●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
atena abolhasani پس ازین به بعد من هم میام انشاالله
@first منتظرتون هستیم😊⚘
تعدادمون به ۶ نفر رسید🤩
فقط کاش همه فعال باشیم -
@first منتظرتون هستیم😊⚘
تعدادمون به ۶ نفر رسید🤩
فقط کاش همه فعال باشیم -
atena abolhasani پایه ثابت باشیم😁😁
@sania-andiravan اره😂
-
@first
هرشب ساعت22تحلیل شکل داریم
تا پایان این ماه قراره تموم شکل های ترم دوم رو تحلیل کنیمAmir 6 ایده خوبیه واقعا
-
خب دوستان خسته نباشید
شبتون بخیر💛 -
خب برای فردا نفری یدونه تست از مطالبی که خوندیم بیارین تحلیل کنیم
تست ها از مطالب قبلی باشه و سعی کنین گزینه شمار باشه برای تحلیل بهترAmir 6 فردا شب ساعت ده؟ یا تست ها برای صبح هاست؟
-
Amir 6 فردا شب ساعت ده؟ یا تست ها برای صبح هاست؟
-
Amir 6 اها اوکی پس تا فردا شب خدانگهدار شب خوبی داشته باشید...
-
Amir 6
خسته نباشید دوستان شبت خوش🤗🌹
در ضمن اصلا جای نگرانی و ناراحتی برای نوسان ساعت مطالعه و تعداد تست نیست بیشتریت این مشکل رو دارن اما میشه هر روز بهترش کرد و هر روز با انرژی مثبت نشست پشت درس ها حتما موفق میشید😊 -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیاAmir 6
سلام به همه ی شما و استارتر پرتوان تاپیک
بچه ها اینجا خیلی از پست های درسیتون گم میشه
مطالب مرتب نیست از هر فصل و درسی به صورت پراکنده توش مطلب گذاشته شده
ازتون میخوام که برای هر فصلی به صورت جدا به تاپیک بزنید و توش با هم تحلیل کنید
اینطوری منظم تر و قشنگ تر هم میشه کارتون و دوستای بیشتری هم بهتون اضافه میشن و کاربردی تر هم میشه
مثلا من فصل دما و گرما رو مشکل دارم امشب بچه ها میخوان تو تاپیک تحلیل دما و گرما راجبش بحث کنن و سوال حل کنن
ممنون از توجهتون -
Amir 6
سلام به همه ی شما و استارتر پرتوان تاپیک
بچه ها اینجا خیلی از پست های درسیتون گم میشه
مطالب مرتب نیست از هر فصل و درسی به صورت پراکنده توش مطلب گذاشته شده
ازتون میخوام که برای هر فصلی به صورت جدا به تاپیک بزنید و توش با هم تحلیل کنید
اینطوری منظم تر و قشنگ تر هم میشه کارتون و دوستای بیشتری هم بهتون اضافه میشن و کاربردی تر هم میشه
مثلا من فصل دما و گرما رو مشکل دارم امشب بچه ها میخوان تو تاپیک تحلیل دما و گرما راجبش بحث کنن و سوال حل کنن
ممنون از توجهتون -
سلام منم از امشب هسم اگ تونستم :))
ببخشید یه پیشنهاد داشتم ک اگ میشه حالا ک میخایم برا هر فصلی یه تاپیک جدا بزنیم اگ میشه قبلش تو همین تاپیک اعلام کنید ک از کدوم فصل و اینا تا قببلش یه مروری داشته باشیم !
و عذر میخام میشه بگید ساعت چن شروع میکنین ؟!
-
سلام منم از امشب هسم اگ تونستم :))
ببخشید یه پیشنهاد داشتم ک اگ میشه حالا ک میخایم برا هر فصلی یه تاپیک جدا بزنیم اگ میشه قبلش تو همین تاپیک اعلام کنید ک از کدوم فصل و اینا تا قببلش یه مروری داشته باشیم !
و عذر میخام میشه بگید ساعت چن شروع میکنین ؟!
-
@dr-mahh
سلام.بله قبلش آدرس تاپیک رو همینجا میزاریم
الان گفتار2فصل ششم هستیم و امشب ساعت22تا23:45میخوایم شکل9و10فصل رو تحلیل کنیم -
سلام دوستان ببخشید من امشب نمیتونم تو تحلیل ها شرکت کنم
من بعدا نکته هارو خودم میخونم موفق باشید😊🌻 -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا