تنفس یاخته ای ۳
-
@sara-haghighatrad
سلام
گزینه ۱ که غلطه چون استیل که زیاد شه یعنی تنفس هوازی زیاد میشه که با افزایش تنفس هواز یون.h بیشتری تولید میشه که میچسبه به هموگلوبین
گزینه دو هم درسته چون با افزایش تنفس بی هوازی تولید co2 و در نتیجه مصرفش و تولید بی کربنات کم میشه
گزینه سه هم غلطه چون با افزایش تنفس هوازی تولید ATP بیشتر میشه گزینه چخار هم غلطه چون با افزایش تنفس هوازی co2 بیشتری تولید میشه و اسید کربنیک بیشتری هم تولید میشه -
@sara-haghighatrad
سلام
گزینه ۱ که غلطه چون استیل که زیاد شه یعنی تنفس هوازی زیاد میشه که با افزایش تنفس هواز یون.h بیشتری تولید میشه که میچسبه به هموگلوبین
گزینه دو هم درسته چون با افزایش تنفس بی هوازی تولید co2 و در نتیجه مصرفش و تولید بی کربنات کم میشه
گزینه سه هم غلطه چون با افزایش تنفس هوازی تولید ATP بیشتر میشه گزینه چخار هم غلطه چون با افزایش تنفس هوازی co2 بیشتری تولید میشه و اسید کربنیک بیشتری هم تولید میشهاحمد قادری
ممنونم
🌸
یه جا تو کتاب بود که میگه اگ تولید ATp بره بالا چرخه کربس و اینا مهار میشه تا تولید ATPبیاد پایین
من اولش اینجوری تحلیل کردم که خب مثلا وقتی داره میگه افزایش co2 پس تنفس رفته بالا و تولید ATP هم میره بالا پس الان طبق چیزی که گفتم بدن میخواد تولید ATp رو بیاره پایین پس اونایی که تو تنفس تولید میشدن میاد پایین
چرا این تحلیل غلطه؟
-
احمد قادری
ممنونم
🌸
یه جا تو کتاب بود که میگه اگ تولید ATp بره بالا چرخه کربس و اینا مهار میشه تا تولید ATPبیاد پایین
من اولش اینجوری تحلیل کردم که خب مثلا وقتی داره میگه افزایش co2 پس تنفس رفته بالا و تولید ATP هم میره بالا پس الان طبق چیزی که گفتم بدن میخواد تولید ATp رو بیاره پایین پس اونایی که تو تنفس تولید میشدن میاد پایین
چرا این تحلیل غلطه؟
@sara-haghighatrad
اینی که شما میگید درسته ولی اولا باید خودتون رو جای طراح بذارید ببینید چی می خواد دوما این که افزایش atp باعث کاهش تولیدش بشه درصورتی هست که مصرف نشه که در اون صورت هم co2 تولیدش افزایش نمیابه ینی شما این دو تارو بیاد تقریبا هم زمان ببینید اگه تولید atp کم شه پس تولید co2 هم کم میشه -
@sara-haghighatrad
اینی که شما میگید درسته ولی اولا باید خودتون رو جای طراح بذارید ببینید چی می خواد دوما این که افزایش atp باعث کاهش تولیدش بشه درصورتی هست که مصرف نشه که در اون صورت هم co2 تولیدش افزایش نمیابه ینی شما این دو تارو بیاد تقریبا هم زمان ببینید اگه تولید atp کم شه پس تولید co2 هم کم میشهاحمد قادری
اها ممنونم -
احمد قادری
اها ممنونم@sara-haghighatrad
خواهش میکنم