کولون بینی و درون بینی
-
@sara-haghighatrad
سلام🕊️
گزینه 1 میشه چون با درون بینی همه بنداره هارو نمیشه مشاهده کرد فعالیت لایه های زیرین ماهیچه ای رو هم نمیشه ببرسی کرد به نظرمدرباره گزینه 4 اولی مربوط به کلون بینی دومی برای درون بینی میشه
-
سلام
گزینه 3 میشه -
@sara-haghighatrad
سلام🕊️
گزینه 1 میشه چون با درون بینی همه بنداره هارو نمیشه مشاهده کرد فعالیت لایه های زیرین ماهیچه ای رو هم نمیشه ببرسی کرد به نظرمدرباره گزینه 4 اولی مربوط به کلون بینی دومی برای درون بینی میشه
@kosar-mortazavi ممنونم🌸
ولی گزینه ۳ گرفته🤔
گزینه ۴ آندو از مری تا دوازدهه رو بررسی میکنه پس دهان بررسی نمیشه -
@kosar-mortazavi ممنونم🌸
ولی گزینه ۳ گرفته🤔
گزینه ۴ آندو از مری تا دوازدهه رو بررسی میکنه پس دهان بررسی نمیشه@Kosar-Mortazavi
ببینید این پاسخنامس

فک کنم بیشتر منظور این بوده هر دو طرف ممکن نباشه🤔 -
@sara-haghighatrad بله گزینه 3 درست تره، پس طراح گفته لایه های ماهیچه ای زیرین هم توسط آندو بررسی میشه، شما با کدوم گزینه مشکل داشتی؟
-
@sara-haghighatrad بله گزینه 3 درست تره، پس طراح گفته لایه های ماهیچه ای زیرین هم توسط آندو بررسی میشه، شما با کدوم گزینه مشکل داشتی؟
@kosar-mortazavi
باهمش 😂
آخه وقتی یکیش ممکن نباشه پس کلا ممکن نیست😄 -
@sara-haghighatrad
سلام🕊️
@kosar-mortazavi
فعالیت همه بنداره ها گوارشی که میشه از ابتدا مری تا بنداره ابتدا روده باریک ادامه دارهفعالیت لایه ها ماهیچه مثلا معده که سه لایه ماهیچه مختلف داره و میشه بررسیش کرد
-
@sara-haghighatrad بله متوجه منظورتون هستم. این سوال رو باید اینطور بررسی کنی که اگر اولی با آندو/کولونوسکوپی، ممکن نبود میری سراغ قسمت دوم و میبینی اونم ممکنه یا نه و بعد چک میکنی که گفته هماننده یا بر خلافه(که اگر قسمت اول ممکن بود کلا گزینه رد میشه)
امیدوارم منظورمو رسونده باشم🌹 -
@sara-haghighatrad بله متوجه منظورتون هستم. این سوال رو باید اینطور بررسی کنی که اگر اولی با آندو/کولونوسکوپی، ممکن نبود میری سراغ قسمت دوم و میبینی اونم ممکنه یا نه و بعد چک میکنی که گفته هماننده یا بر خلافه(که اگر قسمت اول ممکن بود کلا گزینه رد میشه)
امیدوارم منظورمو رسونده باشم🌹@kosar-mortazavi
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad احساس کردم خوب توضیح ندادم😅
موفق باشی🌹
-
@kosar-mortazavi
نه متوجه شدم🌸🤗 -
@sara-haghighatrad
روش خوندن این جور سوال ها مهمه نباید اول مقایسه ها رو بخونی باید جمله اول با حکم آخر و بخونی که گیج نشی
ببین گزینه یک که گفته فعالیت همه اینا با درون بینی ممکنه چون تو قسمت بنداره ها گوارشی ما لایه ماهیچه و پوششی و داریم حالا لایه پوششی میشه واسه قسمت غده ها معده در نظر گرفت یا اصلا خود لوله گوارش که لایه ماهیچه ای داره
-
@sara-haghighatrad
روش خوندن این جور سوال ها مهمه نباید اول مقایسه ها رو بخونی باید جمله اول با حکم آخر و بخونی که گیج نشی
ببین گزینه یک که گفته فعالیت همه اینا با درون بینی ممکنه چون تو قسمت بنداره ها گوارشی ما لایه ماهیچه و پوششی و داریم حالا لایه پوششی میشه واسه قسمت غده ها معده در نظر گرفت یا اصلا خود لوله گوارش که لایه ماهیچه ای داره
mahdieh tabaee بله ممنونم🌸