تحلیل صرفی
-
سلام دوستان
کلمه اوقات مونث هست یا مذکر -
Amin Rm
یعنی اگه جمع مکسر باشه مذکر میشه؟احمد قادری نه همواره اینجوری نیست . شجره مونث است که الاشجار جمع تکسیر هستش . من تو دو پیام قبلی به اشتباه اومدم نوشتم که اگر 《ات 》رو حذف کنیم کنیم اگر معنی نداد جمع تکسیر هستش. این روش برای تشخیص مونث یا مذکر بودن اون کلمه جمعی هستش به ما داده شده..
☸اوقات⬅️《اوقه 》جمع سالم مونث نیست فقط شبیه جمع سالم مونث است. این کلمه در ظاهر شبیه جمع مونث سالم است.
✡ابیات⬅️ مثل مثال بالا.
✡مساکین⬅️ ما در اینجا نشانه جمع که 《ین》 هستش رو حذف میکنیم.که تبدیل میشه به《 مساک》پس میبینم که اینکلمه معنی نمیده . پس این کلمه شبیه جمع سالم هستش اما در اصل جمع تکسیر هست وبرای اینکه مفرد یا مونث رو هم تشخیص بدیم باید از روی مفرد کلمه جلو بریم که مفرد این کلمه 《مسکین 》میشه که مذکر هستش. -
سلام دوستان
کلمه اوقات مونث هست یا مذکراحمد قادری مذکر هستش.
. برای تشخیص جمع های مونثی که 《ات》در آخرشان دارن ابتدا 《ات 》حذف میکنیم. سپس اون کلمه رو میخونیم. اگر معنی داد جمع مونث سالم است و اگر معنی نداد جمع تکسیر هستش .
مثال:
آیات .⬅️اگر 《ات》 حذف میکنیم میرسیم به آیه که مونث هستش پس نتیجه میگیرم که آیات جمع مونث سالم است. -
احمد قادری مذکر هستش.
. برای تشخیص جمع های مونثی که 《ات》در آخرشان دارن ابتدا 《ات 》حذف میکنیم. سپس اون کلمه رو میخونیم. اگر معنی داد جمع مونث سالم است و اگر معنی نداد جمع تکسیر هستش .
مثال:
آیات .⬅️اگر 《ات》 حذف میکنیم میرسیم به آیه که مونث هستش پس نتیجه میگیرم که آیات جمع مونث سالم است.Amin Rm
عه چه جالب بلد نبودم
من برای تشخیص مذکر و مونث به مفردش نگاه می کردم آیا این راه غلطه ؟ -
سلام دوستان
کلمه اوقات مونث هست یا مذکراحمد قادری اگر ما اوقات رو 《ات》رو حذف کنیم میرسیم. به کلمه 《اوق》پس نتیجه میگیریم این جمع جمع تکسیر هستش. چون مفرد کلمه اوقات 《وقت》است که مذکر است.
-
احمد قادری مذکر هستش.
مثال:
آیات .⬅️اگر 《ات》 حذف میکنیم میرسیم به آیه که مونث هستش پس نتیجه میگیرم که آیات جمع مونث سالم است.Amin Rm
یعنی اگه جمع مکسر باشه مذکر میشه؟ -
احمد قادری اگر ما اوقات رو 《ات》رو حذف کنیم میرسیم. به کلمه 《اوق》پس نتیجه میگیریم این جمع جمع تکسیر هستش. چون مفرد کلمه اوقات 《وقت》است که مذکر است.
Amin Rm در تحلیل صرفی گفته است:
احمد قادری اگر ما اوقات رو 《ات》رو حذف کنیم میرسیم. به کلمه 《اوق》پس نتیجه میگیریم این جمع جمع تکسیر هستش. چون مفرد کلمه اوقات 《وقت》است که مذکر است.
وقت مذکره ؟؟؟
مگه هرچی اخرش ة باشه مونث نیست -
سلام دوستان
کلمه اوقات مونث هست یا مذکراحمد قادری جمع مکسره از مذکر پس مذکره
-
احمد قادری جمع مکسره از مذکر پس مذکره
H_R
مگه هر چی اخرش ة باشه مونث نیست -
Amin Rm
یعنی اگه جمع مکسر باشه مذکر میشه؟احمد قادری نه همواره اینجوری نیست . شجره مونث است که الاشجار جمع تکسیر هستش . من تو دو پیام قبلی به اشتباه اومدم نوشتم که اگر 《ات 》رو حذف کنیم کنیم اگر معنی نداد جمع تکسیر هستش. این روش برای تشخیص مونث یا مذکر بودن اون کلمه جمعی هستش به ما داده شده..
☸اوقات⬅️《اوقه 》جمع سالم مونث نیست فقط شبیه جمع سالم مونث است. این کلمه در ظاهر شبیه جمع مونث سالم است.
✡ابیات⬅️ مثل مثال بالا.
✡مساکین⬅️ ما در اینجا نشانه جمع که 《ین》 هستش رو حذف میکنیم.که تبدیل میشه به《 مساک》پس میبینم که اینکلمه معنی نمیده . پس این کلمه شبیه جمع سالم هستش اما در اصل جمع تکسیر هست وبرای اینکه مفرد یا مونث رو هم تشخیص بدیم باید از روی مفرد کلمه جلو بریم که مفرد این کلمه 《مسکین 》میشه که مذکر هستش. -
H_R
مگه هر چی اخرش ة باشه مونث نیستاحمد قادری اون ت جزء سه حرف اصلی کلمه هست و اون ت مد نظر شما نیست
-
Amin Rm در تحلیل صرفی گفته است:
وقت مذکره ؟؟؟
مگه هرچی اخرش ة باشه مونث نیستاحمد قادری بله.
-
زمانی میتونید بگید ت جزء نشانه های مونثه که جزء سه حرف اصلی نباشه
-
احمد قادری نه همواره اینجوری نیست . شجره مونث است که الاشجار جمع تکسیر هستش . من تو دو پیام قبلی به اشتباه اومدم نوشتم که اگر 《ات 》رو حذف کنیم کنیم اگر معنی نداد جمع تکسیر هستش. این روش برای تشخیص مونث یا مذکر بودن اون کلمه جمعی هستش به ما داده شده..
✡ابیات⬅️ مثل مثال بالا.
سلام دوستان
کلمه اوقات مونث هست یا مذکراحمد قادری
بله بله از هر دوی شما بزرگوار تشکر میکنم
لطف کردید وقت گران بهاتون رو در اختیارم گذاشتید 🙏🙏🙏🙏 -
احمد قادری
بله بله از هر دوی شما بزرگوار تشکر میکنم
لطف کردید وقت گران بهاتون رو در اختیارم گذاشتید 🙏🙏🙏🙏احمد قادری خواهش میکنم.