شیمی/پیوند کوالانسی/سوال
-
سلام در مورد شیوه محاسبه تعداد پیوند های کووالانسی میشه توضیح بدید ؟ منظورم اینه که چطور تشخیص بدیم پیوند یگانه یا دوگانه یا سه گانه هست؟
-
سلام در مورد شیوه محاسبه تعداد پیوند های کووالانسی میشه توضیح بدید ؟ منظورم اینه که چطور تشخیص بدیم پیوند یگانه یا دوگانه یا سه گانه هست؟
-
autumn girl 0 سلام
میشه سوالتون واضح بپرسین؟؟
مثلا چه جوری؟؟ -
autumn girl 0 سلام
میشه سوالتون واضح بپرسین؟؟
مثلا چه جوری؟؟@kosar-mottaghi
آخه دبیرمون ی نکته برای تشخیص نوع پیوند(یگانه، دوگانه یا سه گانه بودنش) داده:
اگر تعداد اتم ها از پیوند بیشتر باشد ، پیوند یگانه ، اگر برابر باشد دوگانه و اگر کمتر باشد پیوند سه گانه است .
حالا سوال من اینجاست که محاسبه تعداد پیوند آیا فرمول داره ؟و اگه داره فرمولش چطوریه؟ -
@kosar-mottaghi
اگر تعداد اتم ها از پیوند بیشتر باشد ، پیوند یگانه ، اگر برابر باشد دوگانه و اگر کمتر باشد پیوند سه گانه است .
حالا سوال من اینجاست که محاسبه تعداد پیوند آیا فرمول داره ؟و اگه داره فرمولش چطوریه؟autumn girl 0 در شیمی/پیوند کوالانسی/سوال گفته است:
@kosar-mottaghi
حالا سوال من اینجاست که محاسبه تعداد پیوند آیا فرمول داره ؟و اگه داره فرمولش چطوریه؟سلام
%(#ff373a)[تعداد پیوند کووالانسی به طور کلی میشه تعداد الکترون لازم برای هشتایی شدن به اضافه تعداد هیدروژن ها تقسیم بر دو]

این رابطه اکثرا در مواد آلی استفاده میشه
برای مواد معدنی هم به شرط پیروی از قائده هشتایی صادق هست.
و طبیعتا باید فرمول مولکولی ترکیب مورد نظر رو بدونید یا به دست بیارید🙂
مثلا تعداد الکترون لازم برای هشتایی شدن کربن ۴ و اکسیژن ۲ و... است
برای مثال تعداد پیوند کووالانسی در گلوکز میشه

-
@kosar-mottaghi
حالا سوال من اینجاست که محاسبه تعداد پیوند آیا فرمول داره ؟و اگه داره فرمولش چطوریه؟autumn girl 0 در شیمی/پیوند کوالانسی/سوال گفته است:
@kosar-mottaghi
حالا سوال من اینجاست که محاسبه تعداد پیوند آیا فرمول داره ؟و اگه داره فرمولش چطوریه؟%(#180078)[و یه نکته دیگه هم اینکه اگر بتونید ساختار ترکیب مورد نظر رو رسم کنید کارتون راحت تره و این کار هم تمرین زیادی نیاز داره]
-
autumn girl 0 مثل اینکه ابوالفضل ریسی پاسخ دادن مشکلتون رفع شد؟؟
-
autumn girl 0 در شیمی/پیوند کوالانسی/سوال گفته است:
@kosar-mottaghi
حالا سوال من اینجاست که محاسبه تعداد پیوند آیا فرمول داره ؟و اگه داره فرمولش چطوریه؟سلام
%(#ff373a)[تعداد پیوند کووالانسی به طور کلی میشه تعداد الکترون لازم برای هشتایی شدن به اضافه تعداد هیدروژن ها تقسیم بر دو]

این رابطه اکثرا در مواد آلی استفاده میشه
برای مواد معدنی هم به شرط پیروی از قائده هشتایی صادق هست.
و طبیعتا باید فرمول مولکولی ترکیب مورد نظر رو بدونید یا به دست بیارید🙂
مثلا تعداد الکترون لازم برای هشتایی شدن کربن ۴ و اکسیژن ۲ و... است
برای مثال تعداد پیوند کووالانسی در گلوکز میشه

ابوالفضل ریسی
سلام.خیلی ممنون:rose: -
autumn girl 0 مثل اینکه ابوالفضل ریسی پاسخ دادن مشکلتون رفع شد؟؟
@kosar-mottaghi
سلام گرامی ، البته من بعد از اینکه اینجا سوالم رو پرسیدم از ی دبیر دیگه هم پرسیدم و متوجه شدم مطلب رو ، جناب رئیسی هم وقت گذاشتن و توضیح دادن و ممنونم ازشون -
ابوالفضل ریسی
سلام.خیلی ممنون:rose:autumn girl 0 در شیمی/پیوند کوالانسی/سوال گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام.خیلی ممنون:rose:خواهش میکنم🌹
%(#10f000)[موفق باشید]