●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
ببینین ما شکل ها رو قراره ببریم زیرذره بین
وقتی هم آفتاب باشه
ذره بین نور رو تو یه نقطه متمرکز میکنه و شکل هامون میسوزه😂
فکر کنم خوابتون میاد برین بخوابین بهتره😶😅 -
دریا دریایی اها اها الان متوجه شدم یه لحظه کلا مغزم قفل کرد سر این ولی خداروشکر آزاد شد واقعا ممنون که وقت گذاشتید.🏵🏵:folded_hands: :folded_hands:
@first در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
دریا دریایی اها اها الان متوجه شدم یه لحظه کلا مغزم قفل کرد سر این ولی خداروشکر آزاد شد واقعا ممنون که وقت گذاشتید.🏵🏵:folded_hands: :folded_hands:
آخیش خوشحال شدم 😂
یه لحظه گفتم الان خودمم قاطی میکنم بنده خدا دیگه نمی فهمه چی به چیه 😐😂
🌺🌺 -
Amir 6 یا خود خدا و یا حضرتی عباس😐😂
خب شب انجام میدیم لا مشکل
نه مغزم هنوز کار میکنه ولی این دیگه خیلی گیج کننده بود😂نکته ریزی بود -
@first در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
آخیش خوشحال شدم 😂
یه لحظه گفتم الان خودمم قاطی میکنم بنده خدا دیگه نمی فهمه چی به چیه 😐😂
🌺🌺دریا دریایی اون ماتقدمه اخررو که گفتید کلا آزاد شدم اون کلمه خیلی تاثیر داشت:grinning_face_with_sweat: شب خوش.
-
@sania-andiravan
نه بابا هر زمانی برگزار کردیم مشکلی نیست😂
این مطلب یه دیقه به مغزم رسید گفتم بزار یه شوخی باشه جو عوض شه😅 -
بچه ها خیلی امشب خوب بود ممنون از شما آرزوی موفقیت ، شب همگی خوش
-
Amir 6 نه شب بهتره چون همه الان شب میایم
بله متوجه شدم ممنون😂
یه لحظه واقعا موندم منظورتون چیه -
بچه ها خیلی امشب خوب بود ممنون از شما آرزوی موفقیت ، شب همگی خوش
-
@sania-andiravan
اوکی
ایده جدیدی برا برگزاری ندارین؟
چیز بدی باشه بخواد اصلاح شه یا چیزی بخواین خودتون اضافه کنین؟Amir 6 نه چیزی به ذهنم نمیرسه اصلا باید فکر کنم در موردش اگر به فکر شما رسید حتما بگید
تنها اصلاحی که میرسه روزی که تغییر ساعت داشتیم من خودم بازدم بهتر بود حالا بقیه دوستان رو نمیدونم اما خب شاید نتونیم عصر بزاریم اصلا
دوست هم ندارم این تحلیل ها تو تاپیک جدید برای دوستان کسل کننده باشه یا جو سنگین و جدی شه
جو باحالی داشته باش
باید ببینم چیکار میتونیم بکنیم -
Amir 6 نه چیزی به ذهنم نمیرسه اصلا باید فکر کنم در موردش اگر به فکر شما رسید حتما بگید
تنها اصلاحی که میرسه روزی که تغییر ساعت داشتیم من خودم بازدم بهتر بود حالا بقیه دوستان رو نمیدونم اما خب شاید نتونیم عصر بزاریم اصلا
دوست هم ندارم این تحلیل ها تو تاپیک جدید برای دوستان کسل کننده باشه یا جو سنگین و جدی شه
جو باحالی داشته باش
باید ببینم چیکار میتونیم بکنیم -
@sania-andiravan
فکر کنین منم چیزی جدیدی به ذهنم رسید میگم
راجب تغییر ساعت باید مطرح بشه ببینیم نظرشون چیه دوستان
منظورتون راجب جو سنگین یا... چیه؟ -
Amir 6 یه اسم جذابی باشه بگن یعنی تو این تاپیک چی میشه😂
راستی برای هر گفتار 1 تاپیک بزنم؟ یا هر فصل؟ -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا