فصل ۸ زیست یازدهم
-
سلام دوستان
سوال ۱۰ یجوریه:grinning_face_with_sweat:
گزینه دومش رو من گفتم چون توی کتاب گفته بخشی از ساقه رو توی قلمه زدن برمیدارن پس این گزینه غلطه و سوال غلطه ولی توی پاسخنامه جواب رو گزینه دو گرفته...
الان اینکه کتاب گفته بخشی مهمه؟!
:grinning_face_with_sweat:
نظرتون؟ -
@kosar-mottaghi
@kosar-mortazavi -
سلام دوستان
گزینه دومش رو من گفتم چون توی کتاب گفته بخشی از ساقه رو توی قلمه زدن برمیدارن پس این گزینه غلطه و سوال غلطه ولی توی پاسخنامه جواب رو گزینه دو گرفته...
نظرتون؟chichak am سلام🕊️
گزینه 2 درسته چون ساقه اندام رویشیه و تو قلم زدن ازش استفاده میشه ولی در کشت بافت اینطور نیست که کل ساقه رو مثلا بگیرن کشت بدن. -
سلام دوستان
نظرتون؟chichak am سلام
خوب درسته چون درقلمه از قطعه ای استفاده میشه که دارای جوانه باشه ،خوب میتونه کل اندام رویشی باشه(کل ساقه)
وچون گفته برخلاف کشت بافت کاملا درسته چون تو این فن بافت یا سلول موردنظر -
@kosar-mottaghi
@kosar-mortazavichichak am صفحه 123 کتاب میگه کال از یک بافت یا یاخته استفاده میشه
و صفحه 120 میگه قلمه زدن از ساقه(اندام رویشی) استفاده میشه -
chichak am سلام🕊️
گزینه 2 درسته چون ساقه اندام رویشیه و تو قلم زدن ازش استفاده میشه ولی در کشت بافت اینطور نیست که کل ساقه رو مثلا بگیرن کشت بدن.@kosar-mortazavi
درسته:grinning_face_with_sweat:
ولی توی کتاب برای قلمه زدن گفته قطعه هایی از ساقه نه تمام ساقه؛من به خاطر این گفتم شاید اشتباه باشه:grinning_face_with_sweat:
این نکته اش مهم نبود؟:grimacing_face:
@kosar-mottaghi -
شایدم من معنی قطعه رو نمیفهمم اصلا مهم نباشه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@kosar-mortazavi
ولی توی کتاب برای قلمه زدن گفته قطعه هایی از ساقه نه تمام ساقه؛من به خاطر این گفتم شاید اشتباه باشه:grinning_face_with_sweat:
@kosar-mottaghichichak am در فصل ۸ زیست یازدهم گفته است:
@kosar-mortazavi
@kosar-mottaghiچرا مهمه منظورم اینکه اون بخشی رو که میاری واسه قلمه زدن ساقه میچینی
نه اینکه اندازه نوک انگشت میاری😁
شاید اندازه کف دست باشه😊
امیدوارم مثالمو متوجه شده باشی😊 -
chichak am در فصل ۸ زیست یازدهم گفته است:
@kosar-mortazavi
@kosar-mottaghiچرا مهمه منظورم اینکه اون بخشی رو که میاری واسه قلمه زدن ساقه میچینی
نه اینکه اندازه نوک انگشت میاری😁
شاید اندازه کف دست باشه😊
امیدوارم مثالمو متوجه شده باشی😊@kosar-mottaghi
ممنون :cherry_blossom:
@kosar-mortazavi @kosar-mottaghi