●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
آقا نمیشه گزینه سومی هم باشه؟ اینکه تست اشتباس؟
-
@sania-andiravan گزینه 3؟ خب 3 به خاطر لان و پلاسمودمش اشتباس
-
Amir 6
خوب بیایید رد گزینه کنیم
گزینه ی یک میگه همزمان با تشکیل پوشش هسته صفحه سلولی رو داریم که به نظرم درسته سر این شکل
الان تلوفازه و هسته کم کم داره شکل میگیره

گزینه ی دو میگه بعد اینکه آنافاز تموم شده تازه وزیکول ها ساخته میشن که با توجه به این شکل غلطه

گزینه ی سه هم من با اون یکنواختش مشکل دارم چون اگه کتاب رو ببینید میگه لان هم تو همین موقع تشکیل میشه و تعریف لان چی بود ؟
<<قسمتی از دیواره که از بقیه ی قسمت ها نازک تره>>
پس ضخامت یکسان پرگزینه ی چهار هم که مشخصه غلطه چون اون وزیکول بزرگه در پی تشکیل صفحه سلولی به وجود میاد نه عکسش
-
😂😂😂گزینه سوم منظورم راه سوم بود نه گزینه سوال ببخشید بد بیان کردم😂😂😂
-
😂😂😂گزینه سوم منظورم راه سوم بود نه گزینه سوال ببخشید بد بیان کردم😂😂😂
-
Amir 6
خوب بیایید رد گزینه کنیم
گزینه ی یک میگه همزمان با تشکیل پوشش هسته صفحه سلولی رو داریم که به نظرم درسته سر این شکل

گزینه ی دو میگه بعد اینکه آنافاز تموم شده تازه وزیکول ها ساخته میشن که با توجه به این شکل غلطه

گزینه ی سه هم من با اون یکنواختش مشکل دارم چون اگه کتاب رو ببینید میگه لان هم تو همین موقع تشکیل میشه و تعریف لان چی بود ؟
پس ضخامت یکسان پرگزینه ی چهار هم که مشخصه غلطه چون اون وزیکول بزرگه در پی تشکیل صفحه سلولی به وجود میاد نه عکسش
-
Amir 6
خوب بیایید رد گزینه کنیم

دریا دریایی
ممنون از توضیحتون🌷 -
دریا دریایی فهمیدم من کلا برعکس فهمیده بودم گزینه 4 رو😁ممنونم عزیزم شبت خوش🤗🌷
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
خواهش 🌸🌸
خودتم متن سبز کتاب رو بخون تا کامل مطمئن شی
شب تو هم خوش 💫 -
Amir 6
خوب بیایید رد گزینه کنیم

دریا دریایی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون ولی یه سوال عبارت ((در پی)) یعنی ((بعد از )) درسته؟
-
دریا دریایی
ممنون از توضیحتون🌷Amir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
دریا دریایی
ممنون از توضیحتون🌷خواهش میکنم 🌸
خوشحالم بالاخره مشکل حل شد 😅 -
@sania-andiravan اقا ولش کن سوتی دادم:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@sania-andiravan
الان اون ریزکیسه های کوچک جمع شدن و اون ریزکیسه بزرگه رو تشکیل دادن
پس میشه ریزکیسه های بزرگ برای تشکیل صفحات یکنواخت به وجود میاد؟
دریا دریایی -
دریا دریایی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون ولی یه سوال عبارت ((در پی)) یعنی ((بعد از )) درسته؟
@first در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
بلی 😊
مثلا سر کلاس نشستی اول ایکس میاد تو کلاس بعدش ایگرگ
الان بخوای بگی ایگرگ کی اومد تو کلاس میگی
در پی ورود ایکس به کلاس ایگرگ وارد میشود 😂مثال قشنگی زدم 😂😍
-
@first در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
بلی 😊
مثلا سر کلاس نشستی اول ایکس میاد تو کلاس بعدش ایگرگ
الان بخوای بگی ایگرگ کی اومد تو کلاس میگی
در پی ورود ایکس به کلاس ایگرگ وارد میشود 😂مثال قشنگی زدم 😂😍
دریا دریایی اها خب الان گزینه چهار که میگه صفحه یاخته ای درپی تشکیل ریزکیسه بزرگ ایجاد میشود یعنخ صحه بعد از تشکیل ریز کیسه بزرگ ایجاد میشه.خب زیاد اشتباه هم نیست نه؟
مثالتون هم عالی بود:ok_hand: :ok_hand: 😂 -
@sania-andiravan
الان اون ریزکیسه های کوچک جمع شدن و اون ریزکیسه بزرگه رو تشکیل دادن
پس میشه ریزکیسه های بزرگ برای تشکیل صفحات یکنواخت به وجود میاد؟
دریا دریاییAmir 6
نه نگاه
ریز کیسه کوچولوها (اونا که خیلی کوچولن) جمع میشن یه ریز کیسه ی بزرگ به اسم صفحه سلولی درست میکنن بعد این صفحه سلولی هی بزرگ تر میشه که تهش میشه به ریز کیسه ی خیلی بزرگ که کتاب بهش میگه ریز کیسه ی بزرگ
بعد این بزرگ بزرگه میره وصل میشه به دیواره

چشم هایتان را بشویید جور دیگر این شکل را ببینید 😅
-
@sania-andiravan
نه متاسفانه چیزی به ذهنم نمیرسه
فقط این جمله به ذهنم رسید که به قول این جناب خان میخوایم رُفتار اشکال زیست رو دربیاریم😂