم به آ برگردی از راه آ به سیاحمد قادری
سلام گزینه ۱ میشه؟ -
احمد قادری
سلام گزینه ۱ میشه؟@sara-haghighatrad
بله خودش گزینه یک گرفته ولی چیزی که من در میارم خیلی بیشتره -
@sara-haghighatrad
بله خودش گزینه یک گرفته ولی چیزی که من در میارم خیلی بیشترهببینید من اینجوری رفتم
-
ببینید من اینجوری رفتم
@sara-haghighatrad
دقیقا خودش هم همین راه رو رفته ولی خب نمیشه از a بری b از b به c و از c مستقیما برگردی بهa اینجوری هم راه تکراری نرفتی من این حالت ها رو هم در نظر می گیرم -
@sara-haghighatrad
دقیقا خودش هم همین راه رو رفته ولی خب نمیشه از a بری b از b به c و از c مستقیما برگردی بهa اینجوری هم راه تکراری نرفتی من این حالت ها رو هم در نظر می گیرماحمد قادری
اها نمیدونم🤔 -
سلام دوستان

وای مگه نمیشه از آ بری بی بعد بری سی و مستقیم به آ برگردی از راه آ به سیاحمد قادری
نگا برای این ک گیج نشی دو قسمت کن مسعله رو
ببین یا مثل ادم ازهمون اول از آ میریم سی یا خودمون رو بیکار میدونیم
میندازیم خودمون رو تو چاله چوله بی بندازیم
تو هر دو حالت رفت ها و برگشت هارو حساب حساب میکنیم باهم جمع میکنیم
حالت اول یه چهار راه داریم یه سه راه میش 34=12 و راه برگشت چون نباس تکراری باشی میش یه سه راه یه دوراه ک6=23
حالا اینکه بریم و برگردیم میش 6*12=72
حالا میریبم ازآ به سی هم ک کلا 2 حالت سرمجموع 74 حالت
تا این جا میش گزینه 1
اما
اون مسیر هایی ک شما گفتین هم هستن ک اونام میشن 48 تا
A-----B-----C----A & A-----C-----B-----A
سرمجموع 122 حالت میش درستش اینه بنظرم -
سلام دوستان

مال چه کتابیه تستش؟ -
احمد قادری
مال چه کتابیه تستش؟alireza hoseyni
سلام
ای کیو جامع -
احمد قادری
حالت اول یه چهار راه داریم یه سه راه میش 34=12 و راه برگشت چون نباس تکراری باشی میش یه سه راه یه دوراه ک6=23
تا این جا میش گزینه 1
اما
سرمجموع 122 حالت میش درستش اینه بنظرمalireza hoseyni در مشکلل جایگشت دهم گفته است:
احمد قادری
تا این جا میش گزینه 1
اما
سرمجموع 122 حالت میش درستش اینه بنظرمبله دقیقا اخه هیچ منعی نداریم برای اینکه از اون جا نریم
-
سلام دوستان

دوست عزیز..این راه حلش...که خوب توی مسیربرگشت ک میخوایم مسیرتکراری نباشه باید یکی از راه هارو حذف کنیم....
واینکه اگه جواب کاملتون رو گرفتین ممنون میشیم ک تاپیک رو روحالت حل شده بزارین🌻 -
احمد قادری

دوست عزیز..این راه حلش...که خوب توی مسیربرگشت ک میخوایم مسیرتکراری نباشه باید یکی از راه هارو حذف کنیم....
واینکه اگه جواب کاملتون رو گرفتین ممنون میشیم ک تاپیک رو روحالت حل شده بزارین🌻zeinab dehghani
جوابم که هنوز نگرفتم
اخه توی حلی که شما داشتین این راهیکه ازa به b به c ومستقیم از c به a رو درنظر نگرفتید من مشکلم اینجاست آخه این هم می تونه جواب باشه -
zeinab dehghani
جوابم که هنوز نگرفتم
اخه توی حلی که شما داشتین این راهیکه ازa به b به c ومستقیم از c به a رو درنظر نگرفتید من مشکلم اینجاست آخه این هم می تونه جواب باشهاحمد قادری
نگاه کنین ...سوال گفته از آ به سی بریم و برگردیم بدون مسیرتکراری...
که خب حالا از آ به سی دوتا راه داریم...یکی مستقبم از آ به سی یا یکی هم از طریق راه آ به بی به سی...
راه اول ک نوشتم اول تعداد راه های از آ به بی به سی رو حساب میکنیم و بعد راه برگشت از همین مسیرهم حساب میکنیم باتوجه به اینکه میخایم تکراری نباشه هم باید یه مسیر رو حذف کنیم..راه دوم هم که از آ به سی هست توی راه رفت ۲مسبر و برگشت هم یه مسیر حذف میشه و یکی راه میمونه...
حالا جمع این دوتا مسیر میشه ۷۴...
پیشنهادمن برای اینکه بهتر مسایل جایگشت رو متوجه بشین تدریس آقای ثابتی هست..
چون هرچقدرهم مااینجاتایپ کنیم و توضیح بدیم،بازهم مثل دیدن توضیحات نمیشه(=