●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 بله همیشه میگفتن چند نفر درس خون بریزید پا عکس ها😂
آخه من خودم راضیم وگرنه چرا باید میومدم بعد جالب هم هست این همه تنها درس میخونی حالا با چند تا دوست درس میخونی
کلا الان تاپیک های گزارش کار یازدهمی هم همین طور هست کسی استقبال نکرده مشکل از تاپیک تون نیست
البته خودمم دیگه از امشب گزارش کار میدم -
atena abolhasani بله من دیدم میخوام گزارش بدم😁😁
@sania-andiravan منم خیلی مشتاق شدم که گزارش بدم اونجا😄
-
@sania-andiravan کرمان که قرمزه متاسفانه
-
@sania-andiravan منم خیلی مشتاق شدم که گزارش بدم اونجا😄
-
@sania-andiravan تایپیک بچه های همخوانی رو دیدین؟
Amir 6atena abolhasani
بله دیدم اما خب نوسان دارم تو تایم مطالعم گفتم گزارش ندم بهتره -
atena abolhasani وای منم دقیقا😍هر چند امروز خوب عمل نکردم فقط زمین و زیست خوندم😐
@sania-andiravan زمین که پایه ثابت برنامه شما هست😂
منم فقط زیست خوندم 😶 -
atena abolhasani
بله دیدم اما خب نوسان دارم تو تایم مطالعم گفتم گزارش ندم بهترهAmir 6 موفق باشید
-
atena abolhasani
بله دیدم اما خب نوسان دارم تو تایم مطالعم گفتم گزارش ندم بهتره -
@sania-andiravan زمین که پایه ثابت برنامه شما هست😂
منم فقط زیست خوندم 😶 -
Amir 6 نه چه مشکلی داره آخه؟ قرار نیست همه گزارش ها رویایی و قشنگ باشن که؟ مشکلی نداره اصلا منم نوسان دارم شرکت میکنم که بهتر شم از دیروز
-
@sania-andiravan
آره خیلی وقته تایمم رو بالا نبردم
میبینم ساعت مطالعم پایینه شرمنده خودمم میشم -
Amir 6 خب اینکه شرمنده خودتون میشید خوبه چون نگران آینده تون هستید و نمیخواید کنکور رو خدایی نکرده بد بدید پس بهتره که دنبال چاره و پیشرفت تون باشید
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا