●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
atena abolhasani آخه هسته خودش غشا داره و چون غشاش 2 لایه اس نمیدونم منافذش فرق داره یا نه
@sania-andiravan اره اره راست میگی
-
@sania-andiravan
آره خوبه اینم باید یه فکر اساسی کنیم
یه برنامه بریزیم ببینیم الان که شروع کردیم تا کی میتونیم تمومش کنیم و با تحلیل چندشکل در روز -
@sania-andiravan اره اره راست میگی
-
Amir 6 بنظرم فعلا مسائل شیمی رو کار نکنیم نکات زیست رو بیشتر کنیم هر شب چند تا شکل بگیم
-
Amir 6 میخواید مثلا 3 تا شکل رو برداریم و بگیم برای یه شب بعد نکات شون رو همه با هم بدیم نگیم شکل اول بعد شکل دوم کلا باهم بدیم
-
Amir 6 بنظرم فعلا مسائل شیمی رو کار نکنیم نکات زیست رو بیشتر کنیم هر شب چند تا شکل بگیم
atena abolhasani
درسته شاید تایم بیشتر داشته باشیم -
Amir 6 منظورم اینه امشب میخواستیم بریم شکل 2 که نشد حالا چیکار کنیم که اینجوری نشه مثلا بگیم فردا شب شکل های 2 و 3 و 4 و وقتی میخوایم بفرستیم نکات شکل ها رو باهم بدیم نه تکی تکی بعد اینکه فرستادیم تحلیل کنیم حتی میتونیم ترکیبی تحلیل کنیم
-
Amir 6 منظورم اینه امشب میخواستیم بریم شکل 2 که نشد حالا چیکار کنیم که اینجوری نشه مثلا بگیم فردا شب شکل های 2 و 3 و 4 و وقتی میخوایم بفرستیم نکات شکل ها رو باهم بدیم نه تکی تکی بعد اینکه فرستادیم تحلیل کنیم حتی میتونیم ترکیبی تحلیل کنیم
-
سانیا من سرچ کردم نوشته بود بین هسته و سیتوپلاسم منافذی وجود دارد که تبادل مواد را ممکن میکند
متاسفانه بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکسشو بران میزاشتم -
سانیا من سرچ کردم نوشته بود بین هسته و سیتوپلاسم منافذی وجود دارد که تبادل مواد را ممکن میکند
متاسفانه بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکسشو بران میزاشتم -
atena abolhasani ممنون عزیزم ولی خب اون منافذ همون کانال های پروتئینی هستن؟
اگر میخوای تو تودلی بهت توضیح بدم چطور بزاری چون اینجا اسپم میشه😊@sania-andiravan من تو تو دلی نمیتونم پیام بدم اعتبارم خیلی نیست😅
-
@sania-andiravan
میدونین باید برنامه ریزی انجام بشه ببینیم با شبی چندتا میتونیم قبل امتحانا همه شکل ها رو تحلیل کنیم
منم تکی این کارها رو نمیتونم کنم چون تایمم واقعا پره درس ها رو عقبم یکی رو میخوام بتونه اگه تایمش خالی بود کمکم کنه
همین برنامه ریزی هم انجام میدم ولی منظورم اینه تکی نمیتونم از پس همه کارا بربیام متاسفانه😞 -
atena abolhasani ممنون عزیزم ولی خب اون منافذ همون کانال های پروتئینی هستن؟
اگر میخوای تو تودلی بهت توضیح بدم چطور بزاری چون اینجا اسپم میشه😊@sania-andiravan درمورد کانال ها نگفته بود چیزی