●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
آره خیلی وقته تایمم رو بالا نبردم
میبینم ساعت مطالعم پایینه شرمنده خودمم میشم -
Amir 6 خب اینکه شرمنده خودتون میشید خوبه چون نگران آینده تون هستید و نمیخواید کنکور رو خدایی نکرده بد بدید پس بهتره که دنبال چاره و پیشرفت تون باشید
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا -
Amir 6 خب اینکه شرمنده خودتون میشید خوبه چون نگران آینده تون هستید و نمیخواید کنکور رو خدایی نکرده بد بدید پس بهتره که دنبال چاره و پیشرفت تون باشید
@sania-andiravan منم موافق سانیا ام باعث میشه پیشرفت کنیم هر روز حتی اگه پنج دقیقه افزایش داشته باشه
-
Amir 6 یک یادآوری داشته باشیم از فصل سوم اینکه رشته های پروتئینی اکتین و میوزین با صرف انرژی باعث انقباض ماهیچه میشوند
پس میتونه تو تستا با کد هم معرفی کنه حلقه ی انقباضی رو -
Amir 6
سر میوزین به اکیتن وصل میشه مثل ماهیچه و این عمل باعث تنگ شدن کمر بند میشه
دوستان این کمربنده درون سلول تشکیل میشد دیگه؟ دقیق یادم نمیاد این نکته رو -
در یاخته های گیاهی حلقه ی انقباضی تشکیل نمیشود چون کمربند انقباضی بدلیل وجود دیواره نمیتواند باعث تقسیم شود
به همین دلیل ستوکینزشان متفاوت میشود -
در یاخته های گیاهی حلقه ی انقباضی تشکیل نمیشود چون کمربند انقباضی بدلیل وجود دیواره نمیتواند باعث تقسیم شود
به همین دلیل ستوکینزشان متفاوت میشودatena abolhasani یعنی تو سلوا گیاهی اکتین و می زین وجود نداره؟ یا نه وجود داره؟
-
atena abolhasani یعنی تو سلوا گیاهی اکتین و می زین وجود نداره؟ یا نه وجود داره؟
SJY این نکته ای که میخوام بگم مال شکل بعدی هست
سیتوکینز سلول های گیاهی باریز کیسه ها انجام میشود و بقیه ی نکاتش که در نهایت تیغه ی میانی تشکیل میشه و اینا
تو کتاب در مورد ای دو رشته ی اکتین و میوزین اینجا نگفته اگرم باشه فکر میکنم در مرحله ی سیتوکینز نقش ندارن -
SJY این نکته ای که میخوام بگم مال شکل بعدی هست
سیتوکینز سلول های گیاهی باریز کیسه ها انجام میشود و بقیه ی نکاتش که در نهایت تیغه ی میانی تشکیل میشه و اینا
تو کتاب در مورد ای دو رشته ی اکتین و میوزین اینجا نگفته اگرم باشه فکر میکنم در مرحله ی سیتوکینز نقش ندارن