Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
اکسترمم نسبی
-
سلام روزتون بخیر من اینو خوب نفهمیدم کسی میتونه اینو قشنگ واسم توضیح بده ک چطور حلش کرده؟؟؟!!!
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی -
Nazanin Mirzaei سلام
اول میاین از اون ضابطه مشتق میگیرین بعد چون گفته در ۱- اکسترم باشه یعنی ۱- ریشه این ضابطه مشتق گرفته باشه وقتی ۱- میذاری اونو مساوی صفر قرار میدی و mبه دست میاد حالا جوابی مورد قبول که باعث بشه ضریبX2منفی بیاد و در ۱- ماکزیمم باشه -
@kosar-mottaghi
ببخشید یجا خوب متوجه نشدم ازونجا ک معادله درجه دو ب دست اومده و میخاد ریشه هاشو ب دست بیاره ک به دست اورده ۲ و منفی ۴ ...
اینجا من گیج شدم من حساب کردم (با روش مربع کامل )فقط تونستم یه ریشه ب دست بیارم ینی همون ۲ اما خب اون یکیو چطوری ب دست اورده ؟؟؟؟
اخرشو خوب نفهمیدم اگ میشه واسم توضیحش بدید .مرسی
@kosar-mottaghi
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء -
Nazanin Mirzaei من با دلتا بدست آوردم
-
Nazanin Mirzaei خوب چرا خودتون خسته میکیند با اون روش اون که همه جا جواب نمیده تجزیه بهترین روش(اتحاد جمله مشترک)
اگه نتونستین با دلتا که راحل کاملتریه حل کنین
خوب آخرش دوتا جواب بدست میاد چون صورت سوال گفته اون ریشه مشتق ماکزیمم باشه یعنی تو ضایطه اصلی که درجه دو چه زمانی تابع ماکزیمم زمانیکه a(ضریب X2)منفی باشه پس به ازای ۲ به جای ام در تابع اصلی aمنفی در میاد -
چون @kosar-mottaghi توضیح کاملو دادند آخر محاسبه رو براتون میفرستم
-
بچهااااا کسی میتونه اینوهم کامل توضیح بده ک چطوری حلش کرده؟؟
(تعیین علامت درجه سه هااا چه طوریه ؟ک اینجا ازش استفاده کرده ؟؟)
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Nazanin Mirzaei
مرسی بچهاااا متوجه شدم ....اینو چی؟اینو هم مشکل دارم کسی میتونه حلش کنه ؟!
@Kosar-Mortazavi
@kosar-mottaghi -
Nazanin Mirzaei در اکسترمم نسبی گفته است:
بچهااااا کسی میتونه اینوهم کامل توضیح بده ک چطوری حلش کرده؟؟
(تعیین علامت درجه سه هااا چه طوریه ؟ک اینجا ازش استفاده کرده ؟؟)
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام مجدد، اینجا هم اول از تابع درجه 4 مشتق گرفته شده درجه 3 ، و بعد x رو ازش فاکتور گرفته و خیلی ساده تبدیل به یک درجه دو و یک X شد!
ریشه های معادله درجه 2 رو حساب کرد (یه ریشه هم برای X=0 داریم).%(#ff0000)[بخاطر اینکه درجه 2 ریشه مضاعف داره هم در جدول تعیین علامت با گذشتن از این ریشه علامت تغییری نمیکنه]
با کشیدن جدول تعیین علامت مشخص میکنیم هر جا مشتق تابع + باشه شیب نمودار اولیه مثبت و هر جا مشتق تابع - باشه شیب نمیدوار اولیه منفیه.
-
@kosar-mortazavi
ببخشید فقط اینجا رو خوب نفهمیدم ک با قرمز هایلایت کردید ؟؟؟
و یه سوال دگه ام اینه ک چطوری برای درجه سه هاااا تعیین علامت میکنن؟؟؟ با مشتق ؟؟؟!
اخه خودمون ک اینا رو خوندیم قبلم درجه سه نخوندیم اصن! -
Nazanin Mirzaei درجه سه رو تو تجربی باید تجزیه کنیم به تابع درجه دو و یک عبارت درجه یک معمولا (اون قسمت قرمز رو براتون توضیح میدم)
-
Nazanin Mirzaei
@Kosar-Mortazavi
@kosar-mottaghi
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@همیار
@ریاضیا -
@kosar-mortazavi
من خوب متوجه نشدم میشه یه مثال دگه بزنید خودتون ...ببخشید هاا... -
Nazanin Mirzaei عبارت درجه دویی که حاصل از فاکتور گرفتن X ایجاد شد فقط یک ریشه داره(دلتاش صفره) و به صورت مربع کامل تجزیه میشه به (x-1) به توان 2 و دقت کن وقتی یه تابع یه ریشه داره علامت نمودار دو طرفش تغییری نمیکنه پس در جدول تعیین علامت هم علامت دو سمتش یکیه.
-
@kosar-mortazavi
متوجه شدم .....ممنونم -
اینهم یه مثل ساده دیگه درباره تعیین علامت درجه 3
دقت کن همه ریشه هایی که پیدا کردیو از کوچک به بزرگ در جدول قرار میدیم
-
@kosar-mortazavi
ن ممنونم خوب توضیح دادی متوجه شدم -
Nazanin Mirzaei سلام
چون ما کامل تجزیه درجه۳ هارو نخوندیم
فقط اتحاد چاق لاغر و مکعب دو جمله ای
برای تجزیشون یادت باشه اکثر درجه۳ ها ۱و۱- ریشه شون یعنی اگه ۱ گذاشتی در عبارت و جواب طفر اومد اون یکی از ریشه هات بعد برای به دست آوردن ریشه دو اگه داشته باشه بیاد عبارت رو به(X-1)اگه ریشه ات۱ بود
اگه ریشه ۱- (X+1)تقسیم کن
بقیه اشم دوستمون توضیح دادن
گفتم لازمت میشه در اکسترمم ها