همانند سازی ۲
-
به فرض محال که این اتفاق بخواد بیافته باید با ماشین همانندسازی سلول انجام بشه
نحوه کار ماشین همانند سازی سلولی هم مشخصه که دونه دونه باز میکنه و بعد باز مکمل رو میزاره جلوش
پس بله DNA باز میشه اگه قرار باشه یه روزی این اتفاق بیافتهکلا چرخه زندگی و تقسیم باکتری ها با یوکاریوتا فرق داره
@mitra-ism-rahmani
-
@mitra-ism-rahmani
سلام 🌹 در مورد اولی مطمئن نیستم،
ولی سوال دومتون باکتری چرخه یاخته ای G و S نداره -
@mitra-ism-rahmani
سلام 🌹 در مورد اولی مطمئن نیستم،
ولی سوال دومتون باکتری چرخه یاخته ای G و S نداره -
@mitra-ism-rahmani
سلام
به نظر من برا سوال اول جدا میشن
خودم قبلا خیلی با این کلنجار میرفتم چون توی تستا یکی از کتابا جدا نشده در نظر میگرفت
ولی از استادی پرسیدم گفتن جدا میشن
اما بازم منتظر نظر بقیه باش🌸 -
@mitra-ism-rahmani
سلام
به نظر من برا سوال اول جدا میشن
خودم قبلا خیلی با این کلنجار میرفتم چون توی تستا یکی از کتابا جدا نشده در نظر میگرفت
ولی از استادی پرسیدم گفتن جدا میشن
اما بازم منتظر نظر بقیه باش🌸 -
@sara-haghighatrad آره الان خودم نشر الگو دیدم میگه جدا نمیشن و دست نخورده باقی میمونن
ولی آخه اگه جدا نشن پ چجوری میخواد همانند سازی بشه
خود متن کتابم هیچی نگفته😕
ممنونم ❤@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم🌸
آقای موقاری در این مورد چیزی نگفتن؟ -
@sara-haghighatrad آره الان خودم نشر الگو دیدم میگه جدا نمیشن و دست نخورده باقی میمونن
ولی آخه اگه جدا نشن پ چجوری میخواد همانند سازی بشه
خود متن کتابم هیچی نگفته😕
ممنونم ❤@mitra-ism-rahmani
سلام نه جدا نمیشن!
چون اون یه فرضیه ی تئوریه!
شما الان پیشفرضتون از همانند سازی بر اساسه نیمه حفاظتیه!
در واقع اول فهمیدن نیمه حفاظتی دی ان ای تکثیر میشه بعد فهمیدن که رشته ها جدا میشن
ولی فرضیه حفاظتی اصلا اسمش حفاظتیه چون دی ان ای دست نخورده باقی میمونه!
اینکه ما نمیدونیم چجور همانند سازی میشن به این دلیله که اصلا همچین همانند سازی ایی وجود نداره و تستی که میگه جدا نمیشن در واقع داره تئوری رو بیان میکنه! -
@mitra-ism-rahmani
سلام نه جدا نمیشن!
چون اون یه فرضیه ی تئوریه!
شما الان پیشفرضتون از همانند سازی بر اساسه نیمه حفاظتیه!
در واقع اول فهمیدن نیمه حفاظتی دی ان ای تکثیر میشه بعد فهمیدن که رشته ها جدا میشن
ولی فرضیه حفاظتی اصلا اسمش حفاظتیه چون دی ان ای دست نخورده باقی میمونه!
اینکه ما نمیدونیم چجور همانند سازی میشن به این دلیله که اصلا همچین همانند سازی ایی وجود نداره و تستی که میگه جدا نمیشن در واقع داره تئوری رو بیان میکنه!@infinitie-a حس میکنم گنگ توضیح دادم
میخوام بگم که وقتی شما میگید" پس چجور همانند سازی میشن؟" این سوال برخاسته از اینه که شما و همه ی ما، فقط همانند سازی ایی رو بلدیم که توش یه هلیکازی هست و دو رشته از هم جدا میشن و...
که این نوع همانند سازی همون نیمه حفاظتیه!!
و دلیل اینکه جواب سوال شما رو کسی نمیدونه اینه که اصلا این سوال جواب نداره! جوابش میشه هیچی!
چون فقط تنها نوع همانند سازی همون نیمه حفاظتیه!
و بقیه نظریه ها فقط به صورت تئوریک مطرح هستن و اصلا در عالم واقع امکان رخ دادنشون محاله!
یعنی ما هیچوقت نمیتونیم توی جانوری ببینیم که dna اش از طریق حفاظتی داره تکثیر میشه! یا غیرحفاظتی! -
@infinitie-a حس میکنم گنگ توضیح دادم
میخوام بگم که وقتی شما میگید" پس چجور همانند سازی میشن؟" این سوال برخاسته از اینه که شما و همه ی ما، فقط همانند سازی ایی رو بلدیم که توش یه هلیکازی هست و دو رشته از هم جدا میشن و...
که این نوع همانند سازی همون نیمه حفاظتیه!!
و دلیل اینکه جواب سوال شما رو کسی نمیدونه اینه که اصلا این سوال جواب نداره! جوابش میشه هیچی!
چون فقط تنها نوع همانند سازی همون نیمه حفاظتیه!
و بقیه نظریه ها فقط به صورت تئوریک مطرح هستن و اصلا در عالم واقع امکان رخ دادنشون محاله!
یعنی ما هیچوقت نمیتونیم توی جانوری ببینیم که dna اش از طریق حفاظتی داره تکثیر میشه! یا غیرحفاظتی! -
@mitra-ism-rahmani 😅😅
خواهش میکنم
ولی هنوز حس میکنم حق مطلب ادا نشده:/ -
@mitra-ism-rahmani 😅😅
خواهش میکنم
ولی هنوز حس میکنم حق مطلب ادا نشده:/ -
@mitra-ism-rahmani
https://forum.alaatv.com/topic/24172/طح-حفاطتی/4?_=1619241073520
میتراجان برو توی این تاپیک قبلا این سوال رو از آقای میرزایی پرسیدم -
نحوه کار ماشین همانند سازی سلولی هم مشخصه که دونه دونه باز میکنه و بعد باز مکمل رو میزاره جلوش
پس بله DNA باز میشه اگه قرار باشه یه روزی این اتفاق بیافتهکلا چرخه زندگی و تقسیم باکتری ها با یوکاریوتا فرق داره
@mitra-ism-rahmani
-
@mitra-ism-rahmani
-
-
@mitra-ism-rahmani
https://forum.alaatv.com/topic/24172/طح-حفاطتی/4?_=1619241073520
میتراجان برو توی این تاپیک قبلا این سوال رو از آقای میرزایی پرسیدم -