Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
majid.hm گفته است: سلام ممنونم به خاطر تمام زحماتتون اجرتون با امام حسین.
یه خواهشی ازتون داشتم من رشتم تجربی و ریاضی نبوده و الان هم میخوام کنکور تجربی بدم تو درسایی مثل فیزیک خیلی خیلی مشکل دارم فیلم های جناب کازرانیان رو دیدم عالی بود تنها اشکالش برای من این بود که چون ایشون بیشتر مثال حل میکنن و زیاد آموزش نمیدن ( البته حق هم دارن کلاس کنکوره کلاس آموزش پایه که نیس) من کلا زیاد متوجه اصل ماجرا نمیشم میخواستم بدونم امکانش هست کلاسهای سال دوم و سوم فیزیک رو هم بزارین تو سایت تا حداقل برای سال دیگه بتونم خودم رو به بقیه برسونم بازهم یه دنیا ممنون
-
majid.hm گفته است:
یه خواهشی ازتون داشتم من رشتم تجربی و ریاضی نبوده و الان هم میخوام کنکور تجربی بدم تو درسایی مثل فیزیک خیلی خیلی مشکل دارم فیلم های جناب کازرانیان رو دیدم عالی بود تنها اشکالش برای من این بود که چون ایشون بیشتر مثال حل میکنن و زیاد آموزش نمیدن ( البته حق هم دارن کلاس کنکوره کلاس آموزش پایه که نیس) من کلا زیاد متوجه اصل ماجرا نمیشم میخواستم بدونم امکانش هست کلاسهای سال دوم و سوم فیزیک رو هم بزارین تو سایت تا حداقل برای سال دیگه بتونم خودم رو به بقیه برسونم بازهم یه دنیا ممنون
من همچنان منتظرم
-
majid.hm گفته است:
majid.hm گفته است:
من همچنان منتظرم
سلام آقا مجید .همان طور که قبلا عرض کرده ایم ما به دلیل کمبود امکانات کلاس های دوم و سوم نداریم و فقط چهارم دبیرستان را پوشش می دهیم. امیدوارم که روزی تمامی پایه ها و دروس مختلف آنها را به صورت گسترده تر پوشش دهیم . البته در حال حاضر هم مباحث تمامی مقاطع در کلاسهای کنکور تدریس می شود.
-
سلام دوستان ی سوال !
این قسمت ها تکمیل شده :
جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
مغناطیس
القای الکترومغناطیسی
کار و انرژِی
بعد من تو این فصلا در حد 0 هستم
از فیلمای استاد کازرانیان استفاده کنم میتونم به حد عالی برسم ؟؟ -
جریان و مدار و کار و انرژی عالی هستند.ولی مغناطیس و القا رو خلاصه و به صورت یاد اوری تدریس کردند و اگه از فیلمای استاد رفیعی استفاده کنی بهتره
-
arsalanalinejad76yahoo.com
مغناطیس و القا استاد رفیعی ببینم ؟ -
دست همه دست اندر کاران آلا درد نکنه دبیراتون خیلی عالی هستند اجرتون با حضرت زهرا(س)
-
جلسه ٧٠ ادامۀ فصل چهارم فیزیک(٢): کار و انرژی (جلسۀ دوم)
دانلود نمیشه؟؟؟؟؟ -
alireza rea گفته است:
جلسه ٧٠ ادامۀ فصل چهارم فیزیک(٢): کار و انرژی (جلسۀ دوم)
دانلود نمیشه؟؟؟؟؟چک کردم، مشکلی نداره،
http://forum.alaatv.com/topic/1650/آموزش-دانلود-فیلم-ها-با-استفاده-از-internet-download-manager -
سلام دوستان.کسایی ک فیلم جلسه69 70 رو دیدین،اون تستهایی ک استاد کازرانیان حل میکنن در کلاس از روی برگست. برگه تستها برای دانلود گذاشته شده؟ اگر اره،ب چ نامی هست؟ ک دانلود کنم. ممنون میشم پاسخ بدین
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
به نظر من اره -
سلام. جلسه ی 68 نوشته ادامه ی فیزیک 3 مغناطیس. این فصل چنده؟ بقیش کجاس؟ من مغناطیس دیگه ای ندیدم
-
amir hossein گفته است:
سلام. جلسه ی 68 نوشته ادامه ی فیزیک 3 مغناطیس. این فصل چنده؟ بقیش کجاس؟ من مغناطیس دیگه ای ندیدم
سلام من فقط میدونم اگه تجربی هستین فصل۳تجربی هاست ومغناطیس فقط دریک جلسه تدریس شده.
-
اره تجربی ام. کلا سال سوم تو چند جلسه تدریس شده؟ قاطی هستش من گیج شدم. چند قسمت رو دیدم خوشم اومد میخوام کل سال سوم رو دانلود کنم. اگه کسی شمرده بی زحمت بگه
-
تدریس استاد کازرانیان واقعا عالیه. بخدا من پارسالم کنکور دادم ولی حتی تو کنکور هم فیزیک و ریاضی رو 0 درصد زدم. ولی با تدریس ایشون علاقه زیادی به فیزیک پیدا کردم و در ازمون هام داره بسیار خوب جواب میده
میخواستم ببینم آیا استادی مثل آقای کازرانیان واسه درس ریاضی هم هست که بتونه کمکم کنه؟ اگه کسی میشناسه و تدریس خوب سراغ داره بی زحمت به منم بگه دانلود کنم ممنونم -
amir hossein
استاد شامیزاده هم با حل تست درس رو یاد میدن برای ریاضی از فیلم کلاسای ایشون میتونی شما بهره ببری. -
سلام
جزوه برای فصل کار و انرژی نیست فقط تست هست .
داخل جزوه پایه هم نیست.
اگر جزوه پیشنهادی دارید لطفا لینک بدید.
ممنون -
@فاطمه-کنکوری گفته است:
سلام وخسته نباشید.ببخشیدحجم پایین فیزیک بخش گرماکی قرارمیگیره روی سایت؟
روی سایت موجوده