●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 یک یادآوری داشته باشیم از فصل سوم اینکه رشته های پروتئینی اکتین و میوزین با صرف انرژی باعث انقباض ماهیچه میشوند
پس میتونه تو تستا با کد هم معرفی کنه حلقه ی انقباضی رو -
Amir 6
سر میوزین به اکیتن وصل میشه مثل ماهیچه و این عمل باعث تنگ شدن کمر بند میشه
دوستان این کمربنده درون سلول تشکیل میشد دیگه؟ دقیق یادم نمیاد این نکته رو -
در یاخته های گیاهی حلقه ی انقباضی تشکیل نمیشود چون کمربند انقباضی بدلیل وجود دیواره نمیتواند باعث تقسیم شود
به همین دلیل ستوکینزشان متفاوت میشود -
در یاخته های گیاهی حلقه ی انقباضی تشکیل نمیشود چون کمربند انقباضی بدلیل وجود دیواره نمیتواند باعث تقسیم شود
به همین دلیل ستوکینزشان متفاوت میشودatena abolhasani یعنی تو سلوا گیاهی اکتین و می زین وجود نداره؟ یا نه وجود داره؟
-
atena abolhasani یعنی تو سلوا گیاهی اکتین و می زین وجود نداره؟ یا نه وجود داره؟
SJY این نکته ای که میخوام بگم مال شکل بعدی هست
سیتوکینز سلول های گیاهی باریز کیسه ها انجام میشود و بقیه ی نکاتش که در نهایت تیغه ی میانی تشکیل میشه و اینا
تو کتاب در مورد ای دو رشته ی اکتین و میوزین اینجا نگفته اگرم باشه فکر میکنم در مرحله ی سیتوکینز نقش ندارن -
SJY این نکته ای که میخوام بگم مال شکل بعدی هست
سیتوکینز سلول های گیاهی باریز کیسه ها انجام میشود و بقیه ی نکاتش که در نهایت تیغه ی میانی تشکیل میشه و اینا
تو کتاب در مورد ای دو رشته ی اکتین و میوزین اینجا نگفته اگرم باشه فکر میکنم در مرحله ی سیتوکینز نقش ندارن -
Amir 6 من نکته ی خاصی ندارم ولی اگه همه موافق باشن فردا شب از این بحث تست حل کنیم
-
Amir 6 ببخشید وسط تحلیلتون میپرم یه سوال : تقسیم سیتوکینز میتونه درهنگام تلوفاز هم شروع بشع یا باید حتما تقسیم هسته هسته تموم بشه بعد تقسیم سیتوپلاسم اتفاق میفته؟تو شکل کتاب نشون داده که میتونه ولی تو متن گفته پس از از تقسیم هسته.
-
atena abolhasani یادمه آقا موقاری ویدئو اول این گفتار یه سری بزرگوار رو گفتن که سلول گیاهی داره اما جانوری نداره و برعکس اما به این اشاره ای نکردن اما خب این دو تا نقش شون تو گیاه چی میتونه باشه؟
@sania-andiravan نمیدونم
-
Amir 6 من نکته ی خاصی ندارم ولی اگه همه موافق باشن فردا شب از این بحث تست حل کنیم
atena abolhasani
منم موافقم -
Amir 6 ببخشید وسط تحلیلتون میپرم یه سوال : تقسیم سیتوکینز میتونه درهنگام تلوفاز هم شروع بشع یا باید حتما تقسیم هسته هسته تموم بشه بعد تقسیم سیتوپلاسم اتفاق میفته؟تو شکل کتاب نشون داده که میتونه ولی تو متن گفته پس از از تقسیم هسته.
-
@first کدوم شکل اینو نشون داده؟ من متوجه این نکته نشدم
-
@sania-andiravan نمیدونم
-
-
@first کدوم شکل اینو نشون داده؟ من متوجه این نکته نشدم
atena abolhasani شکل 7 مرحله آخر