اقای طلوعی یا اقای کازرانیان؟؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من بین تدریس اقای کازرانیان و اقای طلوعی موندم شما با استفاده از تدریس این دبیر ها در راه ابریشم به چند درصد رسیدین؟ اقای طلوعی صرفا تستی کار میکنن یا اول مفهوم رو جا میندازن بعد تستی کار میکنن؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر
من بین تدریس اقای کازرانیان و اقای طلوعی موندم شما با استفاده از تدریس این دبیر ها در راه ابریشم به چند درصد رسیدین؟ اقای طلوعی صرفا تستی کار میکنن یا اول مفهوم رو جا میندازن بعد تستی کار میکنن؟Erfan Iranmanesh 1 آقای طلوعی فوق العاده هستند. من با آقای کارزانیان نمیدونم چرا انس نگرفتم. مثلا یکی از نمونه نکته وحشتناک و فوق العاده آقای طلوعی فصل دما و گرما هستش. این حرف رو راه ابریشمی هایی که فیزیک آقای طلوعی رو گرفتن به خوبی درک میکنن. مثلا
چنتا نمونه از فیلم های راه ابریشم فیزیک آقای کارزانیان در سایت و برنامه الا هست که سولات مربوط به این فصل حل کردن. (فصل چهار) . البته من فقط یکی از نمونه شاه کار های آقای طلوعی رو گفتم. در تمام فصل ها مطلب رو به خورد آدم میدن به همراه نکته به قول خودشون (شاه کلیدی) این نظر من بود. حالا شاید بقیه دوستان نظر دیگه ای، داشته باشن. -
Erfan Iranmanesh 1 آقای طلوعی فوق العاده هستند. من با آقای کارزانیان نمیدونم چرا انس نگرفتم. مثلا یکی از نمونه نکته وحشتناک و فوق العاده آقای طلوعی فصل دما و گرما هستش. این حرف رو راه ابریشمی هایی که فیزیک آقای طلوعی رو گرفتن به خوبی درک میکنن. مثلا
چنتا نمونه از فیلم های راه ابریشم فیزیک آقای کارزانیان در سایت و برنامه الا هست که سولات مربوط به این فصل حل کردن. (فصل چهار) . البته من فقط یکی از نمونه شاه کار های آقای طلوعی رو گفتم. در تمام فصل ها مطلب رو به خورد آدم میدن به همراه نکته به قول خودشون (شاه کلیدی) این نظر من بود. حالا شاید بقیه دوستان نظر دیگه ای، داشته باشن.Amin Rm ایشون مفهومی هم درس میدهند یا صرفا نکته محور؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من بین تدریس اقای کازرانیان و اقای طلوعی موندم شما با استفاده از تدریس این دبیر ها در راه ابریشم به چند درصد رسیدین؟ اقای طلوعی صرفا تستی کار میکنن یا اول مفهوم رو جا میندازن بعد تستی کار میکنن؟Erfan Iranmanesh 1 https://alaatv.com/c/24582
این یکی از نمونه فیلم هایی که در سایت آلا هستش. -
Amin Rm ایشون مفهومی هم درس میدهند یا صرفا نکته محور؟
Erfan Iranmanesh 1 مفهومی. بعد تستی.
-
Erfan Iranmanesh 1 آقای طلوعی فوق العاده هستند. من با آقای کارزانیان نمیدونم چرا انس نگرفتم. مثلا یکی از نمونه نکته وحشتناک و فوق العاده آقای طلوعی فصل دما و گرما هستش. این حرف رو راه ابریشمی هایی که فیزیک آقای طلوعی رو گرفتن به خوبی درک میکنن. مثلا
چنتا نمونه از فیلم های راه ابریشم فیزیک آقای کارزانیان در سایت و برنامه الا هست که سولات مربوط به این فصل حل کردن. (فصل چهار) . البته من فقط یکی از نمونه شاه کار های آقای طلوعی رو گفتم. در تمام فصل ها مطلب رو به خورد آدم میدن به همراه نکته به قول خودشون (شاه کلیدی) این نظر من بود. حالا شاید بقیه دوستان نظر دیگه ای، داشته باشن. -
Amin Rm
نمی دونم چرا یه سریا همش دنبال نکته انalireza hoseyni واقعا منم. ولی خب آقای طلوعی اول جا می ندازه بعد به صورت نکات تستی.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد